el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/04/2024

O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία (17:00) για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Conference League με την Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λαμία για το πρωτάθλημα σε μια άτυπη πρόβα τζενεράλε για τις ιστορικές αναμετρήσεις με την αγγλική ομάδα με φόντο τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/04/2024

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει απέναντι στη Λαμία την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Conference League με την Άστον Βίλα στο Villa Park.

Για τους «ερυθρόλευκους» η πρόκληση της συμμετοχής σε έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι τεράστια και ανεπανάληπτη έχοντας μπροστά τους τη διπλή μονομαχία με την αγγλική ομάδα στον πρώτο ημιτελικό της ιστορίας τους.

Μέχρι όμως ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει στο… πρώτο ημίχρονο το εισιτήριο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στο Φάληρο, για να εξαντλήσει με νίκη όσες πιθανότητες έχει για τον τίτλο και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική ευθεία των Playoffs του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μένοντας στην ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-1) πήγαν στους 67 βαθμούς και συνεχίζοντας να έχουν έναν αγώνα λιγότερο από ΑΕΚ (75) και Παναθηναϊκό (71) αλλά ίδια ματς με τον ΠΑΟΚ (68) έχουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή, ωστόσο ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα και κυρίως αυτό να είναι εντός τριάδας.

Κι αυτό γιατί οι 3 πρώτοι της κατάταξης έχουν σίγουρη ευρωπαϊκή θέση, με τον τέταρτο να παίρνει κι εκείνος εισιτήριο εφόσον ο Παναθηναϊκός νικήσει στον τελικό κυπέλλου τον Άρη.

Πέραν όμως από αυτά τα σενάρια ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι μια σοβαρή εμφάνιση και «τρίποντο» όπως έγινε και στο ματς της Λαμίας όπου επικράτησαν εύκολα και απλά (1-5) για να στραφούν χωρίς άγχος και σπατάλη ενέργειας στον πρώτο ημιτελικό με τη Βίλα επί αγγλικού εδάφους.

Όσο για τη Λαμία θα ψάξει χωρίς άγχος άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω καλής εμφάνισης όπως έγινε απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1), με την ομάδα του Βόκολου να κερδίζει τον πρώτο της βαθμό στα Playoffs, χάνοντας μάλιστα τη νίκη στις καθυστερήσεις, καθώς είχε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Το ζητούμενο για τον Μεντιλίμπαρ είναι να πάρει η ομάδα του τη νίκη, με τον Ισπανό τεχνικό να προσανατολίζεται σε αλλαγές ώστε να προστατεύσει βασικά γρανάζια ενόψει του ημιτελικού.

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ από εκεί και πέρα είναι πιθανό να δούμε 11άδα όπως με τον ΠΑΟΚ. Ρίτσαρντς, Άμπεϊ, Ντόη, Κίνι στην άμυνα, Ιμπόρα, Όρτα, Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή, με Μαρτίνς, Μασούρα και μπροστά τον Ναβάρο.

Όσο για τη Λαμία ο Βόκολος αναμένεται να έχει τον Κοσέλεφ στο τέρμα, άμυνα τους Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλο, Κορνέζο, Σίμον, στη μεσαία γραμμή Τζανδάρη, Νούνιεζ, Μαρτίνεζ, Σλίβκα, Τσιλούλη και μπροστά τον Μάλτσι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 28/04/2024

  • O Ολυμπιακός έχει 67 βαθμούς σε 32 αγώνες, ενώ η Λαμία 35 σε 33 αγώνες.
  • Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τον Άρη και η Λαμία από το ίδιο σκορ με τον ΠΑΟΚ.
  • Η Λαμία έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της στα Playoffs, ενώ ο Ολυμπιακός σε μόλις ένα παιχνίδι έχει κρατήσει το μηδέν (3-0 με τον Άρη).
  • Στον πρώτο γύρο των Playoffs οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 1-5, ενώ στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν πάρει από μία νίκη (4-0 ο Ολυμπιακός, 1-0 η Λαμία).
  • Η νίκη της Λαμίας στην κανονική περίοδο ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα της Φθιώτιδας σε αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.


Ολυμπιακός – Λαμία: Προγνωστικά 28/04/2024

O Ολυμπακός απέναντι στη Λαμία επιδιώκει μια άνετη νίκη χωρίς άγχος ώστε να στραφεί απερίσπαστος στον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα.

Η νίκη είναι απαραίτητη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για λόγους ψυχολογίας ενόψει της αποστολής στην Αγγλία απέναντι στη Λαμία που δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αλλά προέρχεται από ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1) που της έδωσε τον πρώτο βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα.

Το αντίστοιχο παιχνίδι στη Φθιώτιδα έληξε με σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού που θέλει και μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και στο Φάληρο.

ΣΚΟΡ 3-0 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προστατεύσει παίκτες ενόψει Βίλα για λόγους ξεκούρασης αλλά αυτό δε θα εμποδίσει τους Πειραιώτες να δείξουν στο χορτάρι τη διαφορά δυναμικότητας και να επικρατήσουν και στα δύο ημίχρονα όπως έγινε στη Λαμία.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ