el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/02/2022

Ατλέτικο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League την Τετάρτη του βράδυ (10 μ.μ.).

Οι δύο ομάδες περιμένουμε ότι θα είναι πιο προσεχτικές πάνω στο τερέν, αφού στο μυαλό τους θα έχουν και τη ρεβάνς που ακολουθεί στις 15 Μαρτίου. Παράλληλα, το γεγονός ότι από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ έχει φέρει νέα κόλπα σχετικά με την τακτική που ακολουθούν οι προπονητές,

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιστροφή του Ρονάλντο στη Μαδρίτη, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές ζημιές στην άμυνα της Ατλέτικο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος οι «ροχιμπλάνκος» στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πανηγύρισαν νίκη μέσα στο «Wanda Metropolitano» και φιλοδοξούν αυτό το αρνητικό σερί να μην το συνεχίσουν κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται πιο συναρπαστικό.

Το ματς αρχίζει και τελειώνει στη Νovibet! Είσαι έτοιμος να γράψεις τη δική σου ιστορία στο Champions League;

 


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/02/2022

Ελαφρύ προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης στις αποδόσεις σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (με Λίβερπουλ, Πόρτο, Μίλαν) κυριολεκτικά έπαιξε με τη φωτιά και προκρίθηκε στους «16» στο τελευταίο παιχνίδι όταν και επικράτησε με 1-3 στην έδρα της Πόρτο.

Το παράδοξο για την ομάδα του Ντιέκγο Σιμεόνε ήταν ότι μέσα στο «Metropolitanο» δεν κατάφερε να νικήσει καμία αντίπαλο (Μίλαν 0-1, Λίβερπουλ 2-3, Πόρτο 0-0) γεγονός που την έφερε κοντά στον αποκλεισμό.

Στο πρωτάθλημα της Ισπανία η Ατλέτικο βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας (42β.) ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας της Οσασούνα (0-3 Video) με σκόρερ τους Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες και Κορέα και επανεμφάνισε το καλό της πρόσωπο.

Ο Σιμεόνε περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάσουν το πάθος και τη δύναμη που εμφανίζουν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θα παίξουμε απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο με σπουδαίους παίκτες. Περιμένω οι ποδοσφαιριστές μου να ανταποκριθούν στο επίπεδο ενός τέτοιου παιχνιδιού και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και στον αμυντικό τομέα. Η συγκεκριμένη συνταγή μας οδήγησε στη νίκη και απέναντι στην Οσασούνα σ’ ένα ματς που έγινε σε μια δύσκολη έδρα», δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραμονή της αναμέτρησης.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (με Βιγιαρεάλ, Αταλάντα και Γιουνγκ Μπόις) τερμάτισε στην 1η θέση με 11 βαθμούς (3-2-1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο γκρουπ μοίρασαν αρκετές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και απέφυγαν ήττες λόγω Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ οδήγησε την ομάδα του σε νίκες με ανατροπές του σκορ κόντρα στην Αταλάντα (3-2) και Βιγιαρεάλ (2-1), χάρισε το Χ (2-2) στο Μπέργκαμο με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ πρωταγωνίστησε και στη μεγάλη νίκη της μέσα στην Ισπανία (0-2). Συνολικά ο CR7 στα 6 ματς του ομίλου πέτυχε 5 γκολ.

Ο Ρονάλντο θα είναι και κόντρα στην Ατλέτικο το μεγάλο όπλο της Γιουνάιτεντ με στόχο να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά! Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος σταρ έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα τους Μαδριλένους τόσο με τη φανέλα της Ρεάλ, όσο και με την αντίστοιχη της Γιουβέντους.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο CR7 απέναντι στην Ατλέτικο έχει τα καλύτερα ποσοστά στην καριέρα του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο αντίπαλο. Συνολικά σε 35 ματς έχει σκοράρει 25 φορές, έχει μοιράσει 9 ασίστ και έχει πανηγυρίσει 17 νίκες.

Στο τελευταίο της χρονικά ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε την Κυριακή με 4-2 στην έδρα της Λιντς και ο προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ υποστήριξε ότι «αυτή η νίκη αποτελεί απάντηση σε όσους ανακάλυψαν ότι έχουμε πρόβλημα στα αποδυτήρια και μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και το δύσκολο ματς με την Ατλέτικο».

 

Με τη συγκεκριμένη νίκη οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν τους 46 βαθμούς στην Premier League (13-7-6), συμπλήρωσαν 7 ματς αήττητοι (3 ισοπαλίες) και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 23/02/2022

  • 3 Under, ισάριθμα Over και αντίστοιχα 3 No Goal και 3 Goal ήταν τα αποτελέσματα της Ατλέτικο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • 4 Over, 2 Under, 5 Goal και μόλις ένα No Goal έφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 7 γκολ σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απέναντι στην Ατλέτικο και μάλιστα δύο χατ τρικ (Video) σε φάση νοκ άουτ στο Champions League.
  • Μετά τη σεζόν 18/19 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικεί την είσοδό της στους 8 του Champions League. Τότε οι Άγγλοι είχαν αποκλείσει στους 16 την Παρί χάνοντας 0-2 στον Ολντ Τράφορντ και γυρνώντας το εις βάρος τους σκορ με νίκη στο Παρίσι με σκορ 3-1. Στους 8 η Μάντσεστερ αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα με δύο ήττες (0-1, 3-0) και τότε στους Καταλανούς έπαιζε ο Λουίς Σουάρες.
  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε και πέρυσι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρήκε μπροστά της την Τσέλσι, η οποία την υποχρέωσε σε δύο ήττες (0-1, 2-0).
  • Ο Σουάρες έχει πλούσιο παρελθόν κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 35χρονος επιθετικός της Ατλέτικο έχει αντιμετωπίσει συνολικά 9 φορές την Γιουνάιτεντ (7 φορές με την Λίβερπουλ, 2 με την Μπαρτσελόνα) και έχει σκοράρει 2 γκολ με τη φανέλα των reds. Συνολικός απολογισμός για τον Σουαρες 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
  • Για 1η φορά στην ιστορίας τους θα αναμετρηθούν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • 10 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια της στη La Liga έχει δεχθεί η Ατλετικο Μαδρίτης και δεν παρουσιάσει την σταθερότητα των τελευταίων ετών στην άμυνα.
  • 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League έχουν λήξει Under.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 23/02/2022

Η αστάθεια που παρουσιάζει φέτος στην άμυνα η Ατλέτικο δεν αποκλείεται να κάνει το ματς… ροντέο. Ο Ρονάλντο ζει και αναπνέει για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και όταν βλέπει απέναντι του τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σεληνιάζεται.

GOAL KAI OVER 2.5 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/02/2022

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει τους Ματέους Κούνια, Ντάνιελ Βας (τραυματίες), Καράσκο (τιμωρημένος), ενώ αμφίβολος είναι ο Χιμένες. Παράλληλα, τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λεμάρ, ο οποίος είχε Covid.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Καντόγκμπια, Ερερα, Λόντι, Κορέα (Σουάρες), Ζοάο Φέλιξ   

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/02/2022

Η Γιουνάιτεντ, αν εξαιρέσουμε την απουσία του Καβάνι, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ράνγκνικ επιθετικά θα στηριχτεί στον Ρονάλντο, ενώ πίσω από τον Πορτογάλο τοποθετεί παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ντε Χέα, Σόου, Μαγκουάιερ, Βαράν, Νταλότ, ΜακΤόμινι, Πογκμπά, Σάνστο, Φερνάντες, Ελάνγκα, Ρονάλντο.

Διαιτητής: Ο Ρουμάνος διαιτητής, Οβίντιου Χατέγκαν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.  


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ