el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/03/2024

Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ με ένα σπουδαίο ματς την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για την πρώτη «μάχη» για την φάση των 16 του Conference League και η εικόνα των δύο ομάδων «φωτογραφίζει» ένα ματς θρίλερ.

Το ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσει κατακόρυφη τις πιθανόητες πρόκρισης στη ρεβάνς της ερχόμενης βδομάδας στην Τούμπα.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας στη φάση των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει μέσα στο Ζάγκρεμπ την Ντιναμό στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των 16 του Europa Conference League και οι αποδόσεις στο στοίχημα δίνουν προβάδισμα νίκης στους Κροάτες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποιήσε εξαιρετική πορεία στον όμιλο του Conference League τερματίζοντας αήττητος και πετυχαίνοντας μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε Φρανκφούρτη και Ελσίνκι.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπαίνει με φόρα στα νοκ άουτ και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή νίκη 0-2 στη Λαμία και οριστικοποίησε την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της Super League, που του δίνει ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι-οφ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάινει για λιγο στην άκρη και ο – αήττητος φέτος στην Ευρώπη-  ΠΑΟΚ σκέφτεται τον τρόπο που θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και για να γίνει αυτό φιλοδοξεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι της Κροατίας (22:00).

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας πως έχει απουσίες στην άμυνα, αφού μόνο οι Κουλιεράκης και Κεντζιόρα είναι διαθέσιμοι για την θέση του στόπερ. Παρόλα αυτά, μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ θα είναι γεμάτος και όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που κυριάρχησε στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων εντός και εκτός συνόρων.

Έτσι, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Κοτάρσκι, Γιόνι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και Τόμας, με τον Κωνσταντέλια να διεκδικεί επίσης μία θέση πίσω από τον Ισπανό φορ. Ανέτοιμος λόγω ενοχλήσεων στη μέση είναι ο Σαμάτα, ενώ ο Ζόβκοβιτς την παραμονή του ματς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία σε φάση των «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μπέτις (1-0, 1-1) στοχεύει σε μια ακόμα υπέρβαση.

Οι Κροάτες φέτος αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν εξαιρετική φόρμα με μόλις μία ήττα στα τελευταία 22 παιχνίδια.

Κορυφαίος παίκτης της Ντιναμό είναι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς με 14 γκολ φέτος, ενώ κινητήριος μοχλός στο κέντρο (36 συμμετοχές) είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς, που στο παρελθόν έπαιξε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 07/03/2024

  • Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα μετράει δύο νίκες σε φάση ομίλων. Στην Τούμπα επικράτησαν 1-0 στο Ζάγκρεμπ χαμογέλασαν επίσης με το ίδιο σκορ.
  • Σε 12 φετινά ματς στο Conference League ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τα 10 ματς ήρθαν Over και μόλις 2 Under.
  • Τα ταξίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League όταν και αποκλείστηκε από την ΑΕΚ. Συνολικά οι Κροάτες έχουν παίξει 14 ευρωπαϊκά ματς και μετράνε 7 νίκες, 5 ήττες και 2 ισοπαλίες με 7 Over και 6 Under.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 07/03/2024

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στο Ζάγκρεμπ και για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντιναμό και ΠΑΟΚ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι σκληρή ομάδα κι αυτό το απέδειξε και με την Μπέτις. Ο ΠΑΟΚ ταξίζει στην Κροατία με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να μεταφέρει το ενδιαφέρον για την πρόκριση στα προημιτελικά στη ρεβάνς της ερχόμενης βδομάδας στην Τούμπα. Αναμφισβήτητα το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι και η ισοπαλία και ο φετινός ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για το καλύτερο.

ισοπαλια σε αποδοση 3.40 

Ο ΠΑΟΚ σε 10 από τα 12 φετινά ματς στο Conference League έχει σκοράρει και είναι ικανός να το κάνει και μέσα στο Ζάγκρεμπ.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη 1-1 σε αποδοση 2.70 

 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ