el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

H Μπαρτσελόνα υποδέχεται (22:00) στο «Καμπ Νου» τη Σεβίλλη, στο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της La Liga.

Το break για τις εθνικές βρήκε τις δύο ομάδες σε τελείως διαφορετική φάση. Από τη μία, μετά τον θρίαμβο στο «Μπερναμπέου», η ομάδα του Τσάβι επιστρέφει στη βάση της με την ψυχολογία για πρώτη φορά να βρίσκεται σε τόσο υψηλά επίπεδα. Μάλιστα, έχοντας ματς λιγότερο σε σχέση με τη Ρεάλ, μπορεί εύστοχα να πει κανείς πως ακόμη και τώρα εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες ελπίδες για τον τίτλο.

Από τη δική της πλευρά, η ομάδα της Ανδαλουσίας πηγαίνει στη Βαρκελώνη ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω της τον καταστροφικό Μάρτιο. Θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα καθώς στο ενδεχόμενο ήττας οι «μπλαουγκράνα» θα την πιάσουν στη 2η θέση με 57 βαθμούς.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το ματς στο Καμπ Νου παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

Μπαρτσελόνα από τα παλιά σε όλα τα επίπεδα! Η μία τεσσάρα διαδέχεται την άλλη εντός γηπέδου κι εκτός ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία έχουν επιστρέψει στις τάξεις των οπαδών! Φυσικά όλο αυτό το κλίμα έφτιαξε για τα καλά μετά τη σαρωτική εμφάνιση και το 0-4 στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, που επί της ουσίας έβαλε τη σφραγίδα στη δουλειά του Τσάβι, που αφήνει ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Πάντως, κανείς δεν πετάει στα σύννεφα. Κανείς δεν ξεχνάει πως η ομάδα και οικονομικά και αγωνιστικά βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πως υπάρχει μπόλικος δρόμος στη συνέχεια. Βέβαια, με την εικόνα των «μπλαουγκράνα» στο γήπεδο το άγχος που προκαλείται στη Ρεάλ, που μπαίνει στην αγωνιστική στο +12 και με ματς περισσότερο, είναι τέτοιο, που αφήνει και παράθυρο αισιοδοξίας για τη μεγάλη αντεπίθεση για τον τίτλο. Για να διατηρηθούν οι λιγοστές -αντικειμενικά- πιθανότητες η νίκη κόντρα στη Σεβίλλη είναι απαραίτητη ώστε να πιάσουν οι Καταλανοί και την αντίπαλό τους στη 2η θέση της βαθμολογίας.

«Δεν χρειάζομαι τη δόξα. Μην δοξάσετε εμένα αλλά τους παίκτες μου. Δεν νιώθω σαν να έχω κάνει μια προσωπική νίκη. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Η νίκη αυτή δεν ισοδυναμεί με τίτλο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε επειδή έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. Δεν έχουμε εκπληρώσει κανέναν από τους στόχους μας στη φετινή σεζόν. Η La Liga παραμένει δύσκολη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια», ήταν τα λόγια του Τσάβι, που έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας μετά τη νίκη στο clasico.

barcelona sevilla2 novibet

H Σεβίλλη πηγαίνει στη Βαρκελώνη ψάχνοντας να βρει ένα κίνητρο. Σε μια χρονιά που όλα έμοιαζαν να κυλούν ιδανικά, η ομάδα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ήταν μέσα στο «αγαπημένο» της Europa League, ήρθε ο Μάρτιος και τινάχθηκαν όλα στον αέρα. Η ομάδα του Λοπετέγκι έμεινε χωρίς νίκη στη La Liga (3 ισοπαλίες) και αποκλείστηκε από τη Γουέστ Χαμ με αποτέλεσμα να ξεμείνει νωρίς από στόχους, αφού είχε αποκλειστεί νωρίτερα και από τη Μπέτις στο Κύπελλο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται στη 2η θέση με 57 βαθμούς και μπαίνει στην αγωνιστική από το -9 από την κορυφή και στο +3 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Θεωρητικά δεν κινδυνεύει να χάσει το Champions League, που αποτελεί και βασικό στόχο, αφού η Μπέτις βρίσκεται στο -7, ωστόσο, ο Λοπετέγκι για πολλούς λόγους δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του να χαλαρώσει. Πρώτον γιατί ακόμη υπάρχει «ψωμί» στο πρωτάθλημα, δεύτερον γιατί ο μεγάλος του στόχος είναι να αποδείξει πως χρονιά με τη χρονιά η Σεβίλλη αλλάζει επίπεδο και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής στη σεζόν, μένοντας τόσο κοντά στην κορυφή, το απέδειξε σε σημαντικό βαθμό.

barcelona sevilla3 novibet

Μέσα στη διακοπή ακούστηκαν αρκετά για τον Λοπετέγκι, πάντως όχι μέσα από τη Σεβίλλη, όπου άπαντες εξακολουθούν να του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό άλλωστε του ανανεώθηκε και το συμβόλαιο έως το 2024. Στην Αγγλία το όνομά του εξακολουθεί να «παίζει» σε ρεπορτάζ αρκετών ομάδων και σταθερά σε αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Είμαι εδώ όπου θέλω να είμαι, στη Σεβίλλη. Είμαι χαρούμενος, αναπτύσσω τη δουλειά μου με τον τρόπο που θέλω. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν εύκολα, αλλά να ξέρετε πως ο λόγος μου είναι υπογραφή», απάντησε ο ίδιος σχετικά με τα συνεχή σενάρια.


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2022

  • Χωρίς νίκη στα τελευταία 16 ματς στο Καμπ Νου η Σεβίλλη
  • Πέντε σερί νίκες για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, που είναι αήττητη στο νέο έτος (8-2-0).

barcelona sevilla5 novibet

  • Στο 2022 στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη έχει μόλις τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες!
  • Εκτός έδρας η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει πέντε σερί ισοπαλίες, σε όλες επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 Γκολ!
  • Τα 4/5 των Καταλανών στη La Liga είναι Over 3.5 Γκολ.
  • Εντυπωσιακός από την στιγμή που μετακόμισε στη Βαρκελώνη ο Ομπαμεγιάνκ με 9 γκολ σε 11 συμμετοχές! Ο Ράφα Μιρ οδηγεί επιθετικά την ομάδα του Λοπετέγκι μετρώντας 8 τέρματα.
  • Τέσσερις εντός έδρας νίκες μετράει η Μπαρτσελόνα στη La Liga. Στα τρία τελευταία έχει σκοράρει Ακριβώς 4 Γκολ.

barcelona sevilla4 novibet

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά 03/04/2022

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες. Η Μπαρτσελόνα «πετάει», την ώρα που η Σεβίλλη προσπαθεί να ξεπεράσει την «κοιλιά» αλλά και τις ασταμάτητες απουσίες.

ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ 1,80 ΣΤΗ NOVIBET.

Πάνω στην ίδια βάση, στην ανωτερότητα και τη φόρμα της ομάδας του Τσάβι, στηρίζεται και η επόμενη επιλογή. Ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, μετρώντας 9 γκολ σε 11 ματς.

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΤΟ COMBO BET ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΚΑΜΠΟΝΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,40 ΣΤΗ ΝOVIBET.


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Δεν προλαβαίνει, όπως όλα δείχνουν ο Πικέ, καθώς το ιατρικό τιμ έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του και έμπειρος στόπερ έχασε αρκετές προπονήσεις και στο break των εθνικών ομάδων. Αντίστροφα για την επιστροφή του μετράει ο Ουμτιτί, που ανεβάζει σταθερά ρυθμούς. Εκτός παραμένει ο Φατί, ενώ στη διάθεση του Τσάβι δεν βρίσκονται ούτε οι Ντεστ και Σέρχι Ρομπέρτο. Στο μυαλό του προπονητή της ομάδας πάντως είναι και η λέξη «διαχείριση» αφού ξεκινάει ένας κύκλος 7 αγώνων σε 21 ημέρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Λενγκλέ, Γκαρσία, Άλμπα – Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ – Φεράν Τόρες, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ

barcelona sevilla5 novibet

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στη Σεβίλλη. Ο γκολκίπερ Γιασίν Μπόνου τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με το Μαρόκο αλλά λογικά προλαβαίνει. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Φερνάντο, που αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο. Οριακή η συμμετοχή του Πάπου Γκόμες αλλά και του Ντιλέινι, ενώ εκτός είναι οι Ράφα Μιρ και Σούσο. Επιστρέφουν οι Ντιέγκο Κάρλος και Ρέκικ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνου – Γκουντέλι, Ντιέγκο Κάρλος, Ρέκικ, Ακούνια – Κουντέ, Ράκιτιτς, Ζορντάν – Οκάμπος, Ελ Χαντάντι, Κορόνα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ