el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ρόμα – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/12/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι δεσπόζει στη 17η αγωνιστική της Serie A! Οι δύο ομάδες το Σάββατο (23/12, 21:45) «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης και ο ηττημένος θα απομακρυνθεί αισθητά από το γκρουπ των πρωταγωνιστών του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση της Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ρόμα – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/12/2023

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί παιχνίδια. Η ήττα στην Μπόλόνια έφερε προβληματισμό και έριξε τους Ρωμαίους στην 8η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς (7-4-5). Για τους γηπεδούχους τα βλέμματα όλων θα πέσουν στον Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και με την παρουσία του θα αλλάξει ολόκληρη την επιθετική λειτουργία της Ρόμα. Ο Λουκάκου είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της Ρόμα και σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 12 γκολ με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Για την Ρόμα υπάρχουν σημαντικές απουσίες, αφού οι Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ, Σμόλινγκ και Σπινατσόλα είναι τραυματίες.

Η Νάπολι με 27 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και το γεγονός ότι ως πρωταθλήτρια απέχει ήδη 14 βαθμούς από την κορυφή έχει μουδιάσει άπαντες στον ιταλικό νότο. Την Τρίτη ήρθε αποκλεισμός σοκ με βαριά ήττα (0-4) από την Φροζινόνε στο Κύπελλο Ιταλίας και πλέον η πίεση για αποτέλεσμα στη Ρώμη έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Άπαντες αναμένουν από τα βαριά χαρτιά Οσιμέν και Κβαρατσκέλια να βγουν μπροστά, αφού απέχουν αρκετά από τα περυσινά νούμερα.

Στο απουσιολόγιο της Νάπολι βρίσκονται οι Ματίας Ολιβέιρα και Ελμάς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ρόμα – Νάπολι: Στατιστικά, Προϊστορια 23/12/2023

  • Η προϊστορία των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι υπέρ της Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν τελευταία φορά από τη Ρόμα το 2019 κι έκτοτε – ανεξαρτήτως έδρας – μετρούν 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στη Serie A.
  • Ο Μουρίνιο από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα δεν έχει κερδίσει την Νάπολι και μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.
  • Η Ρόμα σε 16 ματς στη Serie A μετράει 9 Over και 7 Under. Από την πλευρά της η Νάπολι έχει 11 Over και 5 Under.
  • Η Ρόμα μέσα στην έδρα της (5-2-1) τρέχει αήττητο σερί 6 αναμετρήσεων και έχει να ηττηθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου με τη Μίλαν (1-2).
  • Η Νάπολι μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα εκτός έδρας και τη μοναδική ήττα την γνώρισε στο Τορίνο με τη Γιουβέντους (8/12).
  • Βαθμολογία Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ρόμα – Νάπολι: Προγνωστικά 23/12/2023

Για το μεγάλο ματς στην πρωτεύουσα της Ιταλίας ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αρκετά ισορροπημένο το γκρουπ των αποδόσεων και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά πάνω στο τερέν.

Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες προέρχονται απο αρνητικά αποτελέσματα αναμένεται στην εκκίνηση της αναμέτρησης να προσέξουν περισσότερο τα ανασταλτικά τους καθήκοντα και όσο περνάει η ώρα να ρισκάρουν όλο και περισσότερο.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10

Γενικότερα οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους ματς φλερτάρουν με την ισοπαλία. Τα δύο από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς σταμάτησαν στο «Χ», ενώ η πιο πρόσφατη αναμέτρηση πέρασε από το 1-1 πριν η Νάπολι κερδίσει.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμή τησ αναμετρησησ σε αποδοση 2.70 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ