el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/12/2023

Η Boxing Day για άλλη μία χρόνια κλέβει την παράσταση στην Premier League! Οι γιορτές των Χριστουγέννων στην Αγγλία συνδυάζονται με το ποδόσφαιρο και η αυλαία ανοίγει το μεσημέρι της Τρίτης (14:30) με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Νότιγχαμ Φόρεστ στο «St James’ Park».

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι της Boxing Day γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!

 


Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/12/2023

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκινάει την Τρίτη το μεσημέρι το πρόγραμμα της Boxing Day στην Premier League. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Νιούκαστλ φιλοδοξεί να κάνει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στο κοινό της και παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφαία πεντάδα της Premier League.

Η ομάδα του Έντι Χόου το Σάββατο ηττήθηκε (1-0) στην έδρα της Λούτον και επιθετικά προβλημάτισε. Έβγαλε εικόνα κουρασμένης ομάδας πάνω στο τερέν και δεν είχε λύσεις για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Με την συγκεκριμένη ήττα έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογία με 29 βαθμούς (9-2-7) και απέχει πλέον 5 βαθμούς από την 5η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, η Νιούκαστλ φέτος στηρίζει πολλά στον παράγοντα της έδρας και άπαντες αναζητούν αντίδραση με νίκη. Εκεί σε 9 ματς έχει μόλις μια βαθμολογική απώλεια και μετράει 8 νίκες (1 ήττα). Μάλιστα, μέσα στο «σπίτι» της δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο και στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δει την εστία της να παραβιάζει μόλις μια φορά.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βαθμολογικά είναι στρυμωγμένη και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει «ανάσα» και να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μετά τις 4 σερί ήττες βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 9 βαθμούς (2-3-4).

Η διοίκηση προχώρησε σε ηλεκτροσόκ στον πάγκο με στόχο να αλλάξει το κλίμα. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Στιβ Κούπερ και τα ηνία της ομάδα ανέλαβε Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Το ντεμπόυτο του Πορτογάλου προπονητή δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού το Σάββατο η Νότιγχαμ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπόρνμουθ με 2-3 δεχόμενη γκολ στο 94′.

Θετικό το γεγονός ότι έβγαλε μαχητικότητα παρότι από το 23′ έπαιξε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του στόπερ, Γουίλι Μπόλι.

 

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/12/2023

  • Στα τελευταία 10 ματς στην Premier League η Νιούκαστλ είναι αήττητη με 7 νίκες (5 εντός, 2 εκτός) και 3 ισοπαλίες.
  • Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 75 φορές ανεξαρτήτως έδρας. Η Νιούκαστλ μετραει 35 νίκες, η Νότιγχαμ 23 και 17 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Για την ιστορία πέρυσι η Νιούκαστλ στην Boxing Day επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Λέστερ.
  • Για την Νότιγχαμ Φόρεστ η περυσινή εμπειρία στην Boxind Day συνοδεύτηκε με προβληματισμό μετά την ήττα (3-0) από την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ.
  • Εκτός έδρας η Νότιγχαμ παίζει φοβισμένα και το 1-2-6 επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά 26/12/2023

Την Τρίτη το μεσημέρι στην εκκίνηση της Boxing Day, Νιούκαστλ και Νότιγχαμ Φόρεστ μας  προϊδεάζουν για ένα μεγάλο ματς. Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Το γκρουπ των αποδόσεων μας δείχνει ότι η Νιούκαστλ είναι μεγάλο φοβορί. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στα μέσα της σεζόν έχουν εμφανίσει σημάδια κούρασης και αντιμετωπίζουν μια σειρά από σημαντικές απουσίες. Τραυματίες είναι οι Τάργκετ, Γουίλοκ, Μέρφι, Μπαρνς, Ζοέλινγκτον και τιμωρημένος ο Τονάλι. Θετικό το γεγονός ότι επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Ισακ.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93

Η Νότιγχαμ με την έλευση του νέο προπονητή θα βγάλει αντίδραση και στον επιθετικό τομέα. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουμε ότι θα παλέψουν το ματς.

1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 


Διαβάστε ακόμα…

Οι πιο αστείες στιγμές του 2023 (vid)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ