el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/04/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπριζ στην Τούμπα (22:00) στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League. Για το σπουδαίο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκό ημιτελικό και αντιμετωπίζει την Μπριζ στην Τούμπα με στόχο την ανατροπή του 1-0 του Βελγίου σε έναν «καυτό» προημιτελικό στο Conference League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Conference League!


ΠΑΟΚ – Μπριζ: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/04/2024

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο περιμένει την Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League με στόχο την ανατροπή και την ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά τους προημιτελικούς με τη Μίλαν (1974) και τη Μαρσέιγ (2022) οι «ασπρόμαυροι» αυτή τη φορά θέλουν να κάνουν το μεγάλο επόμενο βήμα και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο όνειρο ενός ευρωπαϊκού τελικού, στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον πρώτο προημιτελικό ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και δέχθηκε το γκολ από τον Βέτλεσεν (6’) που έμελλε να είναι αυτό που χωρίζει τις δύο ομάδες στη μάχη της πρόκρισης, καθώς ο Κοτάρσκι αποσόβησε τα χειρότερα και ένα μεγαλύτερο προβάδισμα των Βέλγων χάρη στο πέναλτι που απέκρουσε στο 78’.

Τώρα είναι η ώρα να «μιλήσει» η Τούμπα, με τον «δικέφαλο» του Βορρά να είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής του ιστορίας, στοχεύοντας στην ανατροπή του σκορ και της παράδοσης, καθώς σε 21 περιπτώσεις όπου έχει ηττηθεί στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, έχει καταφέρει να προκριθεί τις 7. Ωστόσο σε 5 νοκ άουτ ζευγάρια που έχει ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά εκτός έδρας, έχει προκριθεί τις 3.

Στην αντίπερα όχθη η Μπριζ με νίκη ενός γκολ στην έδρα της σε 11 περιπτώσεις, έχει υπερασπιστεί το σκορ για να πάρει την πρόκριση 6 φορές.

Η ομάδα του Νίκι Χάγιεν στοχεύει στην πρώτη της πρόκριση σε ημιτελικό μετά το 1992 και το Κύπελλο Κυπελλούχων, έχοντας συνολικά άλλες τρεις παρουσίες στους «4» (1976 Κύπελλο UEFA, 1978 Κύπελλο Πρωταθλητριών, 1988 Κύπελλο UEFA) με δύο προκρίσεις σε τελικούς, όπου σε αμφότερους έχασε το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ (1976, 1978).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Μπριζ: Στατιστικά & Προϊστορία 18/04/2024

  • Στον πρώτο αγώνα η Μπριζ νίκησε με 1-0.
  • Ο ΠΑΟΚ σε 7 ευρωπαϊκά ματς φέτος στην Τούμπα είναι αήττητος (5-2-0) με 20-6 γκολ. Με εξαίρεση το 0-0 με την Μπεϊτάρ στα προκριματικά δεν έχει μείνει στο μηδέν σε κανένα άλλο εντός έδρας ματς.
  • Σε 21 περιπτώσεις εκτός έδρας ήττας στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί τις 7, όμως έχει καταφέρει να προκριθεί 3/5 φορές έχοντας χάσει με ένα γκολ διαφορά.
  • Η Μπριζ έχει 6/11 προκρίσεις έχοντας νίκη με ένα γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της.
  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για 3η φορά στην ιστορία του σε προημιτελικό (1974, 2022 οι προηγούμενοι) αλλά δεν έχει προκριθεί ποτέ σε ημιτελικό.
  • Η Μπριζ φιλοδοξεί να βρεθεί για 5η φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας και δύο παρουσίες σε τελικούς (1976, 1978). Προηγούμενη παρουσία της σε προημιτελικό ήταν το 2015 στο Europa League.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


ΠΑΟΚ – Μπριζ: Προγνωστικά 18/04/2024

Η ώρα για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ έφτασε με την ομάδα του Λουτσέσκου να καλείται να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου. Τώρα πλέον είναι η ώρα της Τούμπας να «μιλήσει» και να δώσει έξτρα ώθηση για την ανατροπή, όπως έγινε στους «16» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα υπό ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες καθώς έγινε ανατροπή από το 2-0 των Κροατών για το εμφατικό 5-1 που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία του και 2η την τελευταία τριετία.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα Τούμπα και με την ορμή του κόσμου στοχεύει να στριμώξει από νωρίς την Μπριζ σκοράροντας νωρίς όπως έγινε με τη Ντιναμό όπου το 1-0 είχε γίνει στο 27’ από τον Μπάμπα.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπριζ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – Μπριζ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/04/2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο προημιτελικό στοχεύοντας σε γρήγορο γκολ για να γίνει η ανατροπή και να έρθει η πρόκριση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Η Μπριζ ταξίδεψε στην Ελλάδα με ουκ ολίγα προβλήματα καθώς ο Νίκι Χάγιεν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τιάγκο, Ντε Κάιπερ και Μέχελε που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα και θα κάνει τις αντίστοιχες ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα ο προπονητής των Βέλγων θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει διαθέσιμους τους αμφίβολους λόγω τραυματισμού Μινιολέ, Όλσεν, Οντόι, Νίλσεν που δεν ήταν παρόντες στον πρώτο προημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιάκερς – Σάμπε, Ορντόνεζ, Σπίλερς, Μέιερ – Βέτλεσεν, Ονιεντίκα, Βάνακεν – Τσίκερναγκελ, Γιούτγκλα, Σκόρας.


Διαβάστε ακόμα…

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ