el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/02/2024

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη (19:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στις Σέρρες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύσκολη έξοδος για τον Άρη στις Σέρρες, με τους «κίτρινους» να θέλουν εδραίωση στην 5άδα και τους Σερραίους να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στις Σέρρες γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Πανσερραϊκός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/02/2024

Αποστολή στις Σέρρες για τον Άρη, που δοκιμάζεται κόντρα στον Πανσερραϊκό, λίγες στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Γκαρσία στο κύπελλο αποκλείστηκαν από τη συνέχεια με νέα βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Τούμπα (5-0) στον επαναληπτικό προημιτελικό, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει βελτιώσει εμφανώς τα αποτελέσματα και τη θέση της.

Ο Πανσερραϊκός είναι αήττητος στο τελευταίο καρέ αγωνιστικών, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ώστε να ανέβει στους 22 βαθμούς για να αποκτήσει σημαντική διαφορά από τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης.

Η αναμέτρηση με τους «κίτρινους» είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα των Σερρών που έχει τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια (2-2 με Βόλο, 1-1 με Κηφισιά, 2-2 με ΑΕΚ).

Από την πλευρά του ο Άρης με 33 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας σημαντική απόσταση να διανύσει για παραπάνω, ενώ προς το παρόν έχει διαφορά που του επιτρέπει να μην απειλείται όσον αφορά την παρουσία του στην εξάδα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά το 2-2 στο Βόλο απέναντι στην τοπική Νίκη, έχοντας την πρόκληση της παρουσίας στον πρώτο τελικό του μετά το 2010 και ταξιδεύει στις Σέρρες για να πανηγυρίσει σε τρίτο σερί ματς μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά το 0-4 στο Αγρίνιο και το 0-1 επί της Κηφισιάς, πριν φέρει σε πρώτο πλάνο τους ημιτελικούς με τον Παναιτωλικό.

Η παράδοση είναι σαφώς στην πλευρά του Άρη, που είναι αήττητος στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, σε επίπεδο Super League και Γ’ Εθνικής.

Στον πρώτο γύρο οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν τη νίκη στις καθυστερήσεις (1-0), ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία των Σερραίων είναι το 1-0 του 2010.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Πανσερραϊκός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 03/02/2024

  • Στον πρώτο γύρο ο Άρης νίκησε 1-0 με κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 90+7’.
  • Οι «κίτρινοι» είναι αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό σε Super League και Γ’ Εθνική, ενώ έχουν μία ήττα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις με την ομάδα των Σερρών.
  • Στα μεσοβδόμαδα ματς κυπέλλου ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (5-0) για να αποκλειστεί και τυπικά, ενώ ο Άρης έφερε 2-2 στο Βόλο με τη Νίκη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.
  • Ο Πανσερραϊκός είναι αήττητος στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-2-0), ενώ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει ισάριθμες ισοπαλίες με Goal/Goal.
  • Ο Άρης έχει δύο σερί «διπλά», με Παναιτωλικό (0-4) και Κηφισιά (0-1).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Πανσερραϊκός – Άρης: Προγνωστικά 03/02/2024

Ο Άρης βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και στοχεύει να διατηρήσει την απόσταση από τις ομάδες που τον ακολουθούν (33 βαθμοί). Οι «κίτρινοι» είναι επτά σερί παιχνίδια αήττητοι απέναντι στον Πανσερραϊκό και μετρούν δύο σερί «διπλά» στο πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

O Πανσερραϊκός έχει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Goal/Goal και είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ εξίσου εύκολα.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πανσερραϊκός – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/02/2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει διαθέσιμο τον Μορέιρα που είναι τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χόβαν – Διαμαντής, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης – Στάικος, Οικονόμου – Ντάνκερλουι, Ουάρντα, Τομάς – Μπετανκόρ.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε εκτεταμένο rotation στη ρεβάνς κυπέλλου με τη Νίκη και στις Σέρρες επαναφέρει τους βασικούς για τη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Φεράρι, Ρόουζ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο – Βερστράτε, Νταρίντα, Φετφατζίδης – Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.


 


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ