el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/01/2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το 2024 αρχίζει δυναμικά στη Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ουραγό ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2024

Η εποχή Φατίχ Τερίμ αρχίζει στον Παναθηναϊκό με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» στον πρώτο τους αγώνα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία υποδέχονται τους Γιαννιώτες.

Ο Φατίχ Τερίμ που διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο, το οποίο θέλει να συνδυάσει με «τρίποντο» ώστε η ομάδα του παράλληλα να κάνει νικηφόρο ποδαρικό στο νέο έτος και να διατηρηθεί τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (34 βαθμοί) στην κούρσα του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Βόλου (0-3) στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2023 είχε τις μεγάλες αλλαγές στον πάγκο και θέλει να κάνει νέα αρχή.

Απέναντι στους Ηπειρώτες ο Τερίμ δε θα έχει τον Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος που είχε κρίνει τον αγώνα του πρώτου γύρου στους Ζωσιμάδες (0-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επίσης προέρχεται από αλλαγή στον πάγκο του, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αναλάβει τα ηνία εδώ και λίγες μέρες στη θέση του Θανάση Στάικου και μάλιστα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ισόπαλο ματς (0-0) με τον Παναιτωλικό.

Οι Γιαννιώτες αναζητούν αποτελέσματα για να ανέβουν βαθμολογικά, καθώς με 9 βαθμούς είναι ουραγοί της κατάταξης χωρίς να έχουν νίκη σε εκτός έδρας εξορμήσεις (4 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Ο Παναθηναϊκός έχει τη μερίδα του λέοντος στις αναμετρήσεις με τους Ηπειρώτες, οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει δύο εκτός έδρας νίκες τα τελευταία 8 χρόνια στο πλαίσιο του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» έχει 15 νίκες και μία ισοπαλία ως γηπεδούχος στα τελευταία 16 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παράλληλα μετρά 5 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ, στοχεύοντας σε άλλο ένα «τρίποντο» στη Λεωφόρο, όπου εκτός των δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (1-2) και ΠΑΟΚ (2-2) έχει 4/4 με τους «μικρούς» με 17-0 τέρματα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά & Προϊστορία 03/01/2024

  • Ο Παναθηναϊκός έχει 34 βαθμούς σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ έχει 9 και είναι στην τελευταία θέση.
  • Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με γκολ του Παλάσιος (0-1).
  • Σε 4 αγώνες στη Λεωφόρο εκτός των ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έχει ισάριθμες νίκες με συνολικά γκολ 17-0.
  • Ο ΠΑΣ δεν έχει πάρει κάποια νίκη σε 8 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (0-4-4).
  • Στα τελευταία 16 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος απέναντι στον ΠΑΣ έχει ρεκόρ 15-1-0, ενώ στα τελευταία 6 ματς ανεξαρτήτως έδρας 5-1-0, όπου οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχθεί γκολ.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 03/01/2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ στο πρώτο ματς επί εποχής Φατίχ Τερίμ και θέλει να το συνδυάσει με νίκη για να συνεχίσει χωρίς απώλειες στην κούρσα κορυφής.

Οι «πράσινοι» κυριαρχούν στη Λεωφόρο απέναντι στους λεγόμενους «μικρούς» με 4/4 και 17-0 τέρματα, κάτι που κάλλιστα μπορεί να συνεχίσει απέναντι στον ουραγό της κατάταξης.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Ο προπονητής μπορεί να άλλαξε, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει η βασική επιθετική αιχμή του Παναθηναϊκού, με τον φορμαρισμένο Έλληνα επιθετικό να έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα, κάτι που μπορεί να συνεχίσει με τους Ηπειρώτες.

ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

terim panathinaikos novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/01/2024

Στο ντεμπούτο του ο Τερίμ έχει δύο απώλειες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σένκεφελντ και Παλάσιος, που θα φέρουν και αντίστοιχες αλλαγές στην 11άδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης – Πέρεθ, Τσέριν – Μαντσίνι, Μπερνάρ, Τζούρισιτς – Ιωαννίδης.

Στον ΠΑΣ ο Μιχάλης Γρηγορίου καταστρώνει τα πλάνα του για τη Λεωφόρο χωρίς τους τιμωρημένους Εραμούστε, Παντελάκη και τους Έφορντ, Μπιλμπάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Τσαούσης, Μπακαδήμας, Ναούμης, Σόρια – Καραχάλιος, Τζίνο – Ροσέρο, Τζήμας, Παμλίδης – Μπαλάν.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ