el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/04/2022

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, σε ένα ματς το οποίο θα είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες με φόντο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ θα διεκδικήσουν ΑΕΚ και Άρης στο «Ολυμπιακό Στάδιο». Ενώ φτάσαμε στην 4η αγωνιστική η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στη βαθμολογία δεν έχει αλλάξει σε σχέση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» παραμένει μόνη στην 3η θέση και στο +1 από τους «κίτρινους», με τις δύο ομάδες να μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα ενώ πλησιάζουμε στα μισά της διαδικασίας. Την ίδια ώρα, η πορεία του Παναθηναϊκού (1-2-0) έχει αυξήσει τα επίπεδα άγχους κι όσο περνούν οι αγωνιστικές τα περιθώρια λάθους μειώνονται ολοένα και περισσότερο.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/04/2022

Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στο Φάληρο (1-1) βοήθησε την ομάδα να περάσει μία ήρεμη εβδομάδα. Το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε κόντρα στη ροή με τον Καρβάλιο (30’), ωστόσο, η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να ισοφαρίσει με τον Σιμάνσκι πριν το φινάλε του ημιχρόνου (43’). Για το β’ ημίχρονο υπάρχει μια πικρία για τη μη αξιοποιήση των ευκαιριών μεσοεπιθετικά αλλά και ανακούφιση γιατί και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σημαντικές στιγμές για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση στην «Ένωση», από την άλλη μετά από καιρό η ομάδα έδειξε ουσιαστική βελτίωση στο αγωνιστικό της πρόσωπο. Μόλις από τη δεύτερη συμμετοχή του, ο Κριχόβιακ δείχνει να «κουμπώνει» απόλυτα στην ομάδα και παράλληλα «ανεβάζει» και τον Σιμάνσκι δίνοντας τη δυναμική που έλειπε από την «καρδιά» του παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

aek aris2 novibet

Τώρα στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν το τάιμινγκ και να πατήσουν «γκάζι». Σαφώς, ο Οφρυδόπουλος έχει δείξει πως δεν θέλει να στέκεται στα λόγια, ωστόσο, είναι βέβαιο πως γνωρίζει πολύ καλά πως αν «πάρει» το ματς κόντρα στον Άρη αλλά και το επόμενο που ακολουθεί στην έδρα του ΠΑΣ, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους.

Για τον Άρη το «Κλεάνθης Βικελίδης» εξελίσσεται σε πρόβλημα. Η ομάδα του Μπούργκος σε ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα που δίνει έμφαση στην αμυντική λειτουργία τα βρήκε σκούρα. Έτσι, το 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να δικαιολογείται βάσει της κακής εικόνας, αλλά απ’ την άλλη θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ομάδα, που πόνταρε στους τρεις βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τώρα καλείται να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου με το ματς στην έδρα της ΑΕΚ αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Όχι, δεν με προβληματίζει το ότι δεν έχουμε πάρει νίκη ακόμη. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, άρα και αρκετούς βαθμούς που μπορούμε να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε ο Χερμάν Μπούργκος μετά το τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού και με τον ίδιο τρόπο κινήθηκε και εντός των αποδυτηρίων την εβδομάδα που κύλησε πριν το ματς στο ΟΑΚΑ.

aek aris3 novibet

Ο Αργεντινός, που δέχτηκε αρκετή κριτική για τις επιλογές του αλλά και τον τρόπο διαχείρισης στο προηγούμενο παιχνίδι, προσπάθησε να αποσυμπιέσει την κατάσταση. Μιλώντας με πιο «καθαρό» μυαλό στους ποδοσφαιριστές του, τους μετέφερε την απόλυτη εμπιστοσύνη του με στόχο να τους δώσει ώθηση και ενέργεια ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.


ΑΕΚ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 10/04/2022

  • Χωρίς νίκη και με τον ίδιο απολογισμό οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στα πλέι-οφ (0-2-1)
  • Στον Α’ γύρο η ΑΕΚ είχε νικήσει 2-1 στο ΟΑΚΑ, στον Β’ ο Άρης επικράτησε με το ίδιο σκορ στο «Βικελίδης».
  • Εξαιρετική η παράδοση της ΑΕΚ στα εντός έδρας με 42 νίκες. Ο Άρης έχει επικρατήσει 4 φορές, ενώ 14 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

aek aris5 novibet

  • Tα 4/5 τελευταία της ΑΕΚ είναι G/G, ενώ παράλληλα σε όλα τα ματς των πλέι-οφ έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Από δύο σερί 0-0 ο Άρης κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ.
  • Μόλις ένα G/G σε ματς της ομάδας του Μπούργκος στα τελευταία πέντε εκτός έδρας.

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά 10/04/2022

Πολύ οριακό παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων. Στην προκειμένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ δείχνει να λειτουργεί ελαφρώς καλύτερα. Πηγαίνει στο ματς με καλύτερη ψυχολογία, θα έχει τους οπαδούς της στην κερκίδα και παρότι και φέτος στα ντέρμπι δεν τα πηγαίνει καλά δείχνει να έχει το πάνω χέρι.

ΤΟΣΟ Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. Η ΕΝΩΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΤΟ COMBO BET ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,40 ΣΤΗ NOVIBET

Η οριακή κατάσταση στη βαθμολογία, η πίεση που υπάρχει και στις δύο πλευρές και τα… προηγούμενα που έχουν οι ομάδες είναι βέβαιο πως θα μεταφέρουν την ένταση στο ΟΑΚΑ και ο διαιτητής θα έχει αρκετή δουλειά.

ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΤΟ OVER 5.5 ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΣΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,78 ΣΤΗ NOVIBET


AEK: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/04/2022

Όλα καλά με τον Όγκνιεν Βράνιες, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε μετά το «Καραϊσκάκη». Έτσι, όλα δείχνουν, πως ο Οφρυδόπουλος θα διατηρήσει βασικό τον Βόσνιο μαζί με τον Μήτογλου, παρότι επέστρεψε και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Από το επόμενο παιχνίδι αναμένεται να είναι στο 100% ο Αντρέ Σιμόες. Για δεύτερο σερί ματς θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι. Οριακά πρόλαβε ο Μάνταλος, που πάντως δεν είναι σε πρώτο πλάνο για την ενδεκάδα. Έτσι, στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ «παίζει» έντονα το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με τους ίδιους που χρησιμοποίησε και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ – Τσούμπερ, Άμραμπατ, Γκαρσία – Αραούχο

aek aris4 novibet

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/04/2022

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη. Μέσα στην εβδομάδα και ο Δημήτρης Μάνος ανέβασε ρυθμούς και μπήκε στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, ο Μπούργος έριξε το βάρος στην τακτική. Σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ, ο Αργεντινός θα επιστρέψει στη δοκιμασμένη «συνταγή» του 4-2-3-1. Όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός ο Ιτούρμπε, με τους Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο να παίρνουν θέσεις πίσω από τον Καμαρά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα – Ματία, Σάσα – Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι – Καμαρά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ