el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δέκα ομάδες, έξι τίτλοι και 0% γκανιότα *

Η αναμέτρηση της ομάδας του στην έδρα της Ντεπορτίβο Καπιατά είναι η μοναδική που διεξάγεται σήμερα για το πρωτάθλημα Παραγουάης. Ματς, το οποίο προσφέρεται σε ανταγωνιστικές αποδόσεις και 0% Γκανιότα * στη Novibet.

Ο Νέλσον Βαλντέζ, που έχει κατακτήσει τίτλους σε Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης πρωτάθλημα και Κύπελλο), ΗΠΑ (Σιάτλ), Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Ρωσία (Κύπελλο και Σούπερ Καπ), αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης στο σημερινό ματς.

Μοιρασμένη η παράδοση, με την Σέρο να μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 9 επισκέψεις της από το 2013 ως και σήμερα. Χαρακτηριστικό των αγώνων τους είναι το Under, στοίχημα που οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει στα 8 από τα 9 παραπάνω ματς με την Ντεπορτίβο Καπιατά ως γηπεδούχο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η Σέρο Πορτένιο είναι μόλις η δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται ο Νέλσον Βαλντέζ στην Παραγουάη. Αποχώρησε το 2001 από την Ατλέτικο Τεμπετάρι (ομάδα τρίτης κατηγορίας) για την Βέρντερ Βρέμης και επέστρεψε πέρσι. Μαζί με τον Ουρουγουανό Αλβάρο Περέιρα (πρώην Πόρτο, Ιντερ), είναι τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο ρόστερ της, στην ευρώπη.

*Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ