el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/02/2024

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την λήξη της κανονικής διάρκειας και οι ομάδες σκέφτονται τα Playoffs και τα Playouts. Η «μάχη» για τον τίτλο, αλλά και την παραμονή στην Super League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Κηφισιά θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» για να παραμείνουν πρωταγωνιστές στην μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η ομάδα των Βορείων Προαστίων για να αυξήσεις τις ελπίδες της για σωτηρία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2024

Μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρησης κόντρα στην Κηφισιά, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξει πάνω στο χορτάρι.

Το «τριφύλλι» την Τετάρτη προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ σ’ ένα ματς διάρκειας 120+ λεπτών που κρίθηκε στα πέναλτι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα! Η νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους είναι μονόδρομος για αρκετούς λόγους.

Οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ θέλουν, μετά την επική πρόκρισης εις βάρος του ΠΑΟΚ στα πέναλτι και την «γκέλα» που προηγήθηκε στη Super League με τη Λαμία (2-2) να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη του Πρωταθλήματος και του Double!

Επίσης, η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» θέλει να δει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, αφού ο Παναθηναϊκός, τόσο με τη Λαμία, όσο και με τον ΠΑΟΚ δεν είχε την σιγουριά των περασμένων αναμετρήσεων στην αμυντική λειτουργία του.

Ο Τερίμ, με δεδομένο ότι υπάρχει και η κούραση από την υπερπροσπάθεια με τον ΠΑΟΚ, αλλά και απουσίες, θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Λόγω τραυματισμών θα απουσιάσουν οι Γεντβάι, Τζούρισιτς, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Τσέριν  λόγω τραυματισμού, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπερνάρ.

Στο αρχικό σχήμα και στο κέντρο θα επιστρέψει ο Ρούμπεν Πέρεθ μαζί με τους Μπακασέτα, Βιλένα, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι και μια θέση δεξιά διεκδικούν οι Παλάσιος, Λημνιός. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει για να βρει και ρυθμό, ενώ πανέτοιμοι είναι οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Στην τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Ντραγκόφσκι οι Αράο, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης είναι σίγουροι και μια θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Σένκεφελντ, Ούγκο.

Η Κηφισιά «καίγεται» για πόντους σωτηρίας. Το αήττητο σερί που είχε χτίσει με ΟΦΗ και Βόλο σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική με την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η έλευση του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο άλλαξε την ψυχολογία, όμως άπαντες στην Κηφισιά γνωρίζουν ότι για να «χαμογελάσουν» στη Λεωφόρο θα πρέπει να κάνουν το τέλειο ματς σε άμυνα και επίθεση.

Οι νεοφώτιστοι μακριά από την έδρα τους σκοράρουν με το σταγονόμετρο και στην επίθεση στηρίζουν τα πάντα στις εμπνεύσεις του Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος φορ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας των Βορείων Προαστίων με 9 γκολ σε 20 συμμετοχές.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και για τον καταρτισμό της 11αδα θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Οι Μάρκο Γκόμπελιτς Φακούντο Σολόα συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν, τιμωρημένος είναι ο Σπίνος, ενώ ανέτοιμοι είναι οι τραυματίες Σναϊντερλάν και Παπασάββας. Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι πλέον δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος μετακόμισε στην Αστάνα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στατιστικά, Προϊστορία 25/02/2024

  • Μόλις μια φορά έχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Πρόκειται για το ματς του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 1-0 με γκολ του Μαντσίνι.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 23 αγωνιστικές μετράει 17 Over και 6 Under, ενώ η Κηφισιά έχει 15 Over και 8 Under.
  • Η Κηφισιά έχει δεχθεί 50 γκολ σε 23 αγωνιστικές και διαθέτει την χειρότερη άμυνα στη Super League.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 57 γκολ και έχει την 2η καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχθεί μόλις 18 τέρματα κι έχει την καλύτερη άμυνα.
  • Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των Playoffs: Κηφισιά (εντός), Άρης (εντός 28/2), ΟΦΗ (εκτός 3/3).
  • Το πρόγραμμα της Κηφισιάς μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των Playouts: Παναθηναϊκός (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εκτός 28/2), Παναιτωλικός (εντός 3/3).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Προγνωστικά 25/02/2024

Οι δύο ομάδες, παρότι έχουν διαφορετικούς στόχους στη συνέχεια της σεζόν, διψούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κηφισιά επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Oι «πράσινοι» βρίσκονται στον έβδομο ουρανό μετά την επική πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Κηφισιά εκτός έδρας σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο για να δείξει ότι από το πάθημα με τη Λαμία έμαθε.

σκορ πολλαπλων επιλογων 1-0, 2-0, 3-0 σε αποδοση 2.25 

Ο Ιωαννίδης είναι ετοιμοπόλεμος και ο Τερίμ θέλει να δει τον βασικό του φορ να επιστρέφει στα γκολ για να βρει ρυθμό ενόψει της συνέχειας.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.10 

Αρκετά αμυντικά προβλήματα παρουσιάζει η Κηφισιά και δεν αποκλείεται να δούμε κι άτσαλα μαρκαρίσματα εντός περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.55

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κηφισιά έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ