el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/03/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (19:30) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Για το παιχνίδι της τελευταίας στροφής της κανονικής περιόδου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το σερί υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ καλείται να συνεχίσει ο Ολυμπιακός που περιμένει τον Βόλο, ο οποίος από την πλευρά του δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/03/2024

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει για τον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα έχει για πρώτη φορά κόσμο μετά τη λήξη των μέτρων της κυβέρνησης και της τιμωρίας της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στο Αγρίνιο συνεχίστηκε το απόλυτο σερί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μετρά 5/5 από τη στιγμή που ανέλαβε και μάλιστα σε δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα του επικρατεί με ανατροπή.

Όπως συνέβη με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και με τον Παναιτωλικό, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και πήραν το «τρίποντο» (2-1) για να μείνουν κοντά στους προπορευόμενους και την κορυφή, έχοντας πλέον 54 βαθμούς μετά και την απόφαση του CAS που επέστρεψε τον έναν βαθμό που είχε αφαιρεθεί στο πλαίσιο της τιμωρίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί.

Κοινός παρονομαστής των δύο ανατροπών ο Ελ Καμπί που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια επί ημερών του Ισπανού τεχνικού και ήταν «δράστης» του νικητήριου γκολ στο Αγρίνιο διατηρώντας το απόλυτο που διατηρεί ψηλά και την ψυχολογία των Πειραιωτών ενόψει των Playoffs, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται με νέα νίκη επί του Βόλου.

Όλα αυτά ενώ ακολουθεί η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, με τους Πειραιώτες να θέλουν να τελειώνουν γρήγορα και χωρίς άγχος με την υπόθεση νίκη για να στραφούν στη μονομαχία με την ισραηλινή ομάδα.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη από τη δική τις πλευρά προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ (3-1), που έσπασε το ρόδι έπειτα από 10 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία.

Αυτή η νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή ανέβασε τις Βολιώτες τις 20 βαθμούς και τις επέτρεψε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και να στραφούν με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στα Playouts που θα κρίνουν την παραμονή στα «σαλόνια» τις Super League.

Στη σύντομη παράδοση των αναμετρήσεών τις ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε 11 αγώνες, αλλά έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες, ανάμεσά τις το 2-2 του επεισοδιακού αγώνα του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ενώ και το περσινό αντίστοιχο ματς στο Φάληρο έληξε 1-1.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 03/03/2024

  • Ο Ολυμπιακός έχει 54 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, ενώ ο Βόλος έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση αντίστοιχα.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή τον Παναιτωλικό (1-2), ενώ ο Βόλος νίκησε επίσης με ανατροπή τον ΟΦΗ (1-3).
  • Η νίκη επί των Κρητικών τερμάτισε σερί 10 αγώνων χωρίς «τρίποντο» για τους Βολιώτες.
  • Ο Ολυμπιακός έχει 5/5 νίκες με τον Μεντιλίμπαρ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 4 συνεχόμενες νίκες, σερί που άρχισε με το 4-0 επί του ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή τον Συλαϊδόπουλο.
  • Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (2-2), ενώ το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στο Φάληρο είχε λήξει επίσης ισόπαλο (1-1).
  • Σε 3/5 ματς στην έδρα του Ολυμπιακού ο Βόλος έχει σκοράρει.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά 03/03/2024

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Βόλο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και μάλιστα με το λιγότερο δυνατό άγχος ώστε να στραφεί στη συνέχεια στη μάχη με τη Μακάμπι και την έναρξη των Playoffs. Σε 3/5 επισκέψεις του στο Φάληρο η ομάδα της Θεσσαλίας έχει καταφέρει να σκοράρει, έστω κι αν έχει χάσει.

NA ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Βασικό όπλο στο σερί επί ημερών Μεντιλίμπαρ είναι ο «καυτός» Ελ Καμπί που «χτύπησε» και στο Αγρίνιο με γκολ και μάλιστα νικητήριο για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ασφαλώς τα 8 γκολ του Μαροκινού σε αυτό το διάστημα είναι οδηγός για να τον εμπιστευτούμε ξανά με… κλειστά μάτια και γιατί όχι για σκόρερ δύο τερμάτων όπως έχει πετύχει σε δύο εξ αυτών.

ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 2+ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΒόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/03/2024

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του ενόψει Μακάμπι, αλλά και της σέντρας στα Playoffs και αναμένεται να προχωρήσει σε rotation όπως έγινε και στο Αγρίνιο. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Ζέλσον και οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Κίνι, ενώ αναμένεται να προστατευθούν κάποιοι εκ των Πασχαλάκη, Ρέτσο, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο που είναι στο όριο καρτών, κάτι που σημαίνει πως εφόσον «κιτρινιστούν» θα εκτίσουν στην πρεμιέρα των Playoffs.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ρίτσαρντς, Ντόη, Βέζο, Ροντινέι – Ιμπόρα, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί.

O Χρήστος Κόντης έχει γεμάτο απουσιολόγιο ενόψει Φαλήρου, κυρίως λόγω καρτών, καθώς θα λείψουν για αυτό το λόγο οι Καλογερόπουλος, Γκλάβτσιτς, Άλχο, Τσοκάνης, Γκαρσία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόβακς – Μύγας, Ασλανίδης, Σιέλης, Ράτσιτς – Ντε Καμπς, Μπαριέντος – Ασενχούν, Τρουϊγέ, Κόμπα – Μωραΐτης.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ