el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μαρσέιγ – Φέγενορντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/05/2022

Το εισιτήριο του τελικού βρίσκει κάτοχο στο «Βελοντρόμ»! Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Φέγενορντ, με τους Ολλανδούς να έχουν το προβάδισμα ύστερα από τη νίκη τους με σκορ 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Σε ροντέο εξελίχθηκε η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κατάμεστο «Ντε Κάουπ». Οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό ξεκίνημά τους και με τέρματα των MVP, Ντέσερς και Σινιστέρα, μέσα σε δύο λεπτά (18’, 20’) έδειχναν έτοιμοι να μετατρέψουν το ματς σε πάρτι πρόκρισης.

Η Μαρσέιγ απάντησε με το ίδιο νόμισμα, την επίθεση! Αφού μείωσε στο 28’ με τον Ντιένγκ, στο φινάλε του ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα με το τέρμα του Ζέρσον (40’). Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Ντέσερς (46’) να κάνει το 3-2, το οποία παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

marseille feyenoord8 novibet

Υπενθυμίζεται πως πλέον στη διοργάνωση υπάρχει VAR. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, συνεπώς σε περίπτωση που οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων θα ακολουθήσει παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Φέγενορντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!

 


Μαρσέιγ – Φέγενορντ: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/05/2022

Ασταμάτητη! Η Φέγενορντ πηγαίνει χωρίς… φρένα στο φινάλε της σεζόν. Αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στους Μασσαλούς πέρασε με σκορ 3-1 από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην 3η θέση στην Eredivisie που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά και η ομάδα δείχνει στην καλύτερή της φάση στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Ο Σλοτ βλέπει τους παίκτες του να έχουν ανεβάσει τα στάνταρ τους και κάπως έτσι έχουν μείνει αήττητοι στα τελευταία οκτώ ματς μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

marseille feyenoord4 novibet

Παράλληλα, η Φέγενορντ δείχνει πως έχει μάθει να ζει και με τα προβλήματά της. Η άμυνά της κάνει σταθερά νερά, αφού δέχεται γκολ εδώ και έξι σερί ματς, όμως απ’ την άλλη επιθετικά λειτουργεί άψοξα με το δίδυμο των Σινιστέρα και Ντέσερς να έχει εξαιρετική συνεργασία και να σκοράρει ασταμάτητα.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι και σκοράραμε τρεις φορές. Η Μαρσέιγ παραμένει μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αποτυχία το ότι δεν νικήσαμε με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά μην ξεχνάμε πως κι εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί περισσότερα γκολ. Μπορεί η Μαρσέιγ να αγωνίζεται έχοντας ψηλά την αμυντική της γραμμή, κάτι που μας έβγαλε αρκετές φορές κόντρα στον τερματοφύλακά της, όμως έχουν μια πολύ καλή ομάδα για να μπορούν να το κάνουν αυτό», ήταν τα λόγια του Άρνε Σλοτ.

marseille feyenoord5 novibet

Το χαρτί για τη Μαρσέιγ γύρισε και πηγαίνει για ροκ φινάλε στη σεζόν! Την Κυριακή οι Μασσσαλοί υποδέχτηκαν τη Λυών σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς στη Ligue 1 και ηττήθηκαν 0-3! Τα χτυπήματα των φιλοξενούμενων ήταν απανωτά με την ομάδα του Σαμπάολι να μην μπορεί να βγάλει ουσιαστική αντίδραση σε κανένα σημείο του ματς.

Έτσι, εκτός από την ανατροπή που καλείται να κάνει για να βρεθεί στον τελικό του Europa Conference League, πλέον βλέπει πως γίνεται ντέρμπι και η 2η θέση στo πρωτάθλημα, η οποία χαρίζει απευθείας το εισιτήριο τους ομίλους του Champions League, καθώς η Ρεν βρίσκεται στο -3!

marseille-feyenoord2-novibet

Κάπως έτσι ήταν πολύ λογικό να σταματήσουν και οι συζητήσεις για το μέλλον του Σαμπάολι στον πάγκο. Μέχρι και πριν το πρώτο παιχνίδι η πρόθεση της διοίκησης για την επέκταση του συμβολαίου του ήταν ξεκάθαρη. Ωστόσο πλέον το κλίμα έχει διαταραχθεί με τον Ντιμίτρι Παγέ να βγαίνει μπροστά μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λυών και να υπερασπίζεται τον Αργεντινό τεχνικό.

«Σε αυτή τη μικρή διοργάνωση δεν μπορείς να κάνεις λάθη, όπως αυτά που κάναμε εμείς στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό μας δημιούργησε μία μεγάλη σύγχηση, η οποία μας οδήγησε σε αυτά τα λάθη. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε καταλάβει, πήραμε το μάθημά μας και θα το δείξουμε στον επαναληπτικό», τόνισε ο Χόρχε Σαμπάολι.


Μαρσέιγ – Φέγενορντ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/05/2022

  • Δύο σερί ήττες έχοντας δεχτεί από τρία γκολ μετράει η Μαρσέιγ.
  • Στο Conference με εξαίρεση το ματς στην Ολλανδία μετράει μόνο νίκες (6-0-1).
  • Το Over 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της ομάδας του Σαμπάολι στο «Βελοντρόμ».
  • Στο Conference η Φέγενορντ είναι αήττητη από τη φάση των ομίλων κι έπειτα με απολογισμό 8-3-0. Εκτός έδρας σκοράρει Over 1.5 Γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς.
  • Πέντε διαδοχικές νίκες μετρούν οι Ολλανδοί σε όλες τις διοργανώσεις.
  • GG & Over 2.5 τα τελευταία έξι ματς της Φέγενορντ σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Σίριελ Ντέσερς είναι ο πρώτος σκόρερ της Φέγενορντ και της διοργάνωσης με 10 γκολ σε 11 ματς. Για τη Μαρσέιγ πρώτος στη λίστα είναι ο Παγέ με 3 τέρματα σε έξι παιχνίδια.

marseille feyenoord6 novibet

Μαρσέιγ – Φέγενορντ: Προγνωστικά 05/05/2022

Η Μαρσέιγ πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο και με το κλίμα να δείχνει εντελώς οριακό ύστερα από τις δύο σερί ήττες. Η Φέγενορντ έχει το προβάδισμα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να το υπερασπιστεί. Και οι δύο ομάδες θα έχουν τις φάσεις τους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αν κάποια χρειαστεί να ρισκάρει θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΟ Goal/Goal ΣΤΟ b’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,70 ΣΤΗ NOVIBET

Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στους φορ τους και φροντίζουν να τους «ταϊζουν». Θα έχουμε αρκετό παιχνίδι εντός περιοχής και πλέον και με το VAR το παραμικρό λάθος πληρώνεται.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 2,45 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η πρόκληση του τελικού και η οριακή κατάσταση ύστερα από το σκορ του πρώτου παιχνιδιού είναι δεδομένο πως θα οδηγήσει σε καταστάσεις όπου τα νεύρα θα ξεφύγουν.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ 1,90 ΣΤΗ NOVIBET


Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/05/2022

Με τα γνωστά ονόματα στο απουσιόλογιο θα επιχειρήσει η Μαρσέιγ να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Εκτός πλάνων παραμένει ο Άλβαρο, που δεν υπολογίζεται μαζί με τους τραυματίες Μαπλέρντι και Ντε λα Φουέντε. Μετά και από την ήττα κόντρα στη Λυών ο Σαμπάολι επέλεξε να κρατήσει εντελώς κλειστά τα χαρτιά του σε τακτικό επίπεδο. Πάντως, οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη ως βασικός ο Μίλικ είναι πολλές, καθώς η ομάδα γίνεται πολύ πιο λειτουργική μεσοεπιθετικά με τον Πολωνός στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μανταντά – Ρονιέ, Σαλιμπά, Τσαρ, Πέρες – Γκεντουζί, Καμαρά, Ζέρσον – Ουντέρ, Παγέ, Μίλικ

marseille feyenoord3 novibet

Φέγενορντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/05/2022

Σημαντική η επιστροφή του Σένεσι αλλά και η ετοιμότητα του Τιλ, που αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην ενδεκάδα του Σλοτ για τον μεγάλο επαναληπτικό. Ο τεχνικός της ομάδας δεν θα αλλάξει λογική. Με τους Σινιστέρα και Ντέσερς θα ψάξει το γκολ ώστε να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στους Γάλλους, που είναι και αρκετά εύθραυστοι ψυχολογικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτσιάνο – Γκερτρούιντα, Τράουνερ, Σένεσι, Μαλάτσια – Άουρνες, Νέλσον, Τιλ, Κοκτσού – Σινιστέρα, Ντέσερς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ