el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/03/2024

«Do or Die» παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45) στη ρεβάνς για τη φάση των 16 του Europa Conference League και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύσκολο έργο μετά την ήττα της στην Κροατία και χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για τη μεγάλη ανατροπή ή έστω νίκη με δύο γκολ διαφορά για να παλέψει την υπέρβαση στην παράταση και τα πέναλτι.

Στην άλλη μεριά, η Ντιναμό καλείται να διαχειριστεί το ισχυρό της προβάδισμα και να παραμείνει σε θέση οδηγού, γνωρίζοντας πάντως πως η… καυτή Τούμπα και η δίψα των γηπεδούχων χρειάζονται τεράστια προσοχή.

Για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa Conference League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το δεύτερο ματς της φάσης των 16 του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/03/2024

Όλα ή τίποτα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45) ψάχνοντας την ανατροπή από το εις βάρος του 2-0 για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή ήττα στο χειρότερο δυνατό σημείο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «διάβασε» καλύτερα το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και πήρε ισχυρό προβάδισμα μετά το «καθαρό» 2-0, που διαμορφώθηκε από τα γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Ο «Δικέφαλος» επιστρέφει τώρα στο σπίτι του ψάχνοντας μία δύσκολη και ιστορική ανατροπή. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και να κυνηγήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την οκτάδα του Europa Conference League, γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο τους συνοδεύεται από υψηλό επίπεδο δυσκολίας.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει και την πρόσφατη εντός έδρας ήττα του από τον Άρη (1-0), που τον έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ζητήματα μόνο στη λίστα της αμυντικής του γραμμής, με τους Ζοάν Σάστρε, Γιάννη Μιχαηλίδη και Γουίλιαμ Τροστ – Εκόνγκ να παραμένουν εκτός δράσης. Έτσι, μπροστά από τον Κοτάρσκι θα αγωνιστούν σίγουρα οι Ότο, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα και Μπάμπα, ενώ δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Μεϊτέ και Οζντόεφ στα χαφ. Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντέλιας θα ξεκινήσει στο «10» αντί του Μουργκ, ο Τάισον θα παίξει σίγουρα στα αριστερά και οι Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα και Τόμας διεκδικούν τις δύο θέσεις στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης.

Έτσι, η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ) και Τόμας (Σαμάτα).

Στην άλλη μεριά, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και σίγουρα γνωρίζει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία πρόκριση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Κροάτες θα παραταχθούν με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και οι Γιόσιπ Μισιτς – Μπρούνο Πέτκοβιτς αναμένεται να «κουβαλήσουν» ξανά την Ντιναμό. Παραμένουν εκτός οι Μπουλάτ, Ρογκ, Στοίκοβιτς, Ντρμίτς, Μοχαραμί και Βασίλι.

Έτσι, με βάση και όσα είδαμε στο ματς της Κροατίας, η αρχική ενδεκάδα της Ντιναμό για τη ρεβάνς της Τούμπας θα αποτελείται από τους Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ – Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς, Μίσιτς, Χότσα, Μπατούρινα, Σπίκιτς και Πέτκοβιτς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Στατιστικά και Προϊστορία 14/03/2024

  • Το πρώτο ματς έληξε με 2-0 υπέρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ συνδυάστηκαν με No Goal και Under 2.5 γκολ.
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία ματς της Ντιναμό συνδυάστηκαν με Under 2.5 γκολ.
  • Kαι τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια (2-0, 1-0, 1-0) έληξαν με Under 2.5 γκολ και No Goal.
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις σερί ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη στην έδρα του.
  • Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετρά 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Προγνωστικά 14/03/2024

Ματς ειδικών συνθηκών και μία δύσκολη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως τώρα είναι υποχρεωμένος να παίξει στο 100% και να πιέσει μέχρι τέλους για την ανατροπή.

Η Ντιναμό ήταν απόλυτα σοβαρή στο πρώτο ματς και έχει ισχυρό προβάδισμα, όμως, από την άλλη, δεν διαθέτει την ποιότητα των γηπεδούχων σε ατομικό – κυρίως – κομμάτι. Η μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πρωταγωνιστήσει για την υπέρβαση.

Για το ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NIKH ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET          

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Ο παράγοντας της έδρας και η… ανάγκη για επιβίωση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στη νίκη. Βέβαια, το γεγονός πως οι γηπεδούχοι θα πιέσουν από νωρίς ψηλά για την ανατροπή θα αφήσει σίγουρα χώρους στην Ντιναμό, η οποία έχει δείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται όσες ευκαιρίες της έρθουν στο παιχνίδι.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκερμπ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ