el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/02/2024

Κρίσιμα παιχνίδια στην εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη στη Super League κι ενώ απομένουν δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Το σπουδαιότερο ματς στην 25η αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στη Λεωφόρο (21:00).

Οι «πράσινοι» καίγονται για την επιστροφή στις νίκες ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι Θεσσαλονικείς χωρίς άγχος έχουν την σκέψη τους στον τελικό Κυπέλλου και θέλουν να δείξουν μέσα στην Αθήνα ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κα Άρη το βράδυ της Τετάρτης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/02/2024

Σε τρίτο σερί ματς ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως όπως αποδείχθηκε στα δυο περασμένα παιχνίδια στα λόγια κανείς δεν είναι ικανός να κερδίσει κανέναν αντίπαλο. Το «τριφύλλι» δυσκόλεψε τη ζωή του και πλέον το ματς απέναντι στον Άρη έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

Οι «πράσινοι», μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας «γκέλες» με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1) στη Super League δεν θέλουν να τριτώσει το κακό αφού βρίσκονται στο -3 από την κορυφή. Πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ για τις διαδοχικές «γκέλες» με σκοπό να αφυπνίσει τους παίχτες, όμως το ζητούμενο είναι να καταλάβουν και οι πρωταγωνιστές ότι βρίσκονται στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν με φόντο την έναρξη των play offs του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει συγκεκριμένα προβλήματα να λύσει και μετά την γκέλα με την Κηφισιά είπε «θα διορθώσουμε την κατάσταση άμεσα». Ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος και οι Γεντβάι, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και Χουάνκαρ τραυματίες. Αυτό σημαίνει ότι το κενό στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Ούγκο ή ο Ακαϊντίν, ενώ η επιστροφή του Μπερνάρ στην 11αδα αναμένεται να λύσει αρκετά προβλήματα σε δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα.

Ο Βραζιλιάνος με την Κηφισιά ήταν τιμωρημένος, όμως με τον Άρη θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Μπερνάρ ανήκει στους πιο φορμαρισμένους παίχτες του «τριφυλλιού», αφού στα τελευταία 3 παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανσερραϊκό και Λαμία μετράει 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Παράλληλα, η θετική είδηση για τον Τερίμ είναι και η επιστροφή από τραυματισμό του Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Σπόραρ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, όμως στα τελευταία 8 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας είναι αήττητος με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Άκης Μάντζιος έχει βρει την κατάλληλη χημεία και στον τομέα τακτικής πήρε άριστα με Βόλο και Άρη πανηγυρίζοντας νίκες με το ίδιο σκορ (2-0).

Οι «κιτρινόμαυροι» με δεδομένο ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθούν και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου θέλουν μέσα στη Λεωφόρο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Κίκε Σαβέιρο και το κενό θα καλύψει ο Ζαμόρα. Ανέτοιμος είναι ο Φαμπιάνο και τραυματίες οι Πάρντο, Ντουκουρέ, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Επιθετικά ο Μάντζιος θα στηριχθεί στον Μορόν, ενώ αμυντικά η τετράδα των Μπράμπετς, Ρόουζ, Φεράρι και Οντουμπάτζο δεν θα αλλάξει. Στην άμυνα έχει δημιουργηθεί εξαιρετική χημεία και Άρης στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Άρης: Στατιστικά, Προϊστορία 28/02/2024

  • 59 φορές έχουν συναντηθεί Παναθηναϊκός και Άρης στο παρελθόν. Οι «πράσινοι» μετρούν 32 νίκες (20 εντός), ο Άρης 11 (3 εκτός) και 16 ματς έληξαν ισοπαλία (6 στην Αθήνα).
  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης επικράτησε 2-0 με σκόρερ τους Μορόν και Μενέντεζ. Μοιραίος για τους πράσινους ήταν ο Μπρινιόλι.
  • Οι 13 από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Under.
  • Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στη Λεωφόρο. Στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 και στα play offs το ματς έληξε ισοπαλία 1-1.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ, ο οποίος έχει διαιτητεύσει στη Super League τα παιχνίδια Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 (22/23), Ολυμπιακός – Άρης 4-1 (23/24), ΑΕΚ – Άρης 1-0 (23/24) και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2 (23/24).
  • 17 Over και 7 Under μετράει ο Παναθηναϊκός στη Super League, ενώ ο Άρης είναι η ομάδα με τα περισσότερα Under (14) στο Πρωτάθλημα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά 28/02/2024

Για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλη τάση στα Under παρουσιάζει το συγκεκριμένο ζευγάρι και για ακόμη μια φορά αναμένουμε κλειστό ματς. Αξίζει να σταθούμε στο στατιστικό που δείχνει ότι τα 5/6 και 8/10 τελευταία ματς του «τριφυλλιού» στη Super League έχουν λήξει με 2-3 γκολ.

2-3 γκολ σε αποδοση 1.91 

Ο Φατίχ Τερίμ υποσχέθηκε διορθωτικές κινήσεις και απάντηση με νίκη κόντρα στον Άρη, ενώ η διοίκηση για να σταματήσει τα σημάδια χαλάρωσης τράβηξε τα λουριά με βαρύ πρόστιμο. Περιμένουμε αντίδραση και από τους παίχτες του Παναθηναϊκού που έχουν μεγάλο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες.

αποδοση 2.15 να προηγηθει ο παναθηναϊκός στο ημιχρονο 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ