el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/02/2024

Η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο San Siro (21:45) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A. Για το μεγάλο ντέρμπι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ντέρμπι στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες να συγκρούονται στο Μιλάνο σε μία κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση για αμφότερες.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο Μιλάνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Serie A!


Μίλαν – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/02/2024

Μεγάλο παιχνίδι στο San Siro, αλλά όχι με την αντίστοιχη περσινή λάμψη τίτλου. Πέρυσι η Νάπολι πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα σεζόν που θύμισε εποχές Ντιέγκο Μαραντόνα, φτάνοντας ως το τέλος του δρόμου για να βγάλει στους δρόμους τους οπαδούς της για τον πρώτο τίτλο έπειτα από 33 χρόνια, εκθρονίζοντας τη Μίλαν!

Φέτος όμως οι περσινοί πρωταθλητές κάθε άλλο παρά ομάδα που διεκδικεί τίτλο είναι, διεκδικώντας αντίθετα τον μη επίζηλο τίτλο της χειρότερης κατόχου τίτλου όσον αφορά την αμέσως επόμενη σεζόν της.

Έχοντας πέσει αρκετά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι, οι Ναπολιτάνοι του Βάλτερ Ματσάρι θέλουν να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για αρχή, έχοντας δείξει μεγάλη αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχουν σκοράρει καν.

Η νέα εκτός έδρας αποστολή είναι ακόμα πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, στο «σπίτι» της Μίλαν, η οποία έχει μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου και χρειάζεται στραβοπατήματα των δύο πρώτων για να πλησιάσει έστω, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση και με ανατροπές όπως αυτή με τη Φροζινόνε δείχνει και πνευματική αντοχή.

Το ντέρμπι στο San Siro υπόσχεται συγκινήσεις, εξάλλου στον πρώτο γύρο είδαμε ανατροπή, καθώς το 0-2 των «ροσονέρι» στο πρώτο ημίχρονο έγινε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο, σε μία από τις λίγες φορές φέτος όπου η Νάπολι θύμισε σε κάτι την περσινή πρωταθλήτρια που θαύμασε η Ιταλία και όχι μόνο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μίλαν – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 11/02/2024

  • Η Μίλαν έχει 49 βαθμούς (σε 23 αγώνες) και βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ η Νάπολι με 35 βαθμούς (σε 22 αγώνες) βρίσκεται στην 7η θέση.
  • Στον πρώτο γύρο η Μίλαν προηγήθηκε με 0-2, αλλά η αναμέτρηση στο Diego Maradona έληξε 2-2.
  • Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η Μίλαν είναι αήττητη, ωστόσο αντίστοιχα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στο Μιλάνο η Νάπολι είναι αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Οι «ροσονέρι» με 46 γκολ είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.
  • Η Νάπολι δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ στα τέσσερα τελευταία δεν έχει βρει δίχτυα.
  • Η Μίλαν είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Μίλαν – Νάπολι: Προγνωστικά 11/02/2024

Ντέρμπι στο Μιλάνο, το οποίο πέρυσι ήταν σε επίπεδο κορυφής και πρόκρισης στην τετράδα του Champions League, μπορεί φέτος να μην είναι αντίστοιχης λάμψης, αλλά έχει τη δική του σημασία στην κούρσα για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι «ροσονέρι» είναι φαβορί και μπορούν να το επιβεβαιώσουν, την ώρα που οι Ναπολιτάνοι είναι αδύναμοι εκτός έδρας και δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από το «σπίτι» τους.

ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι πρώτος σκόρερ της Μίλαν με 11 γκολ (8 ασίστ) στη Serie Α και βρήκε δίχτυα και στην ανατροπή με την Φροζινόνε (2-3), όντας η πλέον σταθερή απειλή για κάθε άμυνα.

ΣΚΟΡΕΡ ΖΙΡΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν – Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/02/2024

Ο Στέφανο Πιόλι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρέιντερς και τον διεθνή με τη Νιγηρία Τσουκουέζε στο ντέρμπι και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ώστε η ομάδα του να συνεχίσει το καλό της σερί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Ερναντέζ, Γκάμπια, Κιάερ, Καλάμπρια – Μούσα, Μπενασέρ – Λεάο, Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ – Ζιρού.

Στη Νάπολι τιμωρημένος είναι ο Μάριο Ρούι, ενώ με τη Νιγηρία στο Copa Africa είναι ο Οσίμεν. Μέρετ και Ολιβέρα μπήκαν στις προπονήσεις, αλλά είναι αμφίβολο αν θα πάρουν φανέλα βασικού στο Μιλάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκολίνι – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ματσόκι – Ανγκουίσα, Λομπότκα, Καγιούστε – Πολιτάνο, Σιμεόνε, Κβαρατσκέλια.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ