el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Παναιτωλικός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/01/2024

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη (15:00) για την 18η αγωνιστική της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ και λίγο πριν διεκδικήσει την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, ο Άρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό που διεκδικεί βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Παναιτωλικός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2024

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στη μεγάλη ρεβάνς του κυπέλλου, δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού.

Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο των άσχημων αποτελεσμάτων των προηγούμενων αγωνιστικών, με την ισοπαλία απέναντι στη Λαμία (2-2), με τη νίκη να γλιστρά στο τέλος από τα χέρια της ομάδας, αλλά και την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-2) με οδυνηρή ανατροπή από το 0-2.

Αυτά τα αποτελέσματα είχαν κάνει επισφαλή την 5η θέση, καθώς οι Αρκάδες είχαν πλησιάσει στο -1, αλλά η αντίδραση του Άρη ήταν άμεση.

Ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) ήρθε σε μια κομβική στιγμή με την ομάδα του Μάντζιου να δείχνει χαρακτήρα και πλέον θέλει να δείξει συνέπεια και συνέχεια ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα.

Όλα αυτά ενώ εκκρεμεί και η μάχη στο κύπελλο. Ο Άρης μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τους «16» έχει μπροστά του τη μεγάλη ρεβάνς που αναμένεται με αγωνία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε λίγα 24ωρα.

Μέχρι τότε όμως οι «κίτρινοι» θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» στο Αγρίνιο για να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν το +4 που έχουν από τον 6ο Αστέρα αυτή τη στιγμή (27 έναντι 23 βαθμών).

Το «τρίποντο» όμως ψάχνει και ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε δύσκολα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (2-1) και πριν από αυτό το αποτέλεσμα είχαν αήττητο τεσσάρων αγώνων που τους ανέβασε στους 14 βαθμούς και τους επέτρεψε να πάρουν ανάσα στη βαθμολογία.

Για να κεφαλαιοποιήσουν ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα χρειάζονται άλλο ένα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναιτωλικός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 14/01/2024

  • O Άρης έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ ο Παναιτωλικός στην 11η αντίστοιχα με 14 βαθμούς.
  • Ο Άρης προέρχεται στο πρωτάθλημα από τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ (2-1), ενώ μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ (0-0) στον πρώτο αγώνα για τους «16» του κυπέλλου.
  • Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1) ενώ είχε προηγηθεί αήττητο πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
  • Στον πρώτο γύρο ο Άρης νίκησε με 3-0, ενώ στο περσινό αντίστοιχο ματς στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής (3-1).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Παναιτωλικός – Άρης: Προγνωστικά 14/01/2024

Δύσκολη έξοδος για τον Άρη στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Μάντζιου να έχει ανεβασμένη ψυχολογία χάρη στα αποτελέσματα των δύο τελευταίων ντέρμπι (2-1 με τον ΠΑΟΚ, 0-0 με την ΑΕΚ).

Οι «κίτρινοι» σίγουρα έχουν στόχο το κύπελλο και γι’ αυτό η ρεβάνς με την ΑΕΚ που ακολουθεί είναι κρίσιμη, αλλά έχουν την ποιότητα να πάρουν αυτό που θέλουν.

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης έχει σκοράρει σε 14/17 ματς πρωταθλήματος, ενώ οι Αγρινιώτες έχουν σκοράρει σε 7/8 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναιτωλικός – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/01/2024

Στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαλτασάρα και Οικονόμου, ενώ ο Τορεχόν επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Καπίνο – Μλάντεν, Μ. Ντουάρτε, Μαλής – Λιάβας, Χουάνπι, Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν – Καρέλης Φ., Ντουάρτε

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο Άκης Μάντζιος στο Αγρίνιο, καθώς εκτός είναι ο τραυματίας Κουέστα, ο επίσης τραυματίας Ζουλ και ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν. Παράλληλα εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Βερστράτε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Ρόουζ, Τζούρασεκ – Σαβέριο, Νταρίντα, Ζαμόρα – Σουλεϊμάνοφ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ