el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/02/2024

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη (19:30) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το σπουδαίο ματς στο Αγρίνιο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ημιτελικοί πράξη πρώτη για Παναιτωλικό και Άρη που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε αυτή την ιστορική για αμφότερους αναμέτρηση με φόντο τον μεγάλο τελικό του θεσμού

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος ημιτελικός στο Αγρίνιο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Παναιτωλικός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2024

Ιστορικό ραντεβού για Παναιτωλικό και Άρη με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο Αγρίνιο στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό, όπου ζητούμενο είναι το πρώτο βήμα για τον τελικό του θεσμού.

Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία, καθώς για πρώτη φορά βρίσκεται σε ημιτελικό και σε καμία περίπτωση δε θέλει να αφήσει την πρόκληση χωρίς μάχη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε την Καλλιθέα στους «16» (3-2, 2-2), ενώ στα προημιτελικά υπέταξε με δύο νίκες τον ΟΦΗ (1-2, 3-1) για να κλείσει το ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς.

Φυσικά πάντα σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η μάχη στο πρωτάθλημα, με τους Αγρινιώτες να κατακτούν μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (1-0) με το γκολ του Νίκου Καρέλη, παρά το γεγονός πως από το 30’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οικονόμου, ωστόσο η πρόκληση είναι μεγάλη.

Στην αντίπερα όχθη ο στόχος του Κυπέλλου είναι κάτι παραπάνω από σπουδαίος για τον Άρη, ο οποίος επιστρέφει σε ημιτελική φάση μετά το 2020 και στοχεύει στην επιστροφή του σε τελικό μετά το 2010, όταν είχε χάσει το τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό (1-0).

Το μυαλό της ομάδας είναι εδώ και μέρες στον ημιτελικό, κάτι που είχε επίδραση και στο 0-0 με τον ουραγό ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου για να φτάσει ως τους «4» του θεσμού πέταξε εκτός την κάτοχο του τίτλου ΑΕΚ (0-0, 1-1 και 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι) και στα προημιτελικά τη Νίκη Βόλου (3-0, 2-2).

Οι «κίτρινοι» έχουν στόχο όχι μόνο τον τελικό, αλλά και το πρώτο τους τρόπαιο από το 1970, το οποίο θα τους δώσει αυτόματα και ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς για να το πετύχουν μέσω πρωταθλήματος θα πρέπει να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Ο Άρης θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση έχοντας κυριαρχήσει στα δύο ματς πρωταθλήματος, στα οποία επικράτησε με καθαρό σκορ (3-0, 0-4).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναιτωλικός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 13/02/2024

  • Η ρεβάνς θα γίνει στις 6/3 (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
  • Ο Παναιτωλικός βρίσκεται για πρώτη φορά σε ημιτελικό Κυπέλλου, ενώ ο Άρης για πρώτη φορά μετά το 2020.
  • Στους δύο αγώνες πρωταθλήματος ο Άρης επικράτησε χωρίς να δεχθεί γκολ (3-0, 0-4).
  • Οι «κίτρινοι» έχουν 3 σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια μαζί με το περσινό 1-0, ενώ στα τελευταία 7 παιχνίδια έχουν ρεκόρ 5-1-1.
  • Σε μόλις 1/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G.
  • Ο Παναιτωλικός προέρχεται από νίκη επί του Ατρομήτου (1-0) για το πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
  • Η ομάδα του Αγρινίου έχει δεχθεί γκολ και στα 10 τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.
  • Ο Άρης έχει τρεις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Παναιτωλικός – Άρης: Προγνωστικά 13/02/2024

Πρώτος ημιτελικός στο Αγρίνιο, με τον Άρη να έχει το πάνω χέρι απέναντι στον Παναιτωλικό βάσει και των όσων έχουμε δει στα δύο ματς πρωταθλήματος, που συνδυάστηκαν με εμφατικές νίκες των «κίτρινων» (3-0, 0-4).

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι έχουν ιστορική πρόκληση στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της ιστορίας τους και θα κυνηγήσουν το γκολ, κάτι που θα κάνει φυσικά και ο Άρης που περιμένει καιρό αυτά τα παιχνίδια με φόντο τον τελικό.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναιτωλικός – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/02/2024

Ο Γιάννης Πετράκης θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Άρη ενόψει της ρεβάνς, με τον Οικονόμου να μην είναι διαθέσιμος λόγω της κόκκινης που δέχθηκε απέναντι στον Ατρόμητο. Εκτός είναι και ο Μπαλτασάρα, αλλά αντίθετα επιστρέφει ο Σενγκέλια.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Στεργιάκης – Μλάντεν, Μαλής, Στάιτς – Τορεχόν, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Σενγκέλια – Ντίαζ, Καρέλης.

Ο Άρης του Άκη Μάντζιου μετά το αναμενόμενο rotation με τον ΠΑΣ θα επιστρατεύσει τους βασικούς και την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πάρει τη νίκη στο Αγρίνιο και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Ο Μοντόγια επιστρέφει μετά την τιμωρία του, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και ο νεοαποκτηθείς Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο – Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ – Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ