el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/04/2024

Με κομμένη την ανάσα συνεχίζεται η «μάχη» για το Πρωτάθλημα και την Τετάρτη το βράδυ (21:00) τα βλέμματα όλων στρέφονται στη Λεωφόρο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστική των Playoffs της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η βαθμολογική θέση των ομάδων ΑΕΚ 65, ΠΑΟΚ 63, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 57, Άρης 48 δείχνει ότι όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή.

Για τον Παναθηναϊκό το ζητούμενο είναι μόνο νίκη και ουσιαστικά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα βολέψει την ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και AEK στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2024

Μονομαχία γιγάντων στη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση που έχει τον χαρακτήρα του «τελικού» και ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες σχετικά με τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι πλέον το ματς της χρονιάς και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να μειώσουν την διαφορά τους από την κορυφή και να μείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Μια νέα βαθμολογική απώλεια ουσιαστικά θα βγάλει το «τριφύλλι» εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος και θα δημιουργηθεί κίνδυνος και την 3η θέση.

Στα «πράσινα» αποδυτήρια αποφάσισαν να πατήσουν «delete» στην ήττα (1-3) από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Το ζητούμενο είναι η αντίδραση με νίκη και το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να διορθώσει τις ανορθογραφίες που έγιναν με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Τερίμ περιμένει πιο σωστή αμυντική λειτουργία.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με πιο ορθολογικό σχήμα με βασικό στόχο να κερδίσουν τη «μάχη» της μεσαίας γραμμής και να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Τιμωρημένος είναι ο Παλάσιος και το κενό του στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα καλύψει ένα εκ των Τζούρισιτς ή Μαντσίνι. Οι υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης θα καλυφθούν από τους Ιωαννίδη, Μπερνάρ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας. Στην άμυνα μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα παίξουν οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ.

Πάντως με δεδομένο ότι ο Τερίμ αρέσκεται σε εκπλήξεις δεν αποκλείεται να ρίξει στο ματς τον Ακαϊντίν, ο οποίος στο ματς με τον Ολυμπιακό έκανε εξαιρερική εμφάνιση. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Αράο ενδέχεται να μεταφερθεί στα χαφ.

Πλην του Παλάσιος εκτός αποστολής έμειναν οι Σένκεφελντ (θεραπεία), Ζέκα, Ούγκο, Αϊτόρ (εκτός πλάνου) και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ (τραυματίες).

Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι με μια νίκη μέσα στη Λεωφόρο θα κάνουν τεράστιο άλμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Στην «Ένωση» η αυτοπεποίθηση εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά την νίκη (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό με γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις. Οι παίχτες του Ματίας Αλμέιδα παραμένουν αήττητοι σε όλα τα φετινά ντέρμπι.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ σχεδιάζει κινήσεις για να φρεσκάρει την 11αδα κα να δώσει ενέργεια. Στην άμυνα οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί θα ξεκινήσουν μπροστά από τον Αθανασιάδη. Ο τελευταίος ήταν mvp με τον Ολυμπιακό και θα παίξει βασικός, αφού ο Στάνκοβιτς θα απουσιάσει.

Στη μεσαία γραμμή οι Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς είναι φαβορί να ξεκινήσουν, ενώ πίσω από τον επιθετικό θα παίξει ο Τσούμπερ. Στην κορυφή οι Πόνσε, Λιβάι Γκαρσία διεκδικούν μια θέση.

Διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Πορτογάλος, Κλαούντιο Περέιρα που είναι στη β’ κατηγορία της UEFA.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προϊστορία, Στατιστικά 03/04/2024

  • 80 φορές εχουν συναντηθεί στο παρελθόν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» μετρούν 29 νίκες, η «Ένωση» 27 και 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 40 παιχνίδια στην έδρα του «τριφυλλιού» ο απολογισμός είναι 19 νίκες για τον Παναθηναϊκό, 8 νίκες για την ΑΕΚ και 13 ισοπαλίες.
  • Στην πρόσφατη προϊστορία, το «τριφύλλι» πανηγύρισε τελευταία νίκη επί της «Ένωσης» τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τότε μετράει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.
  • Goal και Over έχουν λήξει και τα δυο φετινά ματς στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.
  • Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές. Στη Λεωφόρο η ΑΕΚ επικράτησε 1-2 με σκόρερ τους Τσούμπερ, Πινέδα, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του με τον Λιβάι Γκαρσία να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 03/04/2024

Το ματς της χρονιά για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σπουδαίο παιχνίδι και για την ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει να αγκαλιάσει και το φετινό Πρωτάθλημα. Για το μεγάλο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις στη novibet.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στο τερέν θα πέσουν κορμιά και η δίψα των ομάδων για το «τρίποντο» σημαίνει ότι οι άμυνες θα δεχτούν πίεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ, ενώ επιθετικά ο Τερίμ θα ρισκάρει και πάλι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

αποδοση 1.85 να σκοραρουν και οι δυο ομαδες

Η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα «δαγκώνει» και η τακτική της δεν θα αλλάξει ούτε μέσα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε μόλις 6 φάουλ και είδει μονο μια κίτρινη κάρτα.

αποδοση 1.95 η αεκ να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτες

Για τον Παναθηναϊκό δεν φτάνει ούτε η ισοπαλία και η νίκη είναι «μονόδρομος». Το ματς είναι τελικός και οι «πράσινοι» σε όσα ματς φέτος έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο έχουν δώσει εντυπωσιακές απαντήσεις.

νικη παναθηναϊκου σε αποδοση 2.75

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ