el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/03/2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Για το μεγάλο ντέρμπι στο Old Trafford ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του Νησιού δίνει ένα από τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο Old Trafford που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Old Trafford γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο F.A. Cup!


Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/03/2024

Οι «κόκκινοι» Μάντσεστερ και Λίβερπουλ έχουν στόχο το τρόπαιο στο κύπελλο Αγγλίας, ωστόσο για να φτάσουν ως το τέλος θα πρέπει να… επιβιώσουν από το μεταξύ τους ντέρμπι που είναι μακράν το πλέον ενδιαφέρον της φάσης των «8».

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια με την Γιουνάιτεντ να έχει… υποχωρήσει σε δυναμική, η κόντρα δεν είναι στα ίδια επίπεδα όπως παλιότερα, αλλά οι αναμετρήσεις τους δεν υπολείπονται σε πρεστίζ και ανταγωνιστικότητα.

Οι δύο παραδοσιακοί αντίπαλοι τίθενται αντιμέτωποι σε έναν νοκ άουτ προημιτελικό όπου θα κριθεί το εισιτήριο των ημιτελικών του (στα χαρτιά) δεύτερου τη τάξει θεσμού, αλλά του σπουδαιότερου στο Νησί.

Η Γιουνάιτεντ που έφτασε ως τα προημιτελικά με επιτυχίες επί Γουίγκαν (0-2), Νιούπορτ (2-4) και Νότιγχαμ (0-1) θέλει να επιβεβαιώσει το πάνω χέρι που έχει στην προϊστορία των αναμετρήσεων στον θεσμό, καθώς σε 9 τετ-α-τετ στο κύπελλο έχει 7 προκρίσεις, αλλά και 2/2 σε τελικούς, ενώ κυνηγά μέσω του κυπέλλου τη διάκριση που δεν έχει καταφέρει να βρει μέσω των υπόλοιπων διοργανώσεων, διατηρώντας ζωντανό το όραμα ενός τίτλου.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να κυνηγά όλους τους τίτλους στην τελευταία και ιδιαίτερα συναισθηματική σεζόν του Γερμανού στο Anfield έχοντας αποκλείσει Άρσεναλ (0-2), Νόριτς (5-2) και Σαουθάμπτον (3-0), ενώ στα τελευταία 6 ντέρμπι έχει μόνο μία ήττα, κάτι που θέλει να επιβεβαιώσει και αυτή τη φορά στο «άντρο» της μεγάλης αντιπάλου.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/03/2024

  • Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο το ματς οδηγείται σε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μία φορά φέτος, στο Anfield για το πρωτάθλημα (0-0).
  • Συνολικά στο κύπελλο Αγγλίας έχουν αναμετρηθεί 9 φορές σε φάση νοκ άουτ με 7 προκρίσεις για την Γιουνάιτεντ και 2 για την Λίβερπουλ. Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε και επαναληπτικός καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και σε αμφότερες την πρόκριση πήρε η ομάδα του Μάντσεστερ που έχει επίσης 2/2 σε τελικούς (1977, 1996).
  • Για να φτάσει η Γιουνάιτεντ ως τον προημιτελικό απέκλεισε Γουίγκαν (0-2), Νιούπορτ (2-4) και Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1), ενώ η Λίβερπουλ Άρσεναλ (0-2), Νόριτς (5-2) και Σαουθάμπτον (3-0) αντίστοιχα.
  • Στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας σε όλες τις διοργανώσεις η Λίβερπουλ έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία έναντι μίας νίκης των «κόκκινων διάβολων».
  • Στα 11 τελευταία ματς στο Old Trafford το ρεκόρ είναι 5-4-2 υπέρ της Γιουνάιτεντ. Οι δύο νίκες των «ρεντς» ήταν συνεχόμενες εντός του 2021 (2-4, 0-5) κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά τα δύο «διπλά» με το ίδιο σκορ (0-1) και τον ίδιο σκόρερ (Ντάνι Μέρφι) τη σεζόν 2000/2001 και 2001/2002.
  • Στα τελευταία 9 ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει προκύψει ισοπαλία (7-0-2).
  • Η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με μοναδική ισοπαλία το 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι.
  • Το πανόραμα του F.A. Cup
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

salah liverpool novibet


Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 17/03/2024

Στο Old Trafford διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας με τη Λίβερπουλ να θέλει να προχωρήσει με φόντο άλλον έναν τελικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ουσιαστικά την τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλο φέτος, ωστόσο οι «ρεντς» δεν αφήνουν κανέναν τίτλο να… γλιστρήσει από τα χέρια τους και σίγουρα έχουν τη συνταγή να πάρουν τη νίκη σε αυτόν τον νοκ άουτ προημιτελικό.

ΝΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET

Το ντέρμπι αναμένεται δυνατό και με μονομαχίες, με τις κάρτες λογικά να βγαίνουν από το τσεπάκι του Τζον Μπρουκς και δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια κόκκινη κάρτα.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.95 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/03/2024

Ο Τεν Χαγκ είναι ανακουφισμένος καθώς επιστρέφει στη διάθεσή του ο Χόιλουντ για να ενισχύσει την επίθεσή του, την ώρα που είναι σταθερά στη λίστα των απόντων οι Μαρσιάλ, Σο, Μαλάκια, Μαρτίνεζ

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονάνα – Νταλό, Βαράν, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ – Μαϊνό, Κασεμίρο – Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.

Στη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ έχει γεμάτο απουσιολόγιο, κυρίως με Άλισον, Τιάγκο, Ζότα, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς, Αλεξάντερ-Άρνολντ ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός έχει μάθει να ζει με τις απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέλεχερ – Μπράντλεϊ, Κονάτε, Βαν Ντάικ, Γκόμεζ – ΜακΆλιστερ, Έντο, Ζομποσλάι – Σαλάχ, Νούνιεζ, Ντίαζ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ