Betradio

BetRadio by Novibet

Το BetRadio είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ στοιχηματικό ραδιόφωνο. Εκπέμπει μέσα από τη σελίδα της Novibet και προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες που χρειάζεται ο παίκτης του στοιχήματος.

Καθημερινά με επτάωρο πρόγραμμα από τις 17:00 έως τις 00:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 15:00 μέχρι τα μεσάνυχτα είναι η ιδανική συντροφιά για το live και το pregame.

Aναλύσεις, στατιστικά, περιγραφές αγώνων, προτάσεις, live chat, διαγωνισμοί, δώρα και πολλά άλλα από τους κορυφαίους δημοσιογράφους, με την καλύτερη μουσική και την άμεση συμμετοχή των ακροατών. Ένα αθλητικό – στοιχηματικό ραδιόφωνο που όμοιό του δεν υπάρχει.

ΑΚΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΙΞΕΙΣ!

17:00 – 18:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Anytime Scorer – Ο Λευτέρης Αμπατζής κάνει την εισαγωγή αναλύοντας τα παιχνίδια και τις ευκαιρίες της ημέρας.

18:00 – 21:00 (Δευτέρα & Τετάρτη)

Διπλή ευκαιρία – Ο Βασίλης Μπανιάς και ο Πέτρος Δριτσάκος αναζητούν τις στοιχηματικές επιλογές που θα μας στείλουν ταμείο.

18:00 – 21:00 (Τρίτη & Πέμπτη)

Διπλή Ευκαιρία – Ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος και ο Αντώνης Σαούλης παρακολουθούν ζωντανά τα σημαντικότερα παιχνίδια και προσφέρουν στο πιάτο τις πιο δυνατές προτάσεις της ημέρας.

18:00 – 21:00 (Παρασκευή)

Διπλή Ευκαιρία – Ο Πάνος Γαρίδης και ο Άγγελος Πίνχας αναζητούν τις στοιχηματικές επιλογές που θα μας στείλουν ταμείο.

21:00 – 00:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Live is Life – Ο Θανάσης Κυλώνης και o Φώτης Πλιάκος σχολιάζουν όλα τα μεγάλα ματς που βρίσκονται σε εξέλιξη μοιράζοντας live bet tips.

15:00 – 18:00 (Σάββατο & Κυριακή)

Over Ημίχρονο/Under Tελικό – Ο Τάσος Μαρκόπουλος, ο Άγγελος Αναστασόπουλος και ο Γεράσιμος Μανωλίδης βρίσκουν τα μυστικά που κρύβει το κουπόνι και επιλέγουν τα καλύτερα πονταρίσματα πάνω στην εξέλιξη των αγώνων.

18:00 – 21:00 (Σάββατο & Κυριακή)

Διπλή Ευκαιρία – Ο Ηλίας Γκούμας και ο Αχιλλέας Βάλλας παρακολουθούν τα σημαντικότερα παιχνίδια παρέα με τους ακροατές δίνοντας τις πιο hot επιλογές την ώρα του live.

21:00 – 00:00 (Σάββατο & Κυριακή)

Live is Life – Ο Θάνος Καλόγηρος και ο Δημήτρης Οικονόμου ποντάρουν στα πιο καυτά ματς που βρίσκονται σε εξέλιξη και ρίχνουν μια αναλυτική ματιά στα σημαντικότερα που ακολουθούν μετά τα μεσάνυχτα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ