el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πόρτο – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/02/2024

Η Πόρτο υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» στο Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Dragao ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Πράξη πρώτη σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια στη νοκ άουτ φάση του Champions League, με την Πόρτο να περιμένει την Άρσεναλ στην πρώτη τους μονομαχία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Οπόρτο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Πόρτο – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/02/2024

Μεγάλο παιχνίδι στο Οπόρτο για τους «16» του Champions League, με Πόρτο και Άρσεναλ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρώτη αναμέτρηση, όπου στόχος είναι να μπουν οι βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Αυτή η διασταύρωση βρίσκει τους «δράκους» σε «φεγγάρι» με προβλήματα, καθώς η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει μείνει πίσω στην κούρσα τίτλου εντός των τειχών.

Η κυπελλούχος Πορτογαλίας στρέφεται ξανά στην Ευρώπη όπου θέλει φυσικά να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά απέναντί της υπάρχει ένα αρκετά υψηλό εμπόδιο.

Η Άρσεναλ ενώ συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής στην Premier League δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς το φορμάρισμα έχει έρθει την κατάλληλη στιγμή από τον Αρτέτα.

Απόδειξη η τελευταία πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα όπου οι «κανονιέρηδες» μετρούν 5/5 με 21-2 γκολ, με τελευταίο δείγμα το 5-0 στην έδρα της Μπέρνι.

Η αγγλική ομάδα στην φετινή επιστροφή της στη διοργάνωση έπειτα από επτά χρόνια θέλει να σπάσει άλλη μία «κατάρα» με τον αριθμό 7, καθώς έχει 7 σερί αποκλεισμούς στη φάση των «16» και την τελευταία φορά είχε προκριθεί απέναντι στην… Πόρτο!

Το 2010 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στους «16», με την Άρσεναλ να απαντά εντυπωσιακά με 5-0 στο 2-1 των «δράκων» στο Dragao και προκρίθηκαν στα προημιτελικά και 14 χρόνια μετά συναντιούνται πάλι στην ίδια φάση, με φόντο τους «8» και τη συνέχεια της κούρσας στον κορυφαίο θεσμό.

Το πρώτο ματς επί πορτογαλικού εδάφους μπορεί να στρώσει το έδαφος για μία εκ των δύο αντιπάλων ή απλώς μπορεί να παρατείνει την αγωνία και να… πετάξει το μπαλάκι στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Πόρτο – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/02/2024

  • Η ρεβάνς θα γίνει στις 12/3 στο Λονδίνο.
  • Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες έξι φορές στη διοργάνωση, από το 2006 ως το 2010. Μάλιστα το 2010 είχαν αναμετρηθεί ξανά στους «16» με την Άρσεναλ να παίρνει την πρόκριση χάρη στο 5-0 στην Αγγλία, ανατρέποντας το 2-1 της Πορτογαλίας. Συνολικά η Άρσεναλ έχει 3 νίκες, 2 νίκες έχει η Πόρτο και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Στη φάση των ομίλων η Άρσεναλ τερμάτισε πρώτη στον 2ο όμιλο με 13 βαθμούς, ενώ η Πόρτο τερμάτισε δεύτερη στον 7ο όμιλο με 12 βαθμούς.
  • Η Άρσεναλ βρίσκεται στους «16» για 15η φορά. Μόνο Ρεάλ (21), Μπάγερν (20), Μπαρτσελόνα (18) και Τσέλσι (17) έχουν περισσότερες παρουσίες. Μετράει 5 προκρίσεις και 9 αποκλεισμούς στις 14 προηγούμενες παρουσίες, ενώ δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει πέραν αυτής της φάσης από το 2010 όταν είχε αποκλείσει την τωρινή της αντίπαλο!
  • Οι «δράκοι» βρίσκονται για 14η φορά στους «16», με 5 προκρίσεις και 8 αποκλεισμούς ως τώρα. Βρέθηκαν και πέρυσι σε αυτή τη φάση γνωρίζοντας αποκλεισμό από την Ίντερ.
  • Η Πόρτο έχει ρεκόρ 9-10-25 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, ενώ η Άρσεναλ 7-7-4 κόντρα σε Πορτογάλους.
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια κόντρα σε αγγλικές ομάδες η Πόρτο έχει 7 ήττες.
  • Στο πρωτάθλημα η Πόρτο νίκησε την Εστρέλα (2-0) και βρίσκεται στην 3η θέση, στο -7 από την κορυφή.
  • Η Άρσεναλ έχει 5/5 στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με 21-2 γκολ, με τελευταίο το 0-5 επί της Μπέρνλι και με 55 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση, στο -2 από την κορυφή.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Πόρτο – Άρσεναλ: Προγνωστικά 21/02/2024

Πρώτο ματς στο ζευγάρι των «16» στην έδρα της Πόρτο, με την Άρσεναλ να θέλει να επιβεβαιώσει τη φόρμα της, που έχει αποτυπωθεί σε 5/5 νίκες με μεγάλα σκορ στην Premier League, απέναντι σε έναν ασταθή αντίπαλο. Η ομάδα του Αρτέτα έχει τον πρώτο λόγο στο Dragao.

ΝΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το παιχνίδι στο Οπόρτο υπόσχεται… γκολ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν με άνεση το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι «κανονιέρηδες» σκόραραν σε 6/6 αγώνες του ομίλου, ενώ έχουν 6/6 ματς με γκολ στην Premier League, ενώ η Πόρτο 5/6 ματς με γκολ στον όμιλο και 7/8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με γκολ.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πόρτο – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πόρτο – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/02/2024

Στην Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μαρκάνο, Ζαϊντού και Ταρεμί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κόστα – Μάριο, Πέπε, Οτάβιο, Σάντσες – Ε. Πέπε, Βαρέλα, Γκονζάλες, Γκαλένο – Κονσεϊσάο, Εβανίλσον.

Στην άλλη πλευρά ο Μικέλ Αρτέτα έχει απόντες Παρτέι, Τίμπερ, Ζιντσένκο, ενώ Ζεσούας, Βιέιρα και Τομιγιάσου είναι αμφίβολοι και το πιο πιθανό είναι να βοηθήσουν ως λύσεις από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Όντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς – Σάκα, Τροσάρντ, Μαρτινέλι.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ