el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/04/2024

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) στη μεγάλη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League. Για το σπουδαίο ματς στο Etihad ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ, οι οποίες μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους επί αγγλικού εδάφους ώστε να κριθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και θα συνεχίσει στο μονοπάτι για το τρόπαιο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μάντσεστερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/04/2024

Μια θέση στους ημιτελικούς του Champions League κρίνεται στο Μάντσεστερ με τη Σίτι και τη Ρεάλ να θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους για άλλη μία φορά, σε ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αυτό του τελικού!

Το 3-3 στο Santiago Bernabeu πιστοποιεί του λόγου το αληθές, σε ένα ματς που ήταν πλούσιο σε θέαμα και ανατροπές, με το τελικό σκορ να αφήνει απόλυτα ανοικτούς λογαριασμούς.

Πλέον όλα θα κριθούν στο Etihad με την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης να θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου της, απέναντι στη Ρεάλ την οποία είχε αποκαθηλώσει με την περσινή επιβλητική πρόκριση στον μεταξύ τους ημιτελικό.

Οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης θέλουν να προχωρήσουν και να αφήσουν εκτός συνέχειας ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα βρουν στη διοργάνωση.

Δε χωρά αμφιβολία πως Ρεάλ και Σίτι θα μπορούσαν να τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό αλλά τώρα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους στα προημιτελικά.

Η «βασίλισσα» έχοντας στο μυαλό τον περσινό αποκλεισμό με βαριά ήττα (4-0) θέλει να απαντήσει, ενώ οι «πολίτες» έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της αναρρίχησης στην κορυφή της Premier League θέλουν να βαδίσουν στα περσινά χνάρια όταν κατέκτησαν το treble, καθώς και φέτος είναι μέσα σε όλες τις βασικές διοργανώσεις!

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πεπ είναι πλέον πρώτη μετά το 5-1 επί της Λούτον, στο κύπελλο είναι στα ημιτελικά, αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ φιλοδοξούν να φτάσουν εκεί και στο Champions League.

Αντίστοιχα πρώτη είναι και η Ρεάλ στη La Liga έχοντας μετά το Μάντσεστερ το clasico με την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη όπου έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει θριαμβευτικά την επιστροφή στην κορυφή με το +8 ήδη υπέρ της μετά το 0-1 με τη Μαγιόρκα.

Σε κάθε περίπτωση άλλη μία σπουδαία μονομαχία είναι μπροστά μας σε μια μεγάλη βραδιά.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 17/04/2024

  • Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (3-3).
  • Όποια ομάδα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με το νικητή του ζευγαριού Μπάγερν-Άρσεναλ.
  • Φέτος οι δυο τους συγκρούονται σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης για 3η σερί χρονιά και 4η τις πέντε τελευταίες σεζόν, με τη Σίτι να έχει δύο προκρίσεις (2020, 2023) και τη Ρεάλ μία (2022).
  • Συνολικά σε 11 αγώνες η Σίτι έχει 4 νίκες, 3 έχει η Ρεάλ και 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Σε 11 αγώνες ανάμεσα σε Γκουαρδιόλα και Αντσελότι το ρεκόρ είναι 6-2-3 υπέρ του Καταλανού, ο οποίος έχει το πάνω χέρι και συνολικά στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ (13-6-5).
  • Η Σίτι έχει σερί 27 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία να είναι τον περασμένο Δεκέμβριο (1-0 από την Άστον Βίλα), ενώ αντίστοιχα η Ρεάλ έχει 15 ματς, με τελευταία ήττα το 4-2 από την Ατλέτικο στην παράταση για το Copa del Rey.
  • Η Σίτι δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 27 ματς που τρέχει το αήττητό της. Αντίθετα σε 10 ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Το 3-3 με τη Ρεάλ ήταν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς όπου η ομάδα του Μάντσεστερ δε νίκησε, καθώς μετρούσε 8/8.
  • Η Ρεάλ έχει κρατήσει το μηδέν σε 7/15 ματς από το αήττητό της.
  • Η ομάδα του Αντσελότι στην Ευρώπη φέτος έχει 7 νίκες σε 9 αγώνες.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 17/04/2024

Μεγάλη ρεβάνς με μεγάλη αγωνία στο Μάντσεστερ, με Σίτι και Ρεάλ να εκκινούν από την ίδια αφετηρία εξαιτίας του ισόπαλου 3-3 στη Μαδρίτη. Πέρυσι η Σίτι πέρασε εύκολα στον τελικό έπειτα από το 1-1 στη Μαδρίτη καθώς νίκησε 4-0 στη ρεβάνς, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν αναμένεται να επαναληφθεί τουλάχιστον όσον αφορά την ευκολία τη επικράτησης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και το εισιτήριο είναι πιθανό να κριθεί πέρα από τα 90 λεπτά.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.70

Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να δούμε το σενάριο του πρώτου αγώνα όπου το γκολ της Σίτι απαντήθηκε άμεσα από τη Ρεάλ για το 1-1.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΡ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/04/2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες. Παρών θα είναι και ο Στόουνς παρότι έχασε τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λούτον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Γκβάρντιολ – Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Φόντεν, Χάαλαντ, Ντόκου.

Ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Τσουαμενί, με το Νάτσο να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του δίπλα στον Ρούντιγκερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λούνιν – Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγο, Βινίσιους.


Διαβάστε ακόμα…

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ