el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/02/2024

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στις Σέρρες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κανονική περίοδος της Super League βαδίζει προς το τέλος της με άλλη μία εκτός έδρας αποστολή για τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας στις Σέρρες το «τρίποντο» για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ενώ ο Πανσερραϊκός θέλει θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στις Σέρρες γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/02/2024

Αντίστροφη μέτρηση για την κανονική περίοδο της Super League, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού και να αναζητά άλλη μια νίκη για να συνεχίσει το κυνήγι της πρωτιάς με τα Playoffs να πλησιάζουν που θα κρίνουν τα πάντα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με 54 βαθμούς συνεχίζει να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, καθώς αντέδρασε στη δύσκολη συνθήκη με τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι, από τα οποία βγήκε «λαβωμένη».

Μάλιστα παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο Αγρίνιο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο από Σάστρε, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια, για να πάρει μια απαραίτητη νίκη (1-3) όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, με τον τρόπο που ήρθε να προσθέτει ακόμα περισσότερο όσον αφορά την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Ο «δικέφαλος» συνεχίζει εκτός έδρας στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αυτή τη φορά στις Σέρρες για να επιβεβαιώσει την ανάκαμψή του και να μείνει σε άμεση επαφή με την κορυφή, με το απουσιολόγιο να είναι γεμάτο.

Ωστόσο γεμάτο ήταν και στο Αγρίνιο αλλά η νίκη ήρθε, με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να συνεχίσει αντίστοιχα.

Αισίως πρόκειται για την τέταρτη αναμέτρηση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας κάνει το 3/3 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με συνολικό σκορ 14-0 (5-0, 5-0, 0-4) και σαφώς στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι άλλη μία νίκη χωρίς «πονοκεφάλους» και άγχος.

Στην άλλη πλευρά οι Σερραίοι περιμένουν τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση, καθώς με 24 βαθμούς έχουν απόσταση 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας σχετική ασφάλεια ενόψει των Playoffs.

Το στείρο εντός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο δεν επανέφερε τον Πανσερραϊκό στις νίκες αλλά απέτρεψε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, επιτρέποντας στην ομάδα του Γκαρσία να μην είναι σε άμεση επαφή με τις ομάδες που ακολουθούν στην κατάταξη και στόχος είναι άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα με διεκδικητή του τίτλου, μετά τις δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ (1-1, 2-2).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 28/02/2024

  • Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην κατάταξη με 54 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός είναι 9ος με 24 βαθμούς.
  • Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί φέτος οι δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 3/3 νίκες του ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 14-0 (5-0, 5-0, 0-4).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (1-3), ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 62 γκολ.
  • Ο Πανσερραϊκός δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 28/02/2024

Σε τρεις αγώνες με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία οι «ασπρόμαυροι» έχουν επικρατήσει με εμφατικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-0, 5-0, 0-4) και στοχεύουν στη συμπλήρωση του θριαμβευτικού για τον ΠΑΟΚ καρέ. Ασφαλώς φαβορί στις Σέρρες η ομάδα του Λουτσέσκου.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Και στα τρία φετινά παιχνίδια το προβάδισμα της ομάδας του Λουτσέσκου είχε δρομολογηθεί από το πρώτο 45λεπτο ενώ βρήκε δίχτυα και στα δύο ημίχρονα.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/02/2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ Τόμας, Ουεντραόγκο, Άλεξιτς, Χατζηστραβός που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στον τραυματία Μπετανκόρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χόβαν – Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντάνκερλουι – Στάικος, Οικονόμου – Ουάρντα, Σοφιανός, Μούργος – Γούλερι.

Ουκ ολίγα τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου ενόψει Σερρών. Μεϊτέ και Κουλιεράκης είναι εκτός μάχης λόγω τιμωρίας, ενώ το απουσιολόγιο περιλαμβάνει και τους τραυματίες Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, Κοτάρσκι, Μπάμπα, αλλά και τελευταία στιγμή τον Άντριγια Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης. Αντίθετα επιστρέφει ο Τάισον και ο Τόμας που εξέτισε την ποινή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζ. Ζίβκοβιτς – Ότο, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σοάρες – Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο – Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ – Τόμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ