el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάν. Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/05/2022

Η ώρα της δεύτερης μονομαχίας έφτασε! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Μάντσεστερ Σίτι (22.00) στο ματς που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ του μεγάλου τελικού στο φετινό Champions League.

Ύστερα από ένα τρομερό ματς στο «Etihad» οι «πολίτες» πήραν μικρό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού χάρη στη νίκη τους με σκορ 3-2. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σαρωτική στο πρώτο ημίχρονο. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχε πετύχει ήδη δύο γκολ με τους Ντε Μπρόινε και Ζέσους (2’ και 11’), ενώ έχασε κι ένα σκασμό ευκαιρίες.

Οι «μερένχες» φρέναραν τους γηπεδούχους με την τρομερή αποτελεσματικότητά τους. Μείωσαν με τον Μπενζεμά (33’) και παρότι και το δεύτερο ημίχρονο τους βρήκε με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από το γκολ του Φόντεν στο 53’, μείωσαν στο… καπάκι με τον Βινίσιους (55’). Το rock ‘nroll δεν σταμάτησε εκεί! Η Σίτι στο 74ο λεπτό πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Σίλβα (74’) όμως πλήρωσε και πάλι τα προβλήματα στην άμυνα και είδε τον Μπενζεμά με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 82’.

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων τότε θα ακολουθήσει παράταση κι εφόσον χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι.


Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/05/2022

Έβγαλε «σκούπα» στη La Liga η Ρεάλ και με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της με σκορ 4-0 κόντρα στην Εσπανιόλ εντός έδρας γιόρτασε την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος της ιστορίας της!

Ο Κάρλο Αντσελότι, που έγινε ο μοναδικός προπονητής που έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα σε όλα τα Top5 πρωταθλήματα, ήταν διπλά ικανοποιημένος. Ο Ιταλός εκτός από τον τίτλο κατάφερε να δώσει ανάσες και σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ενόψει του επαναληπτικού.

To βάρος πλέον στη βασίλισσα πέφτει δεδομένα στο τακτικό κομμάτι. Ο Αντσελότι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και αποτελεί μυστήριο το πώς θα καταφέρει να φρενάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα του Γκουαρντιόλα και παράλληλα θα κάνει την ομάδα του να φτάσει σε σκορ πρόκρισης!

realmadrid manchestercity2 novibet

«Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα. Θα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά και συγκεντρωμένη. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να τα παίξουμε σε ακόμη έναν τελικό στο Champions League. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ματς έχουμε μπροστά ματς, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Η μάχη είναι ανοιχτή. Έχουμε ένα μειονέκτημα αλλά θέλουμε να το διορθώσουμε», είπε αρχικά ο Αντσελότι και στη συνέχεια αναφερόμενος στις φάσεις που δέχτηκε η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι τόνισε:

«Αν βάλουμε χαμηλά την άμυνά μας, ναι, δεν θα δεχτούμε 99 τελικές. Αν θέλουμε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή, θα δεχτούμε 99 τελικές! Κάποιες φορές πρέπει να πάρεις ρίσκο, για αυτό και σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε σκοράρει τόσα πολλά γκολ. Κάποιες φορές πρέπει να ρισκάρεις λίγο περισσότερο και έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε».

«Κυρία» στις υποχρεώσεις της στην Premier League ήταν το Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πήρε τη νίκη (0-4) στην έδρα της Λιντς και διατηρήθηκε στο +1 από τη Λίβερπουλ, που εξακολουθεί να την καταδιώκει.

Και ο Γκουαρντιόλα είχε στο μυαλό του το μεγάλο ματς στη Μαδρίτη. Αξιοποίησε το ροτέισον στον μέγιστο βαθμό και έδωσε ανάσες σε παίκτες. Αυτό δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα του, που βρήκε γκολ σε κομβικά σημεία στο «Έλαντ Ρόουντ». Χτύπησε με τους Ρόδρι (13’) και Ακέ (54’) στην εκκίνηση των δύο ημίχρονων με στημένες φάσεις και στη συνέχεια «καθάρισε» τη δουλειά με τέρματα των Γκάμπριελ Ζεσούς (78’) και Φερναντίνιο (90+3’).

«Ίσως χρειαστεί να είμαστε καλύτεροι, αλλά μπορούσε να παίξουμε χειρότερα και να νικήσουμε. Κανείς δεν ξέρει. Καμιά φορά παίρνεις κάτι το οποίο δεν αξίζεις, άλλες φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Για να αποκλείσεις τη Ρεάλ πρέπει να κάνεις δύο πραγματικά πολύ καλά ματς. Δεν είναι αρκετό το να νικήσεις ένα ή απλά να έχεις νικήσει στο πρώτο», είπε από τη δική του πλευρά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που όταν ρωτήθηκε για το αν είχε επικοινωνία με τον Τσάβι για συμβουλές απάντησε: «Έχουμε καλή σχέση. Είναι πραγματικότητα αυτό. Έχει παίκτες όμως που εγώ δεν έχω, ενώ έχω παίκτες που αυτός δεν έχει».


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 04/05/2022

  • Η Ρεάλ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα νοκ-άουτ του Champions League
  • To Οver 3.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία της «βασίλισσας».
  • Ασταμάτητος ο Καρίμ Μπενζεμά, που έφτασε τα 14 γκολ σε 10 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για τη Σίτι πρώτος σκόρερ είναι ο Μαχρέζ με έξι τέρματα.
  • Τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν οι «πολίτες».
  • Η ομάδα του Γκουραντιόλα έχει πετύχει 16 γκολ κι έχει δεχτεί 4 στα τελευταία τέσσερα ματς.

realmadrid manchestercity3 novibet

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 04/05/2022

Τόσο ο Αντσελότι όσο και ο Γκουαρντιόλα δεν θέλουν να δουν ένα ματς ροντέο. Δεν θα πάρουν μεγάλο ρίσκο από το ξεκίνημα. Ωστόσο, η μία ομάδα έχει δείξει πως έχει εντοπίσει τα αδύναμα σημεία της άλλης. Συνεπώς ένα γκολ μπορεί να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα!

ΤΟ GG & OVER 3.5 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,40 ΣΤΗ NOVIBET

Τόσο ο Καρίμ Μπενζεμά, όσο και ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Γάλλος σκοράρει ασταμάτητα τη φετινή χρονιά (42 γκολ/42 συμ.) ενώ ο Βραζιλιάνος μετράει έξι γκολ στα τελευταία τρία ματς της Σίτι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ Κ.ΜΠΕΝΖΕΜΑ & ΓΚ. ΖΕΣΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 6,00 ΣΤΗ NOVIBET


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2022

Πολύ σημαντική η επιστροφή του Κασεμίρο για τη Ρεάλ. Αγωνία για τη συμμετοχή του Αλάμπα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αν δεν τα καταφέρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Νάτσο. Από εκεί και πέρα οι απουσίες των Μπέιλ, Ίσκο και Αζάρ ουσιαστικά δεν επηρεάζουν τα σχέδια του Αντσελότι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

realmadrid manchestercity4 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2022

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι επιστρέφει ο Κανσέλο στο δεξί άκρο της άμυνας. Πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση ο Γουόκερ, όμως έχει απουσιάσει αρκετό διάστημα και ο Γκουαρντιόλα πιθανότατα δεν θα τον επαναφέρει. Εκτός παραμένει ο Στόουνς, όμως η επιστροφή του Ρούμπεν Ντίας λύνει τα χέρια του Καταλανού, που δεν προκύπτει πως ετοιμάζει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Φόντεν, Ζεσούς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ