el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/12/2023

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Champions League και αρκετά παιχνίδια κρέμονται σε μια κλωστή αφού τα εισιτήρια για την φάση των «16» είναι περιορισμένα. Η αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι και την Τρίτη το βράδυ τα βλέμματα όλων θα πέσουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Το κίνητρο για την νίκη το έχει η Γιουνάιτεντ, όμως η Μπάγερν ποτέ δεν αδιαφορεί και με δεδομένο ότι προέρχεται από μεγάλο πατατράκ στην Bundesliga θα κυνηγήσει τη νίκη μέσα στην Αγγλία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/12/2023

Η αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν κλέβει την παράσταση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει ότι μόνο με νίκη θα έχει την δυνατότητα να προκριθεί στους 16 του Champions League αρκεί βέβαια να μην υπάρξει νικητής στο άλλο ματς του Α’ ομίλου (Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι). Οι «μπέμπηδες» θα παίξουν επιθετικά η άμυνα της Μπάγερν «μπάζει» και οι προϋποθέσεις για ένα ανοιχτό ματς όπως έγινε και στο Μόναχο (4-3) είναι ιδανικές.

Η Γιουνάιτεντ ολόκληρη τη φετινή σεζόν ζει μέσα σε μια αγωνιστική κρίση και δεν μπορεί να δημιουργήσει θετικό σερί και να βρει καλό ρυθμό. Το Σάββατο οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 0-3 από την Μπόρνμουθ και όπως ήταν φυσικό η «γκρίνια» προς το πρόσωπο του προπονητή Ερικ Τεν Χαγκ επανήλθε. Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχει έρθει μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι και ο Ολλανδός coach ειχε ψηφιστεί προπονητής του μήνα στην Premier League.

Μετά την αναπάντεχη ήττα από την Μπόρνμουθ η Μάντσεστερ έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας και θέλει να επαναφέρει τα χαμόγελα συνεχίζοντας στο Champions League.

Παραμονή της αναμέτρησης ο Ερικ Τεν Χαγκ, τόνισε: «Σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το ζητούμενο είναι η νίκη για να συνεχίσουμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα και ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επιπεδο».

Η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει τη πρωτιά και την πρόκριση στους «16», αλλά σ’ ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι δεν πρόκειται να αδιαφορήσει. Μάλιστα, το γεγονός ότι το Σάββατο ταπεινώθηκαν με την ήττα 5-1 από την Άιντραχτ στην Bundesliga έχει εκτοξεύσει την κριτική στα ύψη.

Κάθε ήττα της Μπάγερν φέρνει αναστάτωση και αρκετά βέλη έπεσαν στον στόπερ Κιμ, ο οποίος έκανε απογοητευτική εμφάνιση. Η ήττα από την Άιντραχτ έφερε και τον τραυματισμό του Γκνάμπρι, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για τους επόμενους δύο μήνες.

Επίσης ένα άλλο θέμα που απασχολεί την Μπάγερν είναι η επέκταση συμβολαίου του Ντέιβις. Στις διαπραγματεύσεις υπάρχει διαφωνία και το σενάριο να φύγει αποκτάει όλο και περισσότερες πιθανότητες. Ο Ντέιβις με την Άιντραχτ ήταν σε ρηχά νερά και αντικασταθηκε στο ημίχρονο.

Κριτική ασκήθηκε και στον Κίμιχ με τον Λόταρ Ματέους να λέει «με τις αποφάσεις του δείχνει να βρίσκεται υπό πίεση διότι δεν αποδίδει όπως περιμένουν αρκετοί εντός ομάδας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ σκέφτεται μόνο το παιχνίδι στο Μάντσεστερ και περιμένει απαντήσεις. «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Στην Φρανκφούρτη όλα πήγαν στραβά, αλλά οι παίκτες μου έχουν την ποιότητα για να αντιδράσουν. Δεν παίζει κανένα ρόλο που έχουμε προκριθεί. Μιλάμε για ένα μεγάλο ματς και πάντα παίζουμε για τη νίκη», υποστήριξε ο coach των Βαυαρών.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 12/12/2023

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν έχουν συναντηθεί 12 φορές στο παρελθόν. Οι Βαυαροί μετρούν 5 νίκες, οι «μπέμπηδες» 2 και 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Αξέχαστος έχει μείνει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999. Το δραματικό φινάλε και η επική ανατροπή έχει μείνει στην ιστορία της διοργάνωσης με την ομάδα του Άλεξ Φέργκισον να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις δύο γκολ (2-1) και να στέλνει τους Βαυαρούς από τον παράδεισο στην κόλαση κατακτώντας την κούπα.
  • Η πιο πρόσφατη μονομαχία ήταν τον περασμένη Σεπτέμβριο στο Μόναχο για τον Α’ όμιλο με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 4-3.
  • 16 νίκες, 10 ήττες, 8 ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι σε γερμανικές ομάδες.
  • 26 νίκες, 16 ήττες, 18 ισοπαλίες μετράει η Μπάγερν κόντρα σε αγγλικές ομάδες.
  • 39 σερί ματς αήττητη σε φάση ομίλων Champions League μετράει η Μπάγερν με 35 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Η Μπάγερν βρίσκεται στην 2η θέση της Bundeliga με 32 βαθμούς (10-2-1) στο -4 από τη Λεβερκούζεν, όμως έχει ένα ματς λιγότερο από τις «ασπιρίνες».
  • Η Γιουνάιτεντ έπεσε στην 6η θεση στη βαθμολογία της Premier League (στο -11 από την κορυφή) και είναι η μοναδική ομάδα χωρις ισοπαλία (9 νίκες, 7 ήττες).
  • Από 4 Over και 1 Under μετράνε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν στον όμιλο.
  • Βαθμολογία ομίλων Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Προγνωστικά 12/12/2023

Σπουδαίο ματς στο Ολντ Τράφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου στην χειρότερη να συνεχίσει στο Europa League. Για να συνεχίσει στο Champions League πρέπει το άλλο ματς του ομίλου (Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι) να λήξει ισοπαλία.

Η Γιουνάιτεντ θα επιτεθεί με στόχο να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της Μπάγερν. Το ματς ενδέχεται να ανοίξει κάτι που έγινε και στο Μόναχο (4-3).

goal/goal & Over 3.5 σε αποδοση 2.35

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.30 

Οι Βαυαροί, παρότι έχουν προκριθεί, ειναι πληγωμένοι και θα παίξουν για να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους.

Απόδοση 1.90 η μπαγερν να σκοραρει το πρωτο γκολ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/12/2023

Υπάρχουν απουσίες για το τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ. Τραυματίες οι Έρικσεν, Μαρτίνες, Κασεμίρ. Εκτός πλάνων παραμένει ο Σάντσο και οι Λίντελοφ, Μάουντ είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονάνα – Γουάν Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Εβανς, Σο – ΜακΤόμινεϊ, Μάινο – Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χοίλουντ.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/12/2023

Ο Τούχελ δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμούς τους Ντε Λιγκτ, Γκνάμπρι, ενώ εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας Ουλράιχ. Δεν προβλέπεται ροτέισον, ενώ θέση διεκδικούν οι Γκερέιρο, Μαζραουί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Λάιμερ, Ουπαμεκάνο, Κιμ, Ντέιβις (Γκερέιρο) – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μουσιάλα, Σανέ – Κέιν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ