el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/02/2024

O Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αποστολή στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό που θέλει να συνεχίσει το απόλυτο επί ημερών Μεντιλίμπαρ για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να αγγίξουν τη σωτηρία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Αγρίνιο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/02/2024

Λίγο πριν το κλείσιμο της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο τη συνέχεια στο σερί νικών υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο από την ημέρα που τα ηνία πέρασαν στα χέρια του Ισπανού τεχνικού με 4/4 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο Conference League οι Πειραιώτες απέκλεισαν με δύο νίκες την Φερεντσβάρος (1-0, 0-1) για να συνεχίσουν στους «16», ενώ εντός των τειχών το επιβλητικό 1-4 στην Τούμπα ακολούθησε το αγχωτικό 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με δύο γκολ από τον «καυτό» Ελ Καμπί που έχει σκοράρει επτά φορές στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Σειρά έχει η αποστολή στην έδρα του Παναιτωλικού ώστε ο ανεβασμένος Ολυμπιακός (50 βαθμοί) που πλησίασε τον 3ο Παναθηναϊκό στο -2 να συνεχίσει την αντεπίθεσή του με άλλο ένα «τρίποντο» και να κλείσει θετικά τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο.

Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» είναι και η εξαιρετική παράδοση καθώς μετρούν 20 συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, με πιο πρόσφατο το 3-1 του πρώτου γύρου στο Φάληρο.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποδέχεται για δεύτερη σερί αγωνιστική έναν διεκδικητή του τίτλου, μετά τον ΠΑΟΚ.

Απέναντι στον «δικέφαλο» η ομάδα του Αγρινίου λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά καθώς προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά πριν ο ΠΑΟΚ κάνει την ανατροπή για να πάρει το «τρίποντο» (1-3), βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων.

Έτσι ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19 βαθμούς και συνεχίζει τη δική του μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στο +2 από τους ισόβαθμους στην τελευταία θέση ΠΑΣ, Βόλο και Κηφισιά και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να εκκινήσει από πλεονεκτική θέση στα Playouts.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 28/02/2024

  • Ο Ολυμπιακός είναι 4ος στην κατάταξη με 50 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 11ος με 19 βαθμούς.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), ενώ ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (1-3).
  • Ο Ολυμπιακός μετράει 20 συνεχόμενες νίκες επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του Αγρινίου ήταν το 1-1 το 2014, ενώ για το κύπελλο είχε νικήσει 2-1 στα προημιτελικά του κυπέλλου το 2022.
  • Ο Ελ Καμπί έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ, ενώ έχει 7 γκολ στα 5 τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 28/02/2024

Μεγάλο σερί έχει ο Ολυμπιακός όταν αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με 20 σερί νίκες, τις οποίες θέλει να κάνει 21/21 και να κάνει επίσης το 5/5 επί ημερών Μεντιλίμπαρ. Οι 4/5 τελευταίες «ερυθρόλευκες» νίκες με τους Αγρινιώτες είναι με Goal-Goal, κάτι που συνέβη και στον πρώτο γύρο στο Φάληρο (3-1.).

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-2, 1-3, 1-4 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.90 ΣΤΗ NOVIBET

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της εποχής Μεντιλίμπαρ είναι ο Ελ Καμπί που έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς με τον Ισπανό στον πάγκο κι έχει 5/5 με το γκολ απέναντι στον ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

ΣΚΟΡΕΡ ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/02/2024

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μλάντεν, αλλά και τους Χουάνπι, Μπαλτασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία Καρέλης και Ντουάρτε, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Τσάβες – Τορεχόν, Στάγιτς, Οικονόμου, Μαλής, Λιάβας – Τσιγγάρας, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης – Σενγκέλια, Καρέλης.

Σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα προχωρήσει ο Μεντιλίμπαρ που άφησε εκτός αποστολής Φορτούνη, Ροντινέι και Κάρμο για να πάρουν ανάσες, ενώ επίσης δεν έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Μπιανκόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ρέτσος, Βέζο, Κίνι – Τσικίνιο, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Καρβάλιο, Ελ Καμπί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ