el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/01/2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Για το ματς στη Λεωφόρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κούρσα τίτλου συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να ψάχνει νέα νίκη στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά επί του Παναιτωλικού που ψάχνει βαθμούς στη δική του κούρσα για τη σωτηρία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/01/2024

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με νέα αναμέτρηση στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε ποδαρικό στον πάγκο με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και του Τόνι Βιλένα, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη φιλοσοφία του στους «πράσινους».

Με αυτό το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 37 βαθμούς για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και στοχεύει σε νέο «τρίποντο», πάλι απέναντι σε ομάδα της «ουράς», ώστε να στραφεί χωρίς απώλειες στα συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (10/1, κύπελλο), ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (14/1, πρωτάθλημα), Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/1, κύπελλο), ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/1, πρωτάθλημα) και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (4/2, πρωτάθλημα) είναι προ των πυλών, με τον Τερίμ να έχει αντίπαλο και τον χρόνο ώστε να παρουσιάσει την ομάδα του έτοιμη για τα εν λόγω παιχνίδια.

Ωστόσο πριν τις μάχες κορυφής στις εγχώριες διοργανώσεις ζητούμενο είναι η αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων κόντρα στους Αγρινιώτες, με το «τριφύλλι» πάντως να έχει το απόλυτο στους φετινούς αγώνες στη Λεωφόρο πλην ντέρμπι, με 5/5 νίκες και τέρματα 19-0.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός συνεχίζει τη μάχη του για τη σωτηρία, παίρνοντας πολύ μεγάλη ανάσα με τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο (3-2) χάρη στο χατ-τρικ του Τορεχόν, ώστε να ανέβει στους 14 βαθμούς.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει φτωχή επίδοση εκτός Αγρινίου, καθώς σε 8 αγώνες έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες, χωρίς καμία νίκη.

Η παράδοση έχει άκρως πράσινο χρώμα ειδικά με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό που έχει 10 νίκες και μία ισοπαλία από το 2011 που οι Αγρινιώτες επανεμφανίστηκαν στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από πολύχρονη απουσία.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων το «τριφύλλι» έχει επικρατήσει ανεξαρτήτως έδρας χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ στον πρώτο γύρο στο Αγρίνιο καταγράφηκε το πιο ευρύ σκορ (0-5).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 07/01/2024

  • Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στη 10η θέση με 14 βαθμούς.
  • Αμφότεροι προέρχονται από νίκες, με τον Παναθηναϊκό να νικά τον ΠΑΣ (2-0) και τον Παναιτωλικό τον Πανσερραϊκό (3-2).
  • Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Αγρίνιο (0-5).
  • Οι «πράσινοι» έχουν 5/5 στη Λεωφόρο πλην ντέρμπι με 19-0 τέρματα.
  • Ο Παναιτωλικός έχει αήττητο πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-2-0).
  • Εκτός έδρας ο Παναιτωλικός δεν έχει νίκη (0-2-6).
  • Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του, με 10 νίκες σε 11 αγώνες (10-1-0).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 07/01/2024

Το δεύτερο ματς του έτους είναι επίσης στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά με τους Αγρινιώτες ώστε να διατηρηθεί το εντός έδρας απόλυτο με τους «μικρούς», που έφτασε με τον ΠΑΣ το 5/5 με 19-0 τέρματα. Στόχος της ομάδας του Τερίμ είναι η νίκη χωρίς άγχος ώστε να στραφεί στα επερχόμενα ντέρμπι.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Σε 3/5 νίκες στη Λεωφόρο οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει με πέναλτι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/01/2024

Ο Φατίχ Τερίμ δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα απέναντι στον ΠΑΣ, με τη μοναδική σίγουρη αλλαγή να είναι στη μεσαία γραμμή καθώς ο Πέρεθ θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών ώστε να μπει ο Τσέριν στην 11άδα. Ο Παλάσιος παραμένει εκτός, όπως και ο Σένκεφελντ ώστε να είναι έτοιμος για τα ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης – Τσέριν, Βιλένα – Μαντσίνι, Μπερνάρ, Αϊτόρ – Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Πετράκης από την πλευρά του δε θα έχει τον Μπρούνο Ντουάρτε για το κέντρο της άμυνας, κάτι που θα φέρει ανακατατάξεις στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με αυτό που έφερε τη νίκη με τον Πανσερραϊκό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Καπίνο – Οικονόμου, Λιάβας, Μλάντεν – Τορεχόν, Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας – Καρέλης, Φ. Ντουάρτε.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ