el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/02/2024

Στην κατάμεστη Τούμπα και με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη (19:30) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες και οι προπονητές θα αγωνιστούν με την σκέψη και στη ρεβάνς που θα ακολουθήσει την ερχόμενη βδομάδα στη Λεωφόρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος ημιτελικός στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!

 


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2024

Αναμένουμε προσεχτικό παιχνίδι στην Τούμπα και από τις δύο πλευρές σ’ ένα ντέρμπι που οι δύο μονομάχοι γνωρίζονται καλά. Το διακύβευμα είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και θα ακολουθήσει ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη (21/2) στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί στην επιστροφή των φιλάθλων του στις εξέδρες να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με νίκη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε εγρήγορση και οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα έχει παίξει αρκετά ντέρμπι και σε διάστημα μιας βδομάδας την περιμένουν δύο ακόμα σπουδαία ματς ματς. Εκεί θα φανεί κι αν οι Θεσσαλονικείς είναι φέτος φτιαγμένοι για να διεκδικήσουν το νταμπλ.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ και συμπλήρωσε 8 σερί ματς αήττητος με 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Με το «Χ» απέναντι στην «Ένωση» διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League, ενώ στις 28 Ιανουαρίου νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς ανησυχούν για τη συμμετοχή του Κωνσταντέλια, αφού νεαρός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση. Αυτό σημαίνει ότι εδέχεται να γίνει η έκπληξη και να χρησιμοποιηθεί ο Μάρκος Αντόνιο, ενώ ο Μιχαηλίδης ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι πανέτοιμος.

Αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν βασικοί έχουν οι Ότο, Σβαμπ, Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Επίσης, το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος με την ΑΕΚ έπαιξε αλλαγή και πλέον έχει περισσότερες ανάσες.

Ζητούμενο για τον Λουτσέσκου είναι και η σωστή διαχείριση, αφού την Κυριακή ακολουθεί νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και την ερχόμενη βδομάδα η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή νίκησε 0-3 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και πλέον βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της Super League. Οι «πράσινοι» έβγαλαν μια σειρά από δύσκολους αγώνες με θετικό πρόσημο και πλέον έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Φατίχ Τερίμ στις Σέρρες ξεκούρασε αρκετούς βασικούς για να παίξει με περισσότερη ενέργεια στην Τούμπα.

Ο Τούρκος Coach του Παναθηναϊκού θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ με το πλάνο που τον οδήγησε στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Αράο που μαζί με τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ θα συμπληρώσουν την άμυνα. Στο κέντρο φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Τσέριν, Ρούμπεν Πέρεθ και Μπακασέτας. Στην επίθεση οι θέσεις των Μπερνάρ, Παλάσιος μοιάζουν κλειδωμένες και μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ακαϊντίν, Ούγκο, Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Λημνιός, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης. Ο τελευταίο δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει και η επιστροφή του από τον τραυματισμό αναμένεται την ερχόμενη βδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναίκού για τον ημιτελικό Κυπελλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορια 14/02/2024

  • Σε 93 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετράει 34 νίκες, ο Παναθηναϊκός 43 και 16 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 46 ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετράει 24 νίκες, το «τριφύλλι« έχει νικήσει 14 φορές και 8 ματς έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Δυο φορές έχουν συναντηθεί φέτος στη Super League Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ηττηθεί. Στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 σ’ ένα ματς θρίλερ που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Γερεμέγεφ. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1. Κοινό χαρακτηριστικό ότι και τα δύο ματς έχουν λήξει Goal και Over 2.5.
  • Τα 5 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal/Goal και τα τρία από αυτά ισοπαλία!
  • Ο ΠΑΟΚ στη φετινή του πορεία στο Κύπελλο απέκλεισε αρχικά τον Βόλο με δύο νίκες (1-0 και 0-2) και στη συνέχεια τον Πανσερραϊκό επίσης με δύο επιτυχίες (0-4, 5-0).
  • Ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι (1-1, 0-0) και στη συνέχεια τον Ατρόμητο (1-2 ήττα στη Λεωφόρο, 2-0 νίκη στο Περιστέρι).
  • Η βαθμολογία της Super League

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 14/02/2024

Για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Το γεγονός ότι ακολουθεί ρεβάνς «φωτογραφίζει» ματς τακτικής που θα περιτριγυρίσει στην ισοπαλία.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.06

Το 1-1 μοιάζει να είναι το αγαπημένο σκορ των δύο πλευρών και στα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχει εμφανιστεί ισάριθμες φορές στην εξέλιξη των αναμετρήσεων.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 2.80 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

panathinaikos epithetikoi novibet

Οι 10 καλύτεροι επιθετικοί στην ιστορία του Παναθηναϊκού


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ