el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/01/2024

Ντέρμπι με απουσίες και «πρέπει» στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ (18:30) σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να μείνουν κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και να… κατευνάσουν την γκρίνια από τους φιλάθλους τους, ενώ η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στα στάνταρ της εντυπωσιακής της εκκίνησης στο πρωτάθλημα.

Για το μεγάλο ματς στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/01/2024

Παρά τη νίκη επί της Γουίγκαν με 2-0, η γκρίνια παραμένει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα μόλις δύο τέρματα σε συνολικά 33 προσπάθειες (4,12 XGoals) έφεραν τη δημόσια αντίδραση του Έρικ Τεν Χαγκ («Έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερες φορές») και αποτύπωσε ξανά το επιθετικό πρόβλημα το συλλόγου, που έχει μόλις 22 γκολ στο ενεργητικό του στη φετινή Premier League.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ (31β.)  μέτρησε τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη, σε ένα γκρουπ αποτελεσμάτων που «ευθύνεται» σε μεγάλο ποσοστό για την πτώση της ομάδας στην 8η θέση. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα ήττα, όμως τα προβλήματα παραμένουν, αφού ο Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στους Καζεμίρο, Μάουντ και Μαρτίνεζ. Αντίθετα, αμφίβολοι – με διάθεση να αγωνιστούν κανονικά – είναι οι Λουκ Σο, Κρίστιαν Έρικσεν, Χάρι Μαγκουάιρ, Άντονι και Άντονι Μαρσιάλ. Ο Άντρε Ονάνα θα παίξει για τελευταία φορά πριν αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα.

Στην άλλη μεριά, η Τότεναμ δείχνει πως έχει ξεπεράσει το κακό διάστημα με συνεχόμενες ήττες πριν τις γιορτές και η νίκη επί της Μπέρνλι (1-0) για το FA Cup ήταν η 5η στα τελευταία έξι παιχνίδια του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άγγελος Ποστέκογλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, που αποτέλεσε πληγή τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ πλέον έχει και περισσότερες επιλογές, αφού επιστρέφουν οι Κριστιάν Ρομέρο, Μίκι Βαν Ντε Βεν, Ιβ Μπισουμά και Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Αντίθετα, παραμένουν εκτός οι Τζέιμς Μάντισον, Μανόρ Σόλομον, Ίβαν Πέρισιτς, Ράιαν Σεσενιόν, Μπεν Ντέιβις, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Τίμο Βέρνερ, που θα καλύψει το κενό του απόντα – λόγω Asian Cup –  Σον.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Στατιστικά και Προϊστορία 14/01/2024

  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Μάντσεστερ έληξαν με συνολικά 2/3 γκολ.
  • Η Μάντσεστερ έχασε στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Η Τότεναμ κέρδισε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Τότεναμ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν τα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Εφτά από αυτά συνδυάστηκαν και με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Προγνωστικά 14/01/2023

Ντέρμπι και ένα δύσκολο ματς για προβλέψεις στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ καλείται να βρει μία μεγάλη και αναγκαία νίκη, όμως η Τότεναμ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έστω και αν έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι ξεκινά το ματς με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί…

Για το ματς στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΔΙΠΛΟ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Τότεναμ δεν θα απαρνηθεί το επιθετικό της στυλ και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα σε μία αμυντική γραμμή με αστάθεια και απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με διπλό από το Ολντ Τράφορντ και το ματς θα έχει υψηλό τέμπο.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/01/2024

Αρκετά τα προβλήματα για τον Τεν Χαγκ, που δεν υπολογίζει στους Καζεμίρο, Μάουντ και Μαρτίνεζ. Αμφίβολοι οι Σο,  Έρικσεν, Μαγκουάιρ, Άντονι και Μαρσιάλ, όμως σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα παίξουν στην αρχική ενδεκάδα.

Επιστρέφουν οι Ρόμερο, Μπισουμά και Βαν Ντε Βεν για την Τότεναμ, παραμένουν εκτός οι Μάντισον, Σον, Σόλομον, Πέρισιτς, Σεσενιόν, Ντέιβις. Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα για τον Βέρνερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ονάνα – Μπισάκα, Βαράν, Έβανς, Νταλότ – Μαϊνού, ΜακΤόμινει, Φερνάντες – Γκαρνάτσο, Ράσφορντ, Άντονι

Τότεναμ (4-3-3): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Έμερσον, Ουντότζι – Μπισουμά, Μπεντανκούρ, Λο Σέλσο – Κολουσέφσκι, Ριτσάρλισον, Βέρνερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ