el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/01/2024

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (16:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Πανθεσαλικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο όπου θέλει το «τρίποντο» για να μείνει στην κορυφή πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, με τους Θεσσαλούς να δίνουν τη μάχη τους για την παραμονή.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Βόλος – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2024

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία (στους 41 βαθμούς μαζί με τον Παναθηναϊκό) ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει φυσικά να παραμείνει στην κορυφή, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται τη νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντέδρασε μετά την ήττα από τον Άρη (2-1) και χάρη στην ευρεία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) επανήλθε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2-2).

Πλέον στοχεύει σε «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς, ώστε να στραφεί δίχως απώλειες στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τους «πράσινους» στην Τούμπα.

Το 0-4 στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό που προηγήθηκε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βοηθά τον ΠΑΟΚ να στραφεί με ηρεμία στη δοκιμασία του Βόλου, αντιμετωπίζοντας και πάλι την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, την οποία έχει νικήσει τρεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος με συνολικό σκορ 6-0, μία στο πρωτάθλημα στην Τούμπα (3-0) και δις στη φάση των «16» του Κυπέλλου (1-0, 0-2).

Από την πλευρά του ο Βόλος βλέπει ως πρόκληση την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο», τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ, έχοντας αποσπάσει δύο ισοπαλίες στα 13 παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε Super League και Κύπελλο.

Οι Θεσσαλοί δίνουν τη δική τους μάχη στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, με 14 βαθμούς, στους οποίους έχουν κολλήσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετά την τελευταία τους νίκη, το 1-2 στη Λαμία.

Έκτοτε έχει ακολουθήσει καρέ ηττών, 3/4 εκ των οποίων μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, διαθέτοντας με 16 γκολ τη δεύτερη χειρότερη επίθεση.

Αντίστοιχα ο Βόλος δεν τα καταφέρνει και στα μετόπισθεν, έχοντας με 33 γκολ επίσης τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και μόλις σε ένα παιχνίδι έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν (1-0 με τον Πανσερραϊκό), έχοντας να αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση (48 γκολ).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Βόλος – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/01/2024

  • Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 41 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έχει 14 βαθμούς.
  • Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου (0-4). Την προηγούμενη αγωνιστική o «δικέφαλος» νίκησε τον ΠΑΣ (4-0), ενώ ο Βόλος ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές φέτος, με 3/3 νίκες του ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 6-0 (3-0, 1-0, 0-2).
  • Σε σύνολο 13 αγώνων ο ΠΑΟΚ έχει 11 νίκες, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Ο Βόλος έχει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (48 γκολ), ενώ ο Βόλος τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (33), έχοντας κρατήσει το μηδέν μόνο σε ένα παιχνίδι.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 21/01/2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο για άλλη μια φορά φέτος. Σε τρία ματς ο «δικέφαλος» έχει 3/3 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ (3-0, 1-0, 0-2) και θέλει νέο «τρίποντο» για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Ένας εκ των πλέον φορμαρισμένων του ΠΑΟΚ είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που έχει τέσσερα γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2024

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκαρσία, Κόμπα και Ασλανίδη ενόψει της αναμέτρησης με τον «δικέφαλο».

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κόστιτς – Λούνα, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας – Μωραΐτης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς – Μπερτόλιο, Τσοκάνης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό ώστε η ομάδα του να πάρει άλλη μια νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Τόμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ