el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/02/2024

Σπουδαίο ματς στην Ιταλία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διανύουν κακό αγωνιστικό φεγγάρι εντός συνόρων. Η Νάπολι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) και είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες ψάχνουν… σανίδα σωτηρίας, μαζί φυσικά μία πορεία αντάξια της ποιότητάς τους στο Uefa Champions League.

Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα θα κάνει ντεμπούτο ως προπονητής της Νάπολι μετά την αποχώρηση του Βάλτερ Ματσάρι και όλοι περιμένουν αντίδραση από μία ομάδα που… παραπαίει εντός συνόρων (9η, στο -27 από την πρωτοπόρο Ίντερ), ενώ στην άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα καλείται να κυνηγήσει το μοναδικό στόχο και τρόπαιο που της έχει μείνει διαθέσιμο στη σεζόν, με την υποσημείωση πως απέχει οκτώ βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τα δύο ματς συνοδεύονται με μεγάλο ενδιαφέρον και τεράστιο κίνητρο για δύο ομάδες που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε Ιταλία και Ισπανία.

Για το ματς στη Νάπολι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την φάση των 16 του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 21/02/2024

Ματς αποδείξεων και κινήτρου για να… σωθεί η χρονιά στην Ιταλία. Η Νάπολι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα καθορίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Η κατάσταση είναι οριακή στους γηπεδούχους, που πριν λίγες ώρες προχώρησαν σε δεύτερη αλλαγή μέσα στη σεζόν. Ο Βάλτσερ Ματσάρι απολύθηκε μετά το 1-1 με τη Τζένοα και ο Φραντσέσκο Καλτσόνα αναλαμβάνει να σώζει ό,τι μπορεί από μία ξεκάθαρα χαμένη και κακή χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Η Νάπολι, που έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, 27 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Είναι ξεκάθαρο πως το Champions League αποτελεί το μοναδικό… σωσίβιο για τους περσινούς πρωταθλητές Ιταλίας, που πρέπει να βρουν λύσεις σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και πως υπολογίζουν κανονικά στο… βαρύ πυροβολικό Βίκτορ Οσίμεν. Ο Νιγηριανός επέστρεψε μετά το Κόπα Άφρικα και θα πάρει τη θέση του Τζιοβάνι Σιμεόνε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το αρχικό σχήμα θα περιλαμβάνει ακόμα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τους Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ντεντόκερ , Κβαρατσκέλια και Πολιτάνο.

Ο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 97ο λεπτό και η νίκη επί της Θέλτα (2-1)… έσωσαν την Μπαρτσελόνα από νέο κύκλο εσωστρέφειας και γκρίνιας. Οι Καταλανοί φαίνονται πάντως πιο ήρεμοι και αποδοτικοί μετά την ανακοίνωση αποχώρησης (το καλοκαίρι) από τον Τσάβι και είναι ξεκάθαρο πως φουλάρουν μηχανές για να κυνηγήσουν την κούπα στο Champions League.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα των Γκάβι, Μπαλδέ και Αλόνσο, το τεχνικό επιτελείο των «Μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζει πονοκέφαλο με τους Ζοάο Φέλιξ, Φεράν Τόρες και Σέρτζι Ρομπέρτο, που θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι. Σε περίπτωση που οι δύο εξτρέμ μείνουν τελικά εκτός, ο Τσάβι θα τοποθετήσει τον Πέδρι στα αριστερά και θα εμπιστευτεί ξανά τον Κρίστενσεν για την θέση στο «6».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά και Προϊστορία 21/02/2024

  • H Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της με 12 βαθμούς (4 νίκες – 2 ήττες).
  • Η Νάπολι τερμάτισε 2η στο γκρουπ της με 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).
  • Στα τέσσερα επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι με δύο νίκες και δύο ισοπαλία.
  • Και τα τέσσερα αυτά ματς έληξαν με G/G.
  • H Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα συνοδεύτηκαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Νάπολι έμειναν στο Under 2.5 γκολ.
  • Η Νάπολι κέρδισε μία φορά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 21/02/2024

Αμφίρροπο ματς, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και η Νάπολι έχει στις τάξεις της παίκτες με κλάση, που μπορούν να κάνουν ζημιά σε μία ασταθέστατη άμυνα.

Η έδρα σίγουρα θα παίξει ρόλο, όπως και το boost των γηπεδούχων από τη νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Για το ματς στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και, παράλληλα, αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα στην άμυνα, όμως το ματς έχει τεράστια σημασία και είναι το πρώτο «κομμάτι» μίας νοκ-άουτ μονομαχίας. Δεν υπάρχει κανένας χώρος για ρίσκο και η λογική λέει πως η Νάπολι θα δώσει την κατοχή στην Μπαρτσελόνα, περιμένοντας να «χτυπήσει» στην κόντρα. Δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες ή στο γκολ.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/02/2024

Μόνο ο Ζιελίνσκι είναι εκτός για τη Νάπολι, που υπολογίζει ξανά μετά από καιρό στον πολύτιμο Οσίμεν. «Παίζει» μία θέση στο κέντρο ανάμεσα σε Ντεντόκερ και Καμαρά, με φαβορί τον πρώτο.

Ο Πέδρι ενδέχεται να μεταφερθεί στα αριστερά της επίθεσης από τον Τσάβι, που αναμένεται να δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στον Κρίστενσεν για την θέση το πίβοτ. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν… κλειδώσει.

Νάπολι (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι – Ανγκισά, Ντεντόκερ, Λομπότκα – Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνες, Κανσέλο – Κρίστενσεν, Γκουντογάν, Ντε Γιονγκ – Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Πέδρι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ