el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/04/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (19:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στην Τούμπα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη για τον τίτλο έχει ανάψει και ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο υποδέχεται τη Λαμία με στόχο άλλη μία νίκη για να μείνει σε τροχιά κορυφής ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


ΠΑΟΚ – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2024

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αντέδρασε εμφατικά μετά την ήττα στην πρεμιέρα των Playoffs από τον Άρη (0-1) και στη Λεωφόρο απάντησε με δική του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-3) για να ανέβει στους 63 βαθμούς και να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή (-2 από την ΑΕΚ).

Οι Θεσσαλονικείς έπειτα από δύο ντέρμπι στο μίνι πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στα Playoffs, στοχεύοντας αποκλειστικά στο «τρίποντο» με τη Λαμία ώστε να στραφούν απερίσπαστοι στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ που ακολουθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε συμπαγής και συγκεντρωμένος στη Λεωφόρο, έχοντας με το «καλημέρα» το πάνω χέρι χάρη στο γκολ του Ντεσπόντοφ στα πρώτα δευτερόλεπτα και δεν έχασε την ψυχραιμία του και τον έλεγχο της αναμέτρησης ούτε μετά την ισοφάριση των «πράσινων».

Ανέκτησε το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα και στο δεύτερο 45λεπτο έκανε υποδειγματική διαχείριση, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη και μένοντας αήττητος στην έδρα του «τριφυλλιού» σε άλλο ένα παιχνίδι.

Από την πλευρά της η Λαμία συνεχίζει να… ζει την πρώτη της παρουσία σε Playoffs αναζητώντας το παρθενικό θετικό αποτέλεσμα στη διαδικασία.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (3-1) κι έμεινε στους 34 βαθμούς.

Στην Τούμπα θα παραταχθεί χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, αλλά με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική αλλά και να σκοράρει για πρώτη φορά σε αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» έπειτα από πέντε αγώνες, καθώς από το 2-1 του 2021 έχει υποστεί πέντε ήττες χωρίς να σκοράρει.

Η παράδοση υπέρ του ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρη, καθώς σε 18 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει γνωρίσει ήττα, μετρώντας μόλις δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι στο πλαίσιο του δεύτερου τη τάξει θεσμού, με τον απολογισμό στη Super League να είναι 14/14 για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2024

  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 63 βαθμούς, ενώ η Λαμία είναι 6η με 34.
  • Ο ΠΑΟΚ σε δύο αγώνες στα Playoffs έχει μία ήττα (0-1 από Άρη) και μία νίκη (2-3 με Παναθηναϊκό), ενώ η Λαμία δύο ήττες (0-4 από ΑΕΚ, 3-1 από Άρη).
  • Στους αγώνες της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 στην Τούμπα και 0-2 στη Λαμία.
  • Ο «δικέφαλος» είναι αήττητος σε 18 αγώνες με την ομάδα της Φθιώτιδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο (16-2-0), ενώ στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο (14/14).
  • Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει χωρίς να δεχθεί γκολ.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


ΠΑΟΚ – Λαμία: Προγνωστικά 03/04/2024

Ο ΠΑΟΚ έχει συντριπτική παράδοση με τη Λαμία, με 14/14 νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος (16-2-0 το συνολικό ρεκόρ συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου) και μάλιστα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στη Super League ο «δικέφαλος» δεν έχει δεχθεί γκολ. Και σε αυτό το ματς για τα Playoffs έχει τον πρώτο λόγο να πετύχει μια αντίστοιχη νίκη.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

H ομάδα του Λουτσέσκου έχει την ευχέρεια να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς, χάρη στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος που διαθέτει (69 γκολ).

ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ίσως προβεί σε κάποιες αλλαγές με τη Λαμία καθώς ακολουθεί νέο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ότο – Μεϊτέ, Σβαμπ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έχει προβλήματα με απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στην Τούμπα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν – Τσιλούλης, Στάνκο, Σλίβκα – Νούνιεζ – Μάλτσι, Μαρτίνεζ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ