el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/02/2024

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) στον πρώτο αγώνα για τα Playoffs του Conference League.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και ο Ισπανός καλείται να μπει από νωρίς στα… βαθιά, αφού το εμπόδιο των Ούγγρων είναι αρκετά επικίνδυνο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, με σύμμαχο τον κόσμο του που θα γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Παρουσίαση, Ανάλυση 15/022/2024

Επιστροφή σε ρυθμό Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Playoffs του Conference League, με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου τους στο Europa League, εξασφάλισαν ευρωπαϊκή συνέχεια και συνεχίζουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Για να βρουν θέση στη φάση των «16» χρειάζεται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας, με τους Πειραιώτες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, με τη στήριξη του κόσμου που επιστρέφει για να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός που κατέκτησε πέρυσι με τη Σεβίλλη το Europa League παρακολούθησε από την εξέδρα τη νέα του ομάδα στη νίκη επί του ΟΦΗ (4-0) για το πρωτάθλημα και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο σε ευρωπαϊκό ματς, όπως είχε γίνει και με τον προκάτοχό του, Κάρλος Καρβαλιάλ, που είχε κάνει ντεμπούτο στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τοπόλα, αποτέλεσμα που διασφάλισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Conference League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντιλίμπαρ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το status του Ρέτσου, που μέχρι στιγμής θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αλεξανδρόπουλος, όμως, όπως όλα δείχνουν, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόι, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Βέζο, Καμπράλ Μαρτίνς και Άμπι.

Από την πλευρά της η Φερεντσβάρος του Ντέγιαν Στάνκοβιτς συνεχίζει στη διοργάνωση έχοντας αρχίσει το καλοκαίρι την ευρωπαϊκή της πορεία από τα προκριματικά του Champions League. Μετά τον αποκλεισμό της συνέχισε με 3/3 προκρίσεις στα προκριματικά του Conference League και στον όμιλο τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την περσινή φιναλίστ Φιορεντίνα με 10 βαθμούς και χωρίς να γνωρίσει ήττα, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Βαρύ πυροβολικό της ομάδας της Βουδαπέστης, την οποία ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει και το 1996 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA και αποκλείστηκε (3-1, 2-2), είναι ο Ούγγρος επιθετικός Μπαρνάμπας Βάργκα με 9 γκολ συνολικά, ενώ στον όμιλο πρώτος σκόρερ ήταν ο Σέρβος μέσος Αλεκσάνταρ Πέσιτς που είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ τη σεζόν 2009/2010 με τρία γκολ.

Mε βάση τα δεδομένα, οι Ούγγροι θα παραταχθούν με τρία χαφ και η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ντιμπούζ, Μάκρετσκις, Σισέ, Μάε, Σίβιτς, Εσίτι, Φανί, Πέσιτς, Μαρκίνιος, Κατονά και Βάργκα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός  – Φερεντσβάρος: Στατιστικά και Προϊστορία 15/02/2024

  • Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στο Κύπελλο UEFA το 1996. Τότε, η Φερεντσβάρος επικράτησε στο ζευγάρι με μία νίκη (3-1) και μία ισοπαλία (2-2).
  • Ο Ολυμπιακός σκόραρε 11 φορές στη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ δέχτηκε 14 γκολ σε έξι παιχνίδια.
  • Πολύ πιο «σφιχτή» η Φερεντσβάρος με αριθμό τερμάτων 9-6 στα έξι παιχνίδια της στον όμιλο του Europa Conference League.
  • Oι Ούγγροι δεν έχασαν ούτε ένα ματς (2-4-0) στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του Ολυμπιακού έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Και τα τέσσερα τελευταία ματς της Φερεντσβάρος έληξαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Στα προηγούμενα εννιά εντός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός μέτρησε 5 νίκες και 4 ήττες.
  • Η Φερεντσβάρος κέρδισε τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Προγνωστικά 15/02/2024

Αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η έδρα «δείχνει» προς τη μεριά του Ολυμπιακού, όμως η εικόνα που θα παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραμένει ερωτηματικό. Επίσης, στην εξίσωση μπαίνει η καλή χημεία και η εξαιρετική φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της Φερεντσβάρος, που έδειξε ότι μπορεί να κάνει… ζημιές.

Για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

«Σφιχτό» ματς, μία κλασική πρώτη αναμέτρηση σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν, οι γηπεδούχοι ίσως θα… ψάχνονται με το νέο προπονητή και δεν αποκλείεται αυτό το «παζλ» να οδηγήσει σε χαμηλό τέμπο και παιχνίδι στο κέντρο.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος; Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/02/2024

Εκτός του αμφίβολου Ρέτσου, ο Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Ναβάρο, Μαρτίνς, Μπιανκόν, Βέζο, Καμπράλ, που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Αν ο Ισπανός επιλέξει σύστημα με τρία χαφ, τότε ο Αλεξανδρόπουλος θα βρει θέση στην ενδεκάδα, πιθανότητα αντί του Ποντένσε.

Χωρίς προβλήματα η Φερεντσβάρος, που θα παίξει με όλα τα «όπλα» της στο Φάληρο.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Κάρμο, Ντόι, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Καμπί

Φερεντσβάρος (4-3-3): Ντιμπούζ – Μάκρετσκις, Σισέ, Μάε, Σίβιτς – Εσίτι, Φανί, Πέσιτς –  Μαρκίνιος, Κατονά, Βάργκα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ