el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/12/2023

Η Βαλένθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga. Για το σπουδαίο ματς στο Mestalla ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ντέρμπι στο Mestalla με διαφορετικούς στόχους αλλά μεγάλη βαθμολογική σημασία για Βαλένθια και Μπαρτσελόνα που θέλουν το «τρίποντο».

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της La Liga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στη La Liga!


Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/12/2023

Μόνο απλή δεν είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Μπαρτσελόνα και το κλίμα στους Καταλανούς έχει… βαρύνει. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, με πιο πρόσφατα τις ήττες από Χιρόνα και Αντβέρπ έχουν προκαλέσει γκρίνια και η Μπάρτσα καλείται να αντιδράσει.

Ωστόσο καλείται να το κάνει όντας στο -7 από την κορυφή με μια δύσκολη έξοδο στο Mestalla απέναντι στη Βαλένθια, η οποία επίσης ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα για να απαντήσει έπειτα από δύο σερί ήττες στον «μαραθώνιο» για να μην κοιτάζει προς τα πίσω, αλλά μόνο… μπροστά.

Ο Τσάβι μετά τα τελευταία αποτελέσματα που έχουν ρίξει την Μπαρτσελόνα στην 4η θέση της κατάταξης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Καταλανό που δε θέλει να δει άλλη γκέλα που θα βαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη ο Ρούμπεν Μπαράχα επιζητά με τη Βαλένθια το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάρτσα εδώ και 6 αγώνες, καθώς οι «νυχτερίδες» νίκησαν για τελευταία φορά την αντίπαλό τους στις αρχές του 2020 και τώρα θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τις ομάδες κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, όντας πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 16/12/2023

  • Η Βαλένθια έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, ενώ η Μπαρτσελόνα με 34 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση.
  • Η Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 από τη Χετάφε, ενώ η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 2-4 από τη Χιρόνα.
  • Οι Καταλανοί μετρούν 5 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας ενώ συνολικά έχουν αήττητο 6 αγώνων. Τελευταία νίκη της Βαλένθια ήταν το 2-0 το 2020.
  • Δύο σερί ήττες έχει η Βαλένθια στο πρωτάθλημα (2-1 από Χιρόνια, 1-0 από Χετάφε), ενώ συνολικά έχει 3 ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ ενδιάμεσα έχει μία νίκη για το κύπελλο (0-1 την Αρόσα).
  • Η Μπαρτσελόνα έχει 2 σερί ήττες σε Ισπανία (2-4 από Χιρόνα) και Ευρώπη (3-2 από την Αντβέρπ).
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 16/12/2023

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Mestalla με τη Βαλένθια να θέλει αποτέλεσμα για να αποκτήσει απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και την Μπαρτσελόνα για μη χάσει περαιτέρω έδαφος σε σχέση με την κορυφή.

Αμφότερες θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ για να αποκτήσουν πλεονέκτημα και θα πάμε με το άνοιγμα του σκορ ως το 28’.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Αμφότεροι μπορούν να σκοράρουν και να δρομολογήσουν Over στο ματς.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/12/2023

Η Βαλένθια δε θα έχει διαθέσιμο τον Γκάγια ενώ εκτός παραμένει και ο Αλμέιδα, με τον Ρούμπεν Μπαράχα να έχει επιπλέον δύο απουσίες λόγω των τιμωρημένων Παουλίστα και Γκουέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Μοσκέρα, Ντιακαμπί, Γκαζιορόφσκι – Φουλκιέρ, Γκίγιαμον, Περπελού, Πέρες – Λόπεθ, Ντούρο.

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/12/2023

Ο Τσάβι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες, με Κανσέλο, Πέδρι, Γκουντογκάν, Ραφίνια και Φέλιξ να επιστρέφουν μετά την… ανάσα που πήραν στον αγώνα με την Αντβέρπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πένια – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Κανσέλο – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκουντογκάν – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ