el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/02/2024

Οι φίλαθλοι επέστρεψαν στα γήπεδα και οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία με φόντο την έναρξη των play offs. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία το Σάββατο (20:30) στη Λεωφόρο με τον κόσμο στο πλευρό του, στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση κρύβει παγίδες για τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο και από τις ομάδες της επαρχίας έχουν την καλύτερη πορεία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2024

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικό κίνητρο και μιλάμε για μια κλασική αναμέτρησης με ξεκάθαρο τον Παναθηναϊκό, αλλά και ισχυρό αουτσάιντερ την Λαμία.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από την νίκη (0-1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το γεγονός ότι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Τάσο Μπακασέτα ήταν το μόνο θέμα που επισκίασε την εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Μπακασέτας λόγω της τιμωρίας θα χάσει την αναμέτρηση με τη Λαμία.

O Φατίχ Τερίμ ετοιμάζει και πάλι rotation. Οι λόγοι είναι αρκετοί και αφορούν το γεγονός ότι θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους παίχτες και παράλληλα να τους έχει με γεμάτες μπαταρίες στη ρεβανς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το πλάνο του Τούρκου Coach για ματς με τη Λαμία δείχνει ότι οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ θα παίξουν βασικοί, στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Βιλένα που θα πάρει το ρόλο του αντι- Μπακασέτα, στα άκρα ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνιστούν, ενώ ο φορμαρισμένος Μπερνάρ δεν θα βγει από την 11αδα.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη προκειμένου να παραμείνει πρωταγωνιστή στη μάχη του τίτλου, αφού μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής βίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Η Λαμία με 33 βαθμούς (6η θέση) πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ο μεγάλος της στόχος είναι η είσοδο στα play offs. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα κυνηγήσει μέσα στη Λεωφόρο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς βαθμολογική πίεση.

Η Λαμία έχει σε εξαιρετική φόρμα τον πρώην «πράσινο» επιθετικό Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ με 9 γκολ στη Super League ανήκει στους τοπ επιθετικού του πρωταθλήματος, ενώ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σκόραρε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με ανατροπή του σκορ.

Ο Βοκόλος δεν υπολογίζει λόγω τιμωρίας τον αριστερό μπακ Αμαράλ και στο κέντρο της άμυνας δεν θα αλλάξει την σιγουριά που προσφέρουν οι Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Λαμία: Στατιστικά, Προϊστορία 17/02/2024

  • 20 φορές ανεξαρτήτως έδρας έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός μετράει 12 νίκες, η Λαμία 5 και 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 10 αναμετρήσεις στην έδρα του Παναθηναϊκού οι «πράσινοι» έχουν πανηγυρίσει 6 νίκες, η Λαμία 2 και 1 ματς έληξε ισοπαλία.
  • Η Λαμία προέρχεται από 4 σερί νίκες (όλες με Goal/Goal) και μέσα στο 2024 δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας.
  • Ο Παναθηναϊκός με 55 γκολ διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 55 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 16 γκολ.
  • Η Λαμία σε 22 αγωνιστικές μετράει 14 Over και 8 Under, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 16 Over και 6 Under.
  • Τα 5 από τα 6 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει No Goal και το σερί χάλασε στο ματς του πρώτου γύρου όταν ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-2.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Προγνωστικά 17/02/2024

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

terim panathinaikos novibet

Ο Τερίμ στις οδηγίες τους ζήτησε από τυς παίχτες του να μπου στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια και με ένα γρήγορο γκολ να μεταφέρουν το άγχος στον αντίπαλο. Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο έκανε ο Παναθηναϊκός και στις Σέρρες.

νικη παναθηναϊκου στο ημιχρονο σε αποδοση 1.80 

Η διάθεση του Παναθηναϊκού για σκορ και θέαμα σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Λαμίας «φωτογραφίζουν» φάσεις και στις δύο εστίες.

αποδοση 2.10 να σκοραρουν και οι δυο ομαδες

Ο Γερεμέγεφ έχει απιστευτη ρέντα και η επαφή του με τα αντίπαλά δίχτυα είναι  αξιοπρόσεχτη. Συγκεκριμένα σε 8 συμμετοχές μετράει 6 γκολ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62

 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

panathinaikos epithetikoi novibet

Οι 10 καλύτεροι επιθετικοί στην ιστορία του Παναθηναϊκού


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ