el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σοσιεδάδ – Παρί: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/03/2024

Η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Παρί (22:00) στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα ρεβάνς για Ρεάλ Σοσιεδάδ και Παρί, με τους Παριζιάνους να θέλουν να υπερασπιστούν το 2-0 του πρώτου αγώνα και τους Βάσκους να κάνουν την πλήρη ανατροπή πρόκρισης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Σοσιεδάδ – Παρί: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2024

Στη Reale Arena του Σαν Σεμπαστιάν κρίνεται ένα από τα εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League.

Η Παρί με «προίκα» το 2-0 του πρώτου αγώνα δοκιμάζεται στη χώρα των Βάσκων σε μια «καυτή» ρεβάνς με έπαθλο την πρόκριση στην οκτάδα, κάτι το οποίο για τους Παριζιάνους είναι μίνιμουμ στόχος, ενώ για τους Βάσκους μια υπέρβαση, στην επιστροφή τους στη διοργάνωση έπειτα από 10 χρόνια.

Η παρέα του Εμπαπέ θέλει να επιστρέψει σε προημιτελικό έπειτα από τρία χρόνια και να διεκδικήσει το καλύτερο στη διοργάνωση, ήτοι την κατάκτηση του τροπαίου, στην φαινομενικά τελευταία σεζόν του Γάλλου σούπερ σταρ στην πρωταθλήτρια της χώρας.

Το 2-0 του Parc des Princes δίνει μια σχετική ασφάλεια στην Παρί, που βρήκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα για να πάρει προβάδισμα και να βάλει βάσεις πρόκρισης.

Ωστόσο οι Βάσκοι θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ανατρέψουν την κατάσταση έχοντας δείξει και στο πρώτο ματς την ποιότητά τους.

Η Σοσιεδάδ μπροστά στο κοινό της θα κυνηγήσει το θαύμα της ανατροπής και την πρώτη πρόκριση σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 1983 γνωρίζοντας πως είναι σε θέση αουτσάιντερ, αλλά ουχί χαμένη από χέρι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Σοσιεδάδ – Παρί: Στατιστικά & Προϊστορία 05/03/2024

  • Ο πρώτος αγώνας έληξε 2-0 υπέρ της Παρί.
  • Η Σοσιεδάδ έχει ρεκόρ 2-1-4 απέναντι σε γαλλικές ομάδες, ενώ η Παρί 15-9-13 αντίστοιχα απέναντι σε ισπανικές ομάδες.
  • Η Παρί προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1-1 με Ρεν, 0-0 με Μονακό).
  • Η Σοσιεδάδ έχει μία νίκη στα 9 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Παρί είναι αήττητη στα 20 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το 0-0 με τη Μονακό ήταν το πρώτο ματς που δεν σκόραρε έπειτα από 26 αγώνες.
  • Η Σοσιεδάδ δεν έχει προκριθεί ποτέ στα προημιτελικά του Champions League. Η φετινή παρουσία στους «16» είναι η παρθενική σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
  • Η Σοσιεδάδ θέλει να φλερτάρει με την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας της, καθώς το 1983 είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών.
  • Η Παρί θέλει να επιστρέψει σε προημιτελικό μετά το 2021, καθώς τις δύο τελευταίες σεζόν αποκλείστηκε στους «16».
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Σοσιεδάδ – Παρί: Προγνωστικά 05/03/2024

Μεγάλη ρεβάνς στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Σοσιεδάδ να περιμένει την Παρί θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια ανατροπής του 2-0 στο Παρίσι.

Οι Βάσκοι είναι αήττητοι στην έδρα τους στο φετινό Champions League και θα ψάξουν γκολ για να προηγηθούν και να διεκδικήσουν την πρόκριση, κάτι που μπορούν να κάνουν με την στήριξη του κόσμου τους.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Ένα ενδιαφέρον στοίχημα είναι αυτό που αφορά τα δοκάρια. Η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι στο πρώτο ματς και κάλλιστα μπορεί να προκύψει και τώρα για κάποια εκ των δύο ομάδων.

OVER 0.5 ΔΟΚΑΡΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σοσιεδάδ – Παρί: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2024

Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελουστόντο, Οντριοθόλα και Φερνάντεθ.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη (ήττα με 3-2) έγινε μαζικό rotation εν όψει της μεγάλης ρεβάνς με τους βασικούς να επιστρέφουν για να ενισχύσουν τους Βάσκους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρεμίρο – Τραορέ, Τσουμπέλντια, Λε Νορμάν, Γκαλάν – Μέντεζ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Κούμπο, Σίλβα, Ογιαρθάμπαλ.

Όσο για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε η πρόωρη αποχώρηση του Εμπαπέ από το ματς με τη Μονακό σκόρπισε ανησυχία, ωστόσο ο Καταλανός τόνισε πως ήταν για λόγους τακτικής.

Εκτός μάχης είναι Κιμπεμπέ, Σκρίνιαρ, Ασένσιο, ενώ επιστρέφει ο Μαρκίνιος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Ερνάντες, Μέντες – Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Μπαρκολά.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ