el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2022

Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League συνεχίζεται και στο γειτονικό ντέρμπι Μπάγερν και Σάλτσμπουργκ διεκδικούν την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά και μάλιστα η εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες πάνω στο τερέν μας προϊδεάζει για μια συγκλονιστική ρεβάνς.

Οι Βαυαροί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πανηγυρίσουν ακόμη μια πρόκριση μέσα στο Allianz Arena, όμως η εικόνα τους δεν θυμίζει σε τίποτα όσα μας έδειξαν στη φάση των ομίλων.

Επίσης, η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μετά από όσα μας παρουσίασε στο πρώτο ματς είναι ισχυρό αουτσάιντερ. Οι Αυστριακοί θα στήσουν παγίδες μέσα στο Μόναχο, προκειμένου να πετύχουν τη μεγαλύτερη νίκη-πρόκριση της ιστορίας της.

Να υπενθυμίσουμε ότι από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο Allianz Arena ανάμεσα σε Μπάγερν και Σάλτσμπουργκ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς του Μονάχου παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League.

 


Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2022

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Μπάγερν δεν πατάει καλά στα πόδια της. Αυτό φάνηκε τόσο στο πρώτο ματς μέσα στο Σάλτσμπουργκ (1-1) όπου οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 90’, όσο και στα παιχνίδια που ακολούθησαν στην Bundesliga.

Οι Βαυαροί παραδέχονται ότι τους περιμένει ένα δύσκολο ματς μέσα στο Μόναχο και το… κρυφό τους επιχείρημα είναι το ντεφοραρισμά τους, ενώ το εμφανές το γεγονός ότι η Σάλτσμπουργκ διαθέτει μια αξιόμαχη ομάδα.

Ο προπονητής της Μπαγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, το Σάββατο είδε τους παίκτες του να μένουν στο 1-1 απέναντι στη Λεβερκούζεν. Το συγκεκριμένο στραβοπάτημα ήρθε με τους πρωταθλητές Γερμανίας να παρουσιάζουν εκ νέου αστάθεια στην άμυνα, ενώ επιθετικά ο Λεβαντόφσκι έμεινε για 2ο σερί ματς χωρίς γκολ και δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.

Γι’ αυτό το λόγω ο Τόμας Μίλερ τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην επιθετική μας λειτουργία και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του Λέβα, ο οποίος ότι παίρνει μπάλες μέσα στο κουτί έχει απίστευτο ποσοστό ευστοχία.

Το τελευταίο διάστημα δεν τον έχουμε τροφοδοτήσει κατάλληλα. Ο Λέβα δεν είναι Diva, αντίθετα είναι δουλευταράς, παίζει για την ομάδα και πλησιάζει η ώρα που θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα».

Ο Νάγκελσμαν μίλησε για κρίσιμο ματς και αναμφισβήτητα δεν θέλει να συνδυάσει την πρώτη χρονιά στον πάγκο της Μπάγερν μ’ έναν πρόωρο αποκλεισμό από τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τριγμούς, αφού οι φίλοι της Μπάγερν δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ότι θα μείνουν εκτός από μια ομάδα που προέρχεται από το σαφώς πιο υποδεέστερο πρωτάθλημα της Αυστρίας.

«Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και ελπίζω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», τόνισε αρχικά ο Νάγκελσμαν και στη συνέχεια στάθηκε στη Σάλτσμπουργκ, λέγοντας:

«Διαθέτει εδώ και χρόνια εξαιρετική ομάδα, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν σε τοπ πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι η Σάλτσμπουρκ θα είχε εξαιρετική παρουσία και στο πρωτάθλημα της Γερμανίας».

 

Η Σάλτσμπουργκ αναμφισβήτητα απολαμβάνει τη συμμετοχή της στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και ζει ιστορικές στιγμές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όλοι στην πόλη του Μότσαρτ κάνουν λόγο για μια «θρυλική ρεβάνς» και μιλούν για τη χρυσή ευκαιρία που έχουν οι «ταύροι» να γράψουν ιστορία στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια Αυστρίας πριν 20 βράδια κοίταξε στα μάτια τους Βαυαρούς και παραλίγο να πανηγυρίσει μια ιστορική νίκη. Η ομάδα του Ματία Γιάισλε προηγήθηκε στο 21’ με τον Ανταμού, όμως δεν κατάφερε να αντέξει και ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90’ με γκολ που πέτυχε ο Κομάν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σάτσμπουργκ πριν δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης έχασε 2 μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερο γκολ!

Ο 33χρονος προπονητής της Σάλτσμπουργκ, Ματίας Γιάισλε αναγνωρίζει ότι η ομάδα του είναι αουτσάιντερ, όμως υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα.

«Προετοιμαστήκαμε με αρκετές δυσκολίες λόγω Covid, όμως οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ ένα ιστορικό ματς για την ομάδα. Είμαστε το αουτσάιντερ, όμως όπως στο πρώτο ματς θα μπούμε στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Δείξαμε ότι μπορούμε να γίνουμε ενοχλητικοί και η πίεση είναι στην πλευρά της Μπάγερν. Σε εμάς υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός», υποστήριξε ο Γιάισλε.

Το Σάββατο η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 4-0 της Άλταχ και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογία (17-4-1) αποδεικνύοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αυστρία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το τεχνικό επιτελείο προστάτεψε αρκετούς βασικούς παίκτες, μεταξύ αυτών και τον επιθετικό Αντεγέμι, ο οποίος λόγω ταχύτητας αναμένεται να ταλαιπωρήσει την άμυνα των Βαυαρών.


Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ: Στατιστικά & Προϊστορία 08/03/2022

  • 9 ματς έχει παίξει φέτος η Σάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα νούμερά της δείχνουν ότι πλέον δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Οι Αυστριακοί στον όμιλο πανηγύρισαν 3 νίκες κι έφεραν 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι νίκησαν 1-0 τη Σεβίλλη κι απέκλεισαν τους Ισπανούς από τη φάση των 16.
  • 4 Goal, 2 No Goal, 3 Over και ισάριθμα Under ήταν τα αποτελέσματα της Σάλτσμπουργκ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • 6 νίκες σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Μπάγερν στη φάση των ομίλων. Στα συγκεκριμένα ματς σκόραρε 22 γκολ και δέχθηκε μόλις 3 τέρματα, ενώ όλα τα παιχνίδια έληξαν Over.
  • 4 Νο Goal και 2 Goal ήταν τα αποτελέσματα της Μπάγερν στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπάγερν και ψάχνει μια ιστορική νίκη πρόκριση. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στη φάση των ομίλων. Στο Σάλτσμπουργκ οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης με νίκη 6-2, ενώ στο Μόναχο το ματς έληξε επίσης υπέρ των Γερμανών με σκορ 3-1.
  • Από την εκκίνηση του 2022 η Μπάγερν παρουσιάζει τάση στο Goal και συγκεκριμένα μετράει 7 σε 9 παιχνίδια.
  • 9 γκολ και 2 ασίστ σε 7 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει φέτος ο Λεβαντόφσκι.

49 Lewandowski novibet


Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικά 08/03/2022

Η άμυνα της Μπάγερν μπάζει, η Σάλτσμπουργκ θα παίξει με άγνοια κινδύνου και θα τα δώσει όλα για να βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς.

ΣΤΑ COMBO BETS, ΤΟ GOAL & OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

O Λεβαντόφσκι απείλησε ελάχιστα στο πρώτο παιχνίδι, όμως μέσα στο Μόναχο δύσκολα θα επαναλάβει τόσο άσχημη εμφάνιση.

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η Μπάγερν θα γεμίσει την περιοχή της Σάλτσμπουργκ και οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με περισσότερες αντεπιθέσεις. Αναμένουμε λάθη και στις δύο άμυνες και το VAR θα έχει δουλειά.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET  


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2022

Ο Μάνουελ Νόιερ επιστρέφει και θα δώσει περισσότερη ασφάλεια στην άμυνα της Μπάγερν. Ο Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τους Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τολισό κι όλα δείχνουν ότι θα παίξει με τετράδα στην άμυνα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Νόιερ, Παβάρντ, Σίλε, Ουπαμεκάνο, Ερνάντες, Κίμιχ, Μουσιάλα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι

Σάλτσμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2022

Ο επιθετικός Αντεγέμι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να αναστατώσει την άμυνα των γηπεδούχων. Ο 20χρονος είναι ο πιο ακριβώς παίκτης της Σάλτσμπουργκ και υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ.

Το τεχνικό επιτελείο της Σάλτσμπουργκ δεν υπολογίζει τον επιθετικό Κοϊτά και τους αναπληρωματικούς αμυντικούς Ονγκουένε και Οκό. Ανέτοιμοι για 90 λεπτά οι Οκαφόρ, Σέσκο (επιθ.), Σολέτ (αμ.).

Πιθανή 11αδα (4-3-1-2): Κεν, Κρίστενσεν, Πιατκόφσκι, Βέμπερ, Ούλμερ, Καπάλντο, Καμαρά, Σάιβαλντ, Ααρονσο, Αντάμου, Αντεγέμι

Διαιτητής: Ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν


 

 


Διαβάστε ακόμα… 

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ