el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/03/2024

Σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς για τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στην «μάχη» για την φάση των «16» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη (19.45) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ενόψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8».

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας στη φάση των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2024

Χρυσή ευκαιρία έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που στοχεύει πλέον σε πρόκριση στους «8» του Conference League και στο βάθος του μυαλού του έχει ακόμα και τον τελικό που γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν sold out στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με δεδομένο ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους θα κυνηγήσουν με αξιώσεις το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Πέμπτη και με δεδομέμο ότι η Μακάμπι δεν παίζει στο Ισραήλ θα γίνει στη Σερβία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την άφιξή του στον πάγκο των Πειραιωτών έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας του μέσα στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός έχει σε κάθε ματς ξεκάθαρο πλάνο μέσα στο γήπεδο και αμυντικά η βελτίωση είναι αισθητή.

Τα νούμερα του Μεντιλίμπαρ λένε την αλήθεια, αφού σε 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει μόνο νίκες με αποτέλεσμα να διεκδικεί την πρόκριση στους «8» του Conference League και παράλληλα να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή βαθμολογίας της Super League.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 στο Φάληρο κόντρα στον Βόλο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Καμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πειραιώτες στο συγκεκριμένο ματς έπαιξαν με παίχτη παραπάνω από το 6ο λεπτό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει οι παίχτες του να συνεχίσουν με το πόδι στο «γκάζι» και παραμονή της αναμέτρησης ζήτησε να βελτιώσουν την νοοτροπία τους και τον τρόπο δουλειάς τους διότι μόνο έτσι θα πετύχουν τους στόχους.

Ο Μεντιλίμπαρ κόντρα στη Μακάμπι δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον οδηγεί από νίκη σε νίκη και σχεδιάζει πλάνο 4-3-3 με τους Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα στην άμυνα τους Έσε, Τσικίνιο, Όρτα στο κέντρο και τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί στην επίθεση. Μια θέση διεκδικεί ο Μασούρας αντί του Φορτούνη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ στο +1 από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο προπονητής Ρόμπι Κιν ακολουθεί επιθετικό πλάνο και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η άνετη επικράτηση το Σάββατο με 4-0 κόντρα στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Στον όμιλο του Conference League με Γάνδη, Μπρέινταμπλικ και Ζόρια εντυπωσίασε με 5 νίκες (1 ήττα) και βρήκε δίχτυα στα 5 από τα 6 παιχνίδια. Ο επιθετικός Εράν Ζαχαβί θα είναι ο «Νο1» κίνδυνος για την άμυνα του Ολυμπιακού, καθώς μετράει 10 γκολ σε 12 συμμετοχές στη φετινή πορεία στο Conference League.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στατιστικά, Προϊστορία 07/03/2024

  • Ολυμπιακός και Μακάμπι Τελ Αβίβ συναντήθηκαν τη σεζόν 10/11 στα προκριματικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» στο Φάληρο νίκησαν 2-1, όμως στη ρεβάνς ηττήθηκαν 1-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
  • 12 ευρωπαϊκά ματς έχει παίξει φέτος ο Ολυμπιακος και μετράει 7 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια είχε 7 Over και 5 Under.
  • Η Μακάμπι συμμετέχει από τη φάση των προκριματικωμ στο Conference League και έχει αγωνιστεί σε 12 ματς με απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε αυτά τα παιχνίδια είχει 7 Over και 5 Under.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά 07/03/2024

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Conference League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Τρεις σημαντικά παράγοντες μας οδηγούν στα παρακάτω προγνωστικά. Η βελτίωση του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο είναι αισθητή, την στιγμή που η φόρμα του Ελ Καμπί είναι αξιοπρόσεχτη. Παράλληλα, οι γεμάτες εξέδρες στο «Γ.Καραϊσκάκη» θα δώσούν ώθηση στον Ολυμπιακό για να κάνει βήμα πρόκρισης.

νικη ολυμπιακοσ & Over 1.5 γκολ σε αποδοση 2.25 

Ο Ελ Καμπί βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει σκοράρει 10 γκολ. Ο Μαροκινός επιθετικός θα ηγηθεί και απέναντι στους Ισραηλινούς το επιθετικό πλάνο των Πειραιωτών.

ανυτιμε σκορερ ολυμπιακοσ σε αποδοση 2.10

 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ