el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/04/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για τη μεγάλη μονομαχία στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι στα Playoffs της Super League, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον ΠΑΟΚ με νωπές τις δάφνες από την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League σε μία μονομαχία που θα καθορίσει τη συνέχεια αμφοτέρων στην κούρσα του τίτλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/04/2024

Η κούρσα για τον τίτλο κορυφώνεται, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να επιστρέφουν σε ρυθμό πρωταθλήματος και να τίθενται αντιμέτωποι στο Φάληρο λίγα μόλις 24ωρα μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες τους, σε ένα σπουδαίο και καθοριστικό ντέρμπι.

Αμφότεροι προέρχονται από τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Conference League με Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα και καλούνται να διαχειριστούν την σωματική και πνευματική κόπωση ώστε μέσα σε λίγες μέρες να δώσουν άλλο ένα πολύ απαιτητικό ματς που είναι καθοριστικό για αμφότερους στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο.

Έχοντας ήδη έναν αγώνα λιγότερο λόγω της αναβολής του μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα λόγω των επαναληπτικών προημιτελικών χρειάζονται το «τρίποντο» για να συνεχίσουν την προσπάθεια με φόντο τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (63 βαθμοί) με νωπές τις δάφνες από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους εις βάρος της Φενέρ στη διαδικασία των πέναλτι αναμφίβολα έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη και μπροστά στο κοινό τους στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον αέρα νικητή για να πάρουν το «τρίποντο» και να μείνουν γερά στο «κόλπο».

Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» του Βορρά καλείται να διαχειριστεί τον αποκλεισμό του από την Κλαμπ Μπριζ με δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στην Τούμπα (0-2) που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε μια μεγάλη πορεία στο Conference League χωρίς να καταφέρει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στη μάχη του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από την πρώτη θέση (67 βαθμοί) με αγώνα λιγότερο και στην έδρα των «ερυθρόλευκων» καλείται να δείξει αντίδραση και χαρακτήρα για να μην γκρεμίσει όσα έχει χτίσει ως τώρα και να διατηρήσει τον πρώτο λόγο στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/04/2024

  • Ο ΠΑΟΚ έχει 67 βαθμούς και ο Ολυμπιακός 63. Αμφότεροι έχουν αγώνα λιγότερο καθώς αναβλήθηκε το μεταξύ τους ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα.
  • Στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας η κάθε μία (2-4 ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο, 1-4 ο Ολυμπιακός στην Τούμπα).
  • Ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και δύο ήττες ως τώρα στα Playoffs, ενώ ο ΠΑΟΚ δύο νίκες, μία νίκη και μία ήττα.
  • Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε 3/4 παιχνίδια του στα Playoffs όπως και ο ΠΑΟΚ.
  • Ο Ολυμπιακός έχει συνδυάσει 2/4 παιχνίδια του με G/G, ενώ ο ΠΑΟΚ με 3/4 αντίστοιχα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 21/04/2024

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για ένα καθοριστικό ντέρμπι την… επόμενη μέρα των επαναληπτικών προημιτελικών του Conference League όπου οι μεν «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν τα κατάφερε. Αμφότεροι καλούνται να διαχειριστούν τα συναισθήματα αλλά και την σωματική κούραση μετά τις απαιτητικές ευρωπαϊκές ρεβάνς. Λόγω της ψυχολογικής φόρας που έχουν οι γηπεδούχοι από την πρόκριση έχουν το πάνω χέρι ωστόσο οι δύο ομάδες μπορούν να μας προσφέρουν ντέρμπι με γκολ όπως τα δύο ματς της κανονικής διάρκειας.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες πατάνε περιοχή και αναζητούν το γκολ με τον καταλογισμό πέναλτι να είναι μες στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως στα Playoffs o Ολυμπιακός έχει κερδίσει 2 και ο ΠΑΟΚ 1, ο οποίος είχε κερδίσει 1 και σε όλη την κανονική περίοδο στον αντίστοιχο αγώνα στο Φάληρο.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2024

Έπειτα από μια πολύ κοπιαστική ρεβάνς στην Πόλη με την Φενέρ ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές που είναι απαραίτητες για το φρεσκάρισμα της ομάδας του, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε ο Ελ Καμπί. Οι Φορτούνη, Κάρμο, Ροντινέι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Κίνι – Έσε, Όρτα, Τσικίνιο – Μασούρας, Γιόβετιτς, Ελ Καμπί.

O ΠΑΟΚ επιχειρεί την ανασύνταξή του μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με τον Λουτσέσκου να προσπαθεί να βρει το καλύτερο σχήμα για ακόμα ένα απαιτητικό ματς. Ο Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μεϊτέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε – Οζντόεφ, Σβαμπ – Τάισον, Μούργκ, Ζίβκοβιτς – Τόμας.


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ