el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/01/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κούρσα για τον τίτλο και την παραμονή συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον ΠΑΣ σε άλλο σημαντικό παιχνίδι για την Super League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/01/2024

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή πριν η κούρσα κορυφωθεί στα Playoffs.

Για να μπορέσει η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα πρέπει από την πλευρά του να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ.

Οι Πειραιώτες που βρίσκονται στο -6 από την πρώτη θέση και στο -4 από την τρίτη (38 βαθμοί), έδειξαν αντίδραση νικώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη (1-2) και τώρα στοχεύουν στο χτίσιμο νικηφόρου σερί, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά έπειτα από μια σειρά αγώνων που συνοδεύτηκε από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί έδαφος στην κούρσα του τίτλου και αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ δίνει τη δική του μάχη στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας (12 βαθμοί), όντας μαζί με την Κηφισιά οι δύο ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει εκτός έδρας «τρίποντο».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (2-1) στους Ζωσιμάδες υπέστη δύο ήττες, από ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-0) και κυρίως από τον… ανταγωνιστή Πανσερραϊκό στα Γιάννινα (0-2), χωρίς να έχει περιθώριο να μην διεκδικήσει αποτέλεσμα ακόμα και απέναντι στους «μεγάλους» ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Η παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις με τους Γιαννιώτες είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή, καθώς στα 13 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας είναι αήττητος (9-4-0), με τελευταίο το 0-3 στους Ζωσιμάδες στον πρώτο γύρο.

Στο Φάληρο η παράδοση είναι ακόμα πιο ισχυρή, καθώς σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος οι Πειραιώτες εντός έδρας είναι αήττητοι σε 32 αγώνες (28-4-0) και το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ ήταν δέκα χρόνια πίσω (2-2).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά & Προϊστορία 28/01/2024

  • Ο Ολυμπιακός είναι στην 5η θέση της κατάταξης με 38 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ στην 13η με 12 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει (0-3) στους Ζωσιμάδες.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Άρη (1-2), ενώ ο ΠΑΣ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό (0-2).
  • Οι Πειραιώτες είναι έξι χρόνια αήττητοι ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στον ΠΑΣ (9-4-0).
  • Ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί από τον ΠΑΣ σε 32 αγώνες (28-4-0). Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα των Ηπειρωτών ήταν το 2-2 του 2014.
  • Τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού έχουν συνδυαστεί με Goal/Goal.
  • O ΠΑΣ με 16 γκολ έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

pas novibet


Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 28/01/2024

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό η νίκη επί του ΠΑΣ σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Στα τελευταία 13 παιχνίδια με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως έδρας είναι αήττητος, έχοντας 9 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας δεν έχει χάσει βαθμό εδώ και δέκα χρόνια, μετά το 2-2 του 2014. Μάλιστα σε δύο μόλις ματς έχει δεχθεί γκολ, ενώ αντιμετωπίζει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (16 γκολ).

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Τα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα συνοδεύονται από γκολ, καθώς με ΑΕΚ (1-2), Κηφισιά (2-3) και Άρη (1-2) έχουν σημειωθεί Over 2.5 γκολ.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/01/2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναζητά την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ όπου θα ψάξει γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Κίνι, Ντόη, Ρέτσος, Ροντινέι – Καρβάλιο, Έσε, Αλεξανδρόπουλος – Ποντένσε, Μασούρας, Ναβάρο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θα έχει στο Φάληρο τους τιμωρημένους Παντελάκη, Τζίνο και Παμλίδη, ενώ αναμένεται να έχει τους νεοφερμένους Τούτου και τον Νάγκι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νάγκι – Τσαούσης, Εραμούστε, Μπακαδήμας, Σόρια – Καραχάλιος, Ριένστρα, Παμλίδης – Κόντε, Λέο.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ