el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/03/2024

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League οι αναμετρήσεις κρύβουν κινδύνους για τα φαβορί. Ένα από αυτά είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Την ίδια ώρα οι Κρητικοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν χωρίς πίεση για την έκπληξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/03/2024

Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στο Ηράκλειο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ με την έλευση του Τραϊανού Δέλλα βελτίωσε την εικόνα του και κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία 3 παιχνίδια. Η συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή σε συνδυασμό με τη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας έφτιαξε το κλίμα στα αποδυτήρια και πλέον οι Κρητικοί βρίσκονται στο +7 από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με το σκεπτικό ότι δεν έχει τίποτα να χάσει και ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να είναι ακόμα πιο άνετος στα Playouts. Ο ΟΦΗ με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχει κοιτάξει στα μάτια τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος (5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Το τελευταία δείγμα γραφής του ΟΦΗ ήταν η ήττα στον Βόλο με σκορ 3-1. Στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε ο μέσος Νέιρα, ο οποίος δεν θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Τοράλ, ενώ εκτός είναι και οι Μπρεσάν, Γκαγιέχος (τιμωρημένος).

Η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό απαρτίζεται από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Ριέρα, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι σε μια δύσκολη έδρα «απαγορεύεται» η χαλάρωση. Το «τριφύλλι» μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Οι «πράσινοι» δεν άφησαν τον Άρη να πάρει ανάσα (2-0) στη Λεωφόρο και αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να σκοράρουν και περισσότερα γκολ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης κόντρα στον Άρη επέστρεψε για τα καλά στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στην Κρήτη.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Γεντβάι, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς λόγω τραυματισμού, ενώ στην Κρήτη δεν ταξίδεψε ο Σένκεφελντ που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Επίσης, θα απουσιάσει και ο Αράο που συμπλήρωσε κάρτες.

Στα άκρα της επίθεσης οι Παλάσιος, Μπερναρ έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν βασικοί. Στα χαφ ο Πέρεθ πήρε ανάσες και υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει βασικός αντί του Ζέκα μαζί με τους Μπακασέτα, Τσέριν. Ο τελευταίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει ενέργεια στη μεσαία γραμμή.

Στο κέντρο της άμυνας ο Τερίμ σκέφτεται να διατηρήσει το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν που κόντρα στον Άρη κράτησε το «μηδέν» και στα άκρα το πλάνο έδειξε Βαγιαννίδης (δεξιά) και Μλαντένοβιτς (αριστερά).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 03/03/2024

  • ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί συνολικά 55 φορές στο παρελθόν. Οι Κρητικοί μετρούν 9 νίκες, οι «πράσινοι» 34 και 12 παιχνίδια έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Στην Κρήτη σε 27 ματς οι «πράσινοι» μετρούν 13 νίκες, ο ΟΦΗ έχει πανηγυρίσει 6 φορές και 8 παιχνίδια σταμάτησαν στο «Χ».
  • Πέρυσι το «τριφύλλι» επικράτησε 2-0 στο «Γεντί Κουλέ», όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει το στραβοπάτημα που ακολούθησε στη Λεωφόρο (1-1).
  • Σε 25 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός μετράει 17 Over και 8 Under, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα για τον ΟΦΗ είναι 12-13.
  • Στα τελευταία 7 ματς ο ΟΦΗ έχει δεχθεί 20 γκολ και όλα τα παιχνίδια έχουν λήξει Over.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 03/03/2024

Για την αναμέτρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «πράσινοι» μπήκαν στην πρίζα μετά τις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά και απέναντι στον Άρη επικράτησαν με καλή εμφάνιση. Ο Τερίμ περιμένει ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες του.

αποδοση 2.00 ο παναθηναϊκΟς να προηγηθει στο ημιχρονο 

terim panathinaikos novibet

Ο Ιωαννίδης βρήκε ρυθμό με τον Άρη και θα είναι και πάλι η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα του ΟΦΗ.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.25 

Ο ΟΦΗ μπροστά στο κοινό του θα τα δώσει όλα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Περιμένουμε σκληρές μονομαχίες πάνω στο τερέν.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.55 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ