el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/02/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό στην τεχνική ηγεσία, με τους Πειραιώτες να θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα απέναντι στον ΟΦΗ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/02/2024

Επιστροφή στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό με επιτακτική και άμεση ανάγκη για επιστροφή στις νίκες έπειτα από τις νέες σαρωτικές αλλαγές.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) στο ντέρμπι της Λεωφόρου αύξησε την απόσταση των Πειραιωτών από τους ανταγωνιστές του, που απέχουν πλέον 9 (ΠΑΟΚ), 7 (ΑΕΚ) και 6 (Παναθηναϊκός) βαθμούς.

Το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα αποτέλεσε αιτία και αφορμή για νέες αλλαγές, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν έπειτα από μόλις δύο μήνες και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζεται να αναλάβει.

Αλλαγή υπήρξε και στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Πέδρο Άλβες να αποχωρεί και τον παλιό γνώριμο Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έρχεται στη θέση του.

Εν μέσω αυτών των αλλαγών, οι 4οι της βαθμολογίας Πειραιώτες έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση για την κορυφή, καθώς δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη σε κάποιο ντέρμπι και η αναμέτρηση με τους Κρητικούς συνοδεύεται από ένα πελώριο «πρέπει» για νίκη ώστε να μην επιδεινωθεί η βαθμολογική κατάσταση.

Στην άκρη του πάγκου θα καθίσει ως υπηρεσιακός ο προπονητής της Κ-19 της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ώστε να παραδώσει στη συνέχεια τα ηνία στον Μεντιλίμπαρ, που έρχεται στο λιμάνι με νωπές τις δάφνες της περσινής κατάκτησης του Europa League με τη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός θα αναλάβει για να καθοδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή μονομαχία με τη Φερεντσβάρος για το Conference League.

Ωστόσο πριν την Ευρώπη υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που από την πλευρά του ψάχνει τρόπο να αντιδράσει στο δικό του άσχημο σερί, που συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά (1-2).

Η ομάδα του Πέπε Μελ παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει να μένει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, μένοντας στους 20 βαθμούς, έχοντας χάσει εδώ και καιρό (βάσει βαθμολογίας και εικόνας) τις ελπίδες για είσοδο στα Playoffs, ενώ προσπαθεί πλέον να κρατήσει τις αποστάσεις από την τελευταία τετράδα της κατάταξης.

Στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει νίκη μόλις μία φορά, απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (1-0), με οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες και μάλιστα μόνο σε έναν εξ αυτών των αγώνων έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετική παράδοση με τους Κρητικούς, καθώς μετά την ήττα στο Ηράκλειο το 2018 (1-0), που ήταν μέχρι πρότινος η πιο πρόσφατη των «ερυθρόλευκων» στην επαρχία, δεν έχει χάσει ξανά βαθμό στα μεταξύ τους παιχνίδια, με 12/12 και στις δύο έδρες.

Για να βρούμε την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ απέσπασε αποτέλεσμα εκτός έδρας πρέπει να επιστρέψουμε στο 2011 και το 2-2 στο Φάληρο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 10/02/2024

  • O Ολυμπιακός με 41 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, ενώ ο ΟΦΗ με 20 βρίσκεται στην 10η θέση.
  • Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Ηράκλειο με 2-0.
  • Σερί 12 νικών έχουν οι Πειραιώτες κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι νίκησαν για τελευταία φορά το 2018 (1-0).
  • Ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχει 10 σερί νίκες. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα του ΟΦΗ το 2-2 του 2011.
  • Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0), ενώ ο ΟΦΗ από εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά (1-2).
  • Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.
  • Οι Κρητικοί έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και μία νίκη στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος.
  • Εκτός έδρας ο ΟΦΗ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, με 4 ισοπαλίες σε 10 αναμετρήσεις.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Προγνωστικά 10/02/2024

O Ολυμπιακός περιμένει τον ΟΦΗ χωρίς περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Οι Πειραιώτες θα έχουν υπηρεσιακό στον πάγκο τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο εν αναμονή της έλευσης Μεντιλίμπαρ και το κίνητρο για νέα αρχή είναι μεγάλο, όπως και η διαφορά δυναμικότητας με τους Κρητικούς.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν νίκη με άνεση χωρίς να δεχθούν γκολ, τουλάχιστον πριν «καθαρίσουν» την υπόθεση «τρίποντο», με τον ΟΦΗ να είναι μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες εκτός έδρας.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 2-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/02/2024

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή απέναντι στον ΟΦΗ κι όπως είναι ευνόητο ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δε θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ρίχνοντας το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι.

Τιμωρημένος είναι ο Ντόη και τραυματίας ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Κάρμο, Βέζο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί.

Στον ΟΦΗ ο Πέπε Μελ δε θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Λαμπρόπουλο και τους τραυματίες Τοράλ και Μπρεσάν, αναζητώντας επίσης φρεσκάρισμα στην ψυχολογία της ομάδας του.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή των Κρητικών οι νεοαποκτηθέντες Λουκάο (στόπερ) και Χιμένεθ (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπάουμαν – Θοράρινσον, Λουκάο, Βούρος, Λάρσον – Μεγιάδο, Γκαγιέγος – Αποστολάκης, Ριέρα, Μπακού – Λουίζ Φελίπε.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ