el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/04/2024

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Wembley (19:15) στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Για το μεγάλο παιχνίδι με φόντο τον τελικό του θεσμού ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα ημιτελικού στο F.A. Cup, με την Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, φτάνοντας και στον φετινό τελικό, αλλά για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να αποκλείσει την Τσέλσι που ψάχνει μέσω του κυπέλλου τη διάκριση και έναν τίτλο τη φετινή σεζόν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Wembley γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο F.ACup!


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2024

Δεύτερος στα χαρτιά, αλλά στην… καρδιά των Άγγλων το κύπελλο είναι πρώτος ιστορικά θεσμός και γι’ αυτό ουδείς είναι αδιάφορος στην προοπτική κατάκτησης του τροπαίου.

Για τη Σίτι ο νοκ άουτ ημιτελικός με την Τσέλσι στο Wembey είναι το ένα από τα δύο βήματα προς την υπεράσπιση του τίτλου που κέρδισε πέρυσι και αποτέλεσε μέρος της ιστορικής σεζόν που συνδυάστηκε με treble.

Ένας ημιτελικός που θεωρητικά έχει φαβορί την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά στην πράξη μόνο απλό δεν αναμένεται να είναι να νικήσει τους «μπλε» του Μαουρίτσιο Ποκετίνο σε ένα νοκ άουτ ματς που πάντα έχει τη δική του ιστορία.

Εξάλλου μπορεί η διαφορά των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα να είναι χαώδης, ωστόσο τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια δεν είχαν νικητή κι έτσι τερματίστηκε το νικηφόρο σερί των τρεμπλούχων που είχαν 6/6 νίκες, αφού είχαν προηγηθεί δύο τραυματικές ήττες: το 0-1 στον ημιτελικό κυπέλλου και με το ίδιο σκορ στον τελικό του Champions League.

Επιστρέφοντας στο σήμερα οι «πολίτες» ψάχνουν μέσω των εγχώριων διοργανώσεων το φάρμακο που θα χρυσώσει το χάπι μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League, με τη μεγάλη προσπάθεια της Σίτι στον επαναληπτικό με τη Ρεάλ να μην βρίσκει αντίκρισμα, αλλά αντίθετα αποκλεισμό στα πέναλτι, κάτι που έβαλε τέλος στο όνειρο του back to back.

Ωστόσο το όνειρο του back to back double είναι ζωντανό καθώς στο πρωτάθλημα η Σίτι έχει μείνει πρώτη ενώ στο Wembley καλείται να προκριθεί στον τελικό.

Το ίδιο όμως, δηλαδή την πρόκριση στον τελικό θέλει και η Τσέλσι, η οποία έχοντας χάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ και όντας πολύ χαμηλά στο πρωτάθλημα ψάχνει μια γλυκιά γεύση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του κυπέλλου, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ρόλο του αουτσάιντερ, γνωρίζοντας πως η πίεση είναι στην άλλη πλευρά.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 20/04/2024

  • O άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κόβεντρι.
  • H Σίτι βρίσκεται για 6η σερί χρονιά σε ημιτελικό του θεσμού, έχοντας δύο προκρίσεις σε τελικό όπου πήρε και το τρόπαιο, το 2019 και πέρυσι. Οι 6 σερί ημιτελικοί είναι ρεκόρ.
  • H Τσέλσι επιστρέφει σε ημιτελικό μετά το 2022, έχοντας ως τότε τρεις σερί προκρίσεις σε τελικό όπου έχασε όλες το τρόπαιο.
  • H Σίτι έφτασε ως τον ημιτελικό έχοντας αποκλείσει Χάντερσφιλντ (5-0), Τότεναμ (0-1), Λούτον (2-6), Νιουκάστλ (2-0), ενώ η Τσέλσι αντίστοιχα Πρέστον (4-0), Άστον Βίλα (0-0, 1-3), Λιντς (3-2), Λέστερ (4-2).
  • Η Σίτι είναι αήττητη στα 8 τελευταία ματς με την Τσέλσι (6-2-0), ωστόσο και τα δύο φετινά ματς στο πρωτάθλημα ήταν ισόπαλα (1-1, 4-4).
  • Η Σίτι έχει 5/7 προκρίσεις όταν αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο κύπελλο Αγγλίας, όμως την προηγούμενη φορά που αναμετρήθηκαν σε ημιτελικό επικράτησαν οι «μπλε» (1-0).
  • Η Τσέλσι αγωνίζεται στον 27ο ημιτελικό της ιστορίας της. Περισσότερους έχουν μόνο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (32) και Άρσεναλ (30), με τους «μπλε» του Λονδίνου να έχουν 16/26 προκρίσεις.
  • Το πανόραμα του F.A. Cup
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά 20/04/2024

Νοκ άουτ ημιτελικός στο κύπελλο Αγγλίας στο ουδέτερο Wembley ως είθισται, με τη Σίτι να καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί απέναντι στην Τσέλσι, την οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να νικήσει φέτος στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες).

Ένας ημιτελικός κρύβει δυσκολίες για το φαβορί και οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό να πάει χαμένη. Η προοπτική να οδηγηθεί η πρόκριση στην παράταση είναι σαφώς ορατή.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.20 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση και η δύναμη αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, με την αγορά των καρτών να είναι δέλεαρ.

ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ 2+ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2024

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα το ζητούμενο είναι να έχει τους παίκτες του στο 100% καθώς Ντε Μπρόινε, Χάαλαντ και Ακάντζι αποχώρησαν με αλλαγές στη ρεβάνς με τη Ρεάλ λόγω ενοχλήσεων. Ωστόσο ο Καταλανός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Ορτέγκα – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Άκε – Ρόδρι – Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Άλβαρεζ, Ντόκου – Χάαλαντ.

Ο Ποκετίνο έχει ουκ ολίγες απουσίες αλλά επιστρέφουν Στέρλινγκ, Σάντσεζ και Φερνάντεζ που απουσίασαν από το 6-0 στο πρωτάθλημα με την Έβερτον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πέτροβιτς – Γκούστο, Τσαλομπά, Σίλβα, Τσίλγουελ – Καϊσέδο, Φερνάντεζ – Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Τζάκσον.


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ