el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 21/04/2024

Ώρα clasico στη La Liga με τη Ρεάλ να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (22:00) για την 32η αγωνιστική.

Οι Μαδριλένοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει από τώρα την κούπα του πρωταθλητή, αφού έχουν ήδη «χτίσει» διαφορά οκτώ βαθμών, ενώ παράλληλα θα παίξουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Στην άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα θα κυνηγήσει το διπλό, που θα την φέρει ξανά σε καλή θέση για τη μάχη του τίτλου και θα της επιτρέψει να ξεχάσει, έστω και για λίγο, το βαρύ 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο έβαλε τέλος στη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.

Το «παζλ» είναι έτοιμο για ένα ακόμα σπουδαίο ματς ανάμεσα στους δύο «γίγαντες» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Για την αναμέτρηση στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ντέρμπι του ισπανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 21/04/2024

Η πρωτοπόρος Ρεάλ (78 βαθμοί) περιμένει την Μπαρτσελόνα (70 βαθμοί) στην Μαδρίτη με το +8 να δίνει μια σχετική ασφάλεια στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά την κούρσα, αλλά σίγουρα θέλει τη νίκη για να σφραγίσει εμφατικά την επιστροφή στην κορυφή, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια.

Οι «μερένχες» με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Σίτι που τους έφερε στα ημιτελικά του Champions League επιστρέφουν σε ρυθμό πρωταθλήματος όπου καλούνται να ντουμπλάρουν τις νίκες επί των «μπλαουγκράνα» μετά το 1-2 στη Βαρκελώνη με τα δύο γκολ του Μπέλιγχαμ για να σφραγίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Μαδριλένοι έχουν αήττητο σερί 16 αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη που τους έχει επιτρέψει να διατηρούν σαφώς τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα και τώρα έχουν μπροστά τους την ιδανική ευκαιρία για να πανηγυρίσουν πρόωρα μαζί με τον κόσμο τους.

Φυσικά, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League, που έφερε τη Ρεάλ για ακόμα μία φορά στην τετράδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Ρεάλ πέρασε… δύσκολα, όμως η άμυνά της έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και έστειλε τη Σίτι σπίτι της μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντσελότι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Κουρτουά και Αλάμπα και οι επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα ενδέχεται να είναι οι εξής: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους και Μπέλινγκχαμ. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Κρόος, Μόντριτς και Νάτσο.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Τσάβι παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί στη μάχη για τον τίτλο, ενώ καλείται να ανακάμψει ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό της από την Παρί Σεν Ζερμέν με το βαρύ 1-4 στο «Μονζουίκ».

Οι Καταλανοί που βρίσκονται στο -8 έχουν υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις από τη Ρεάλ και θέλουν να επανέλθουν σε νικηφόρο μονοπάτι, επιστρέφοντας στο δικό της αντίστοιχο σερί που είχε προηγηθεί και της είχε δώσει τον περσινό τίτλο.

Η Μπάρτσα με την ήττα (1-4) στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League που κόστισε τον αποκλεισμό είδε να τερματίζεται ένα αήττητο σερί 13 αγώνων αλλά τώρα δεν αρκεί η ισοπαλία, αλλά απαιτείται το «διπλό» για να δοθεί άλλο ενδιαφέρον στις 6 τελευταίες στροφές του «μαραθωνίου».

Οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρομπέρτο επιστρέφουν στις επιλογές του Τσάβι, που δεν υπολογίζει φυσικά στους μακροχρόνια απόντες Γκάβι και Μπαλδέ. Δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές ο Καταλανός τεχνικός και εκτός απροόπτου η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για το σπουδαίο ντέρμπι θα αποτελείται από τους Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Κρίστενσεν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια. Επίσης, θέση διεκδικούν οι Γκουντογάν και Φέλιξ.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά και Προϊστορία 21/04/2024

  • Η Ρεάλ μετρά τρεις σερί νίκες επί της Μπαρτσελόνα σε επίσημα ματς. Μάλιστα, στις δύο από αυτές πέτυχε 4 γκολ.
  • Η ήττα από την Παρί έβαλε στοπ σε σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα για την Μπαρτσελόνα.
  • Η Ρεάλ είναι αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • H Ρεάλ σκοράρει 2,2 γκολ ανά ματς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Επίσης δέχεται μόλις 0,6 γκολ ανά ματς.
  • Το +47 στη διαφορά γκολ της Ρεάλ είναι το κορυφαίο στο πρωτάθλημα. Δεύτερη η Μπαρτσελόνα με +28.
  • Οι 4 τελευταίες εντός έδρας νίκες της Ρεάλ στη La Liga συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • H Ρεάλ δεν έχει χάσει ούτε μία φορά φέτος στην έδρα της.
  • Η Μπαρτσελόνα κατέγραψε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 21/04/2024

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δύσκολα μπορεί να… εξαφανιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αναμέτρηση ως «do or die». Ο Τσάβι πρέπει να βρει αντίδοτο στην τακτική επικράτηση του Αντσελότι στις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και, επιπρόσθετα, ο παράγοντας της έδρας και της ψυχολογίας βρίσκεται ξεκάθαρα στη μεριά της Ρεάλ.

Για το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤH NOVIBET

Τα ματς για το Champions League άφησαν έντονα σημάδια κόπωσης στις δύο ομάδες, που δύσκολα θα πιέσουν από νωρίς ψηλά. Η Ρεάλ έδειξε κόντρα στη Σίτι πως μπορεί άνετα να περιμένει πίσω από την μπάλα και οι Καταλανοί δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν πίσω στο σκορ. Άρα η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός «σφιχτού» πρώτου ημιχρόνου.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ