el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/02/2024

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού και ψάχνει επιστροφή στις νίκες για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με τους γηπεδούχους να αναζητούν βαθμούς… σωτηρίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Αγρίνιο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει τις πληγές που άνοιξαν τα τελευταία ντέρμπι και δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βγαίνοντας από έναν δύσκολο κύκλο τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο ψάχνει την επαναφορά στις νίκες για να μείνει σε τροχιά κορυφής και ει δυνατόν να επιστρέψει άμεσα σε αυτή.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1-4) έριξε από την πρώτη θέση τους «ασπρόμαυρους» (51 βαθμοί αντί 52 της πρώτης ΑΕΚ) που νωρίτερα είχαν μείνει στο 1-1 με την ΑΕΚ, ενώ αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αντίδραση του «δικεφάλου» του Βορρά στη Λεωφόρο μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (0-1) ήρθε με σπουδαία εμφάνιση, αλλά η ανατροπή έμεινε ημιτελής.

Το 0-1 στην κανονική διάρκεια από τον Ζίβκοβιτς και το 0-2 με την κεφαλιά του Κεντζιόρα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν έφτασαν για να έρθει η μεγάλη πρόκριση, αφού ο Λημνιός επανέφερε την ισορροπία στο συνολικό σκορ στο φινάλε της παράτασης.

Στα πέναλτι ο ΠΑΟΚ είχε νέες ευκαιρίες πρόκρισης, με τριπλό χαμένο… match ball, αλλά κατά σειρά Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο νικήθηκαν από τον Ντραγκόφσκι και ο Σαμάτα γλίστρησε για να αστοχήσει και να σφραγίσει τον πικρό αποκλεισμό.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου, μετά το 2-2 με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απέσπασε 2-2 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική και ανέβηκε στους 19 βαθμούς, μένοντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη, γνωρίζοντας πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην κούρσα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο φόντο υπάρχει και η προοπτική πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Άρη μετά το 0-1 στο Αγρίνιο. Ωστόσο πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένει η μάχη στο πρωτάθλημα και η εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Αγρινίου είναι εντυπωσιακή, καθώς οι Θεσσαλονικείς μετρούν 18 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας.

Το τελευταίο πρόσφατο αποτέλεσμα του Παναιτωλικού ήταν το 0-0 στην Τούμπα το Νοέμβριο του 2015 και η τελευταία νίκη τον Ιανουαρίου εκείνου του έτους (1-2).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 25/02/2024

  • Ο ΠΑΟΚ έχει 51 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός 19 αντίστοιχα.
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με ανατροπή στην Τούμπα (2-1).
  • Ο «δικέφαλος» μετρά 18 σερί νίκες επί του Παναιτωλικού ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα των Αγρινιωτών ήταν το 0-0 στην Τούμπα το 2015.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει 10 σερί νίκες στο Αγρίνιο, με τελευταία νίκη του Παναιτωλικού να είναι το 2-0 το 2013.
  • Αήττητο τριών αγώνων έχει ο Παναιτωλικός που προέρχεται από ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 25/02/2024

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο έχοντας το ρόλο του φαβορί κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από την παράδοση, με 18/18 στα τελευταία παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στον πρώτο γύρο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε το ματς πριν την ανάπαυλα (2-1).

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λουτσέσκου θα στηριχθεί στα όπλα που έχουν οδηγήσει την ομάδα ως εδώ σε άλλο ένα παιχνίδι, ποντάροντας στη φόρμα παικτών όπως ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που σκόραρε στη Λεωφόρο.

ΣΚΟΡΕΡ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2024

Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη περιμένει τον ΠΑΟΚ με δύο βασικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπρούνο Ντουάρτε και Νίκος Καρέλης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τσάβεζ – Οικονόμου, Στάγιτς, Μλάντεν – Τορεχόν, Πέρες, Φ. Ντουάρτε, Χουάνπι, Λιάβας – Ντίαζ, Πέδρο.

Στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπράντον Τόμας και τους τραυματίες από τη ρεβάνς της Λεωφόρου Μπάμπα και Μιχαηλίδη όπως και τον Τροστ-Εκόνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ – Τζήμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ