el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/01/2024

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00). Για το μεγάλο παιχνίδι στις Σέρρες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Προημιτελικά πράξη πρώτη για Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανοίγουν την αυλαία της οκτάδας του δεύτερου τη τάξει θεσμού με στόχο το πρώτο βήμα που οδηγεί στα ημιτελικά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στις Σέρρες γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/01/2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην κούρσα του τίτλου και μάλιστα από την… pole position, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μαζί με τον Παναθηναϊκό, αλλά στοχεύει και στον έτερο εγχώριο θεσμό, το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση επί του Βόλου στη φάση των «16» έχει μπροστά του το εμπόδιο του Πανσερραϊκού στα προημιτελικά, με φόντο άλλη μια πορεία ως τον τελικό, όπου οι «ασπρόμαυροι» έχουν την πλέον σταθερή παρουσία, με έξι τελικούς τα τελευταία επτά χρόνια και τέσσερις τίτλους.

Απέναντι στους Θεσσαλούς ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες, καθώς μετά το 1-0 στην Τούμπα επικράτησε και στο Πανθεσσαλικό (0-2), πριν υποτάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) για να επανέλθει στην κορυφή της Super League.

Ο «δικέφαλος» κατάφερε να αντιδράσει με ιδανικό τρόπο μετά την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη (2-1), που ήταν η πρώτη έπειτα από αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον στοχεύει στο πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του δεύτερου τη τάξει θεσμού για άλλη μια χρονιά.

Στα προημιτελικά περιμένει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, με τη σχέση του Ουρουγουανού με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του να είναι κάτι παραπάνω από γνωστή.

Εξάλλου ο τεχνικός των Σερραίων ήταν ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κύπελλο το 2021, ενώ πάντα όταν τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας που τον έφερε ως παίκτη στην Ελλάδα, το γεγονός είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Ο Πανσερραϊκός δίνει τη δική του μάχη για την εξασφάλιση της σωτηρίας, κατά τη σεζόν της επιστροφής στα «σαλόνια» έπειτα από 12 χρόνια κι έπειτα από την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα χάρη στο «διπλό» στη Λαμία (0-2), συνεχίζει στο Κύπελλο δίχως να έχει να χάσει κάτι, φτάνοντας για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά, στοχεύοντας στη μεγάλη έκπληξη της επαναφοράς σε ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 2009.

Στη φάση των «16» οι Σερραίοι ξεπέρασαν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, με το 0-2 στην Αρκαδία να είναι καθοριστικό, καθώς η ρεβάνς έληξε με 1-1. Η πορεία της ομάδας στον θεσμό άρχισε με τη νίκη-πρόκριση στην Καισαριανή επί του τοπικού Αστέρα (0-2).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/01/2024

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο πρωτάθλημα, με νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5-0).
  • Στην προηγούμενη φάση ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Βόλο με δύο νίκες (1-0, 0-2).
  • Ο Πανσερραϊκός στο κύπελλο έχει αποκλείσει Αστέρα Καισαριανής (0-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-2, 1-1).
  • Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες. Ο ΠΑΟΚ 4-0 επί του ΠΑΣ και ο Πανσερραϊκός 0-2 στη Λαμία.
  • Ο «δικέφαλος» από τη σεζόν 2014/2015 όταν αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων βρίσκεται σταθερά τουλάχιστον στα ημιτελικά, ενώ μετρά 6/7 παρουσίες στους τελευταίους τελικούς, με 4 κατακτήσεις.
  • Ο Πανσερραϊκός φτάνει για δεύτερη σερί σεζόν στα προημιτελικά, ενώ το 2009 είχε φτάσει στα ημιτελικά.
  • Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει σε 29/32 επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει 13/13 σερί ματς που βρίσκει δίχτυα.
  • Με τη νίκη επί της Λαμίας η ομάδα των Σερρών τερμάτισε σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
  • Η τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού επί του ΠΑΟΚ ήταν το 1999, ξανά για το κύπελλο, σε νοκ άουτ αγώνα στην Τούμπα (0-1).
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 17/01/2024

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά φέτος, μετά το 5-0 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, όπου ο ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει την υπόθεση νίκη πολύ νωρίς και στοχεύει σε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια (29/32) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η ομάδα του Γκαρσία έχοντας προσθέσει την ποιότητα του Ουάρντα έχει 5/5 που βρίσκει δίχτυα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-2, 1-3, 1-4 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.05 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/01/2024

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα αναζητήσει το καλύτερο στον πρώτο προημιτελικό, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Ουάρντα στην επίθεση για να κάνει ζημιά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Χόβαν – Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης – Πηλέας, Στάικος, Ουάρντα, Μορέιρα, Τομάς – Άλεξιτς.

Στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια που έχει ενοχλήσεις, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα των τελευταίων αγώνων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Τόμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ