el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 24/08/2021

Ο «θάνατός σου η ζωή μου» είναι η ρεβάνς ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Μπενφίκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (Τρίτη, 22:00) , αφού η ομάδα που θα πανηγυρίσει την πρόκριση θα μπει στους ομίλους του κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αντίθετα ο ηττημένος της υπόθεσης θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπενφίκα έχει πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 2-1 την περασμένη βδομάδα στο Ντα Λουζ, όμως η PSV μπροστά στο κοινό της θα τα παίξει όλα για όλα και περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Μπενφίκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ειδική προσφορά για τη μονομαχία Αϊντχόφεν – Μπενφίκα


 

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/08/2021

Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι ;

Η Μπενφίκα στην πρώτη αναμέτρηση νίκησε με 2-1 με τους Ράφα Σίλβα (10’) και Βάιγκλ (42’) να σκοράρουν και να βάζουν δύσκολα από το ημίχρονο στους Ολλανδούς.

Η PSV, παρότι στο 45λεπτο πήγε με δύο γκολ πίσω στα αποδυτήρια, δεν παράτησε το παιχνίδι. Μετά την ανάπαυλα πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μειώσει με γκολ του Γκάπκο (51’), ενώ έχασε και κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας στο δεύτερο 45λεπτο είχαν στο μυαλό τους περισσότερο τον τρόπο που θα διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, παρά να σκοράρουν και τρίτο τέρμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε με την Αϊντχόφεν να έχει 60% κατοχή μπάλας και στο δεύτερο ημίχρονο 4 τελικές στην εστία έναντι μιας.

Φυσικά το σκορ 2-1 στο Ντα Λουζ  μας προϊδεάζει ότι η ρεβάνς στην έδρα της Αϊντχόφεν θα είναι… φωτιά και περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι από τους Ολλανδούς.


 

Η Αϊντχόφεν βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή Ρότζερ Σμιντ και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι Ολλανδοί αρέσκονται σε επιθετικό παιχνίδι με αποτέλεσμα συχνά να χάνουν την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και γραμμή κρούσης.

Η PSV φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο ολλανδικό πρωτάθλημα και με το δύο στα δύο απέναντι σε Χέρκαλες (2-0 εκτός έδρας) και Καμπούρ (4-1 εντός έδρας) οδηγεί την κούρσα στην «Eredivisie».

Το Σάββατο η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έδειξε τα δόντια στην επιθετική γραμμή με αντίπαλο την Καμπούρ. Οι Πρέπερ (18’), Ζάχαβι (21’), Μαντουέκε (48’), Μποσκαλί (94’) βρήκαν δίχτυα και η Αϊντχόφεν εμφάνισε επιθετική πολυφωνία με 25 τελικές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αϊντχόφεν ξεκίνησε το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεπέρασε μόνο με νίκες τα εμπόδια των Μίντιλαντ (1-0 εκτός, 3-0 εντός) και Γαλατασαράι (2-1 εκτός, 5-1 εντός).

Η Μπενφίκα είναι σαφώς πιο ακριβή ομάδα σε σχέση με την αντίπαλό της και η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ της έφερε και τη νίκη στο πρώτο ματς. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας σε περίπτωση αποκλεισμού θα μείνουν 2η σερί χρονιά εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέρυσι είχαν πικραθεί από τον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι καταστροφικό, όχι μόνο για το πρεστίζ, αλλά και από οικονομικής άποψης.

Η ομάδα του Ζεσούς στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχει σημειώσει τρεις νίκες στα τρία πρώτα ματς με αντιπάλους τις Μορεϊρένσε (2-1 εκτός), Αραούκα (2-0 εντός), και Ζιλ Βιθέντε (2-0 εκτός). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Σάββατο δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζιλ Βιθέντε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωθηκαν στο φινάλε του παιχνιδιού από τους Λούκας Βερίσιμο (83’) και Γκριμάλντο (88’).

Η Μπενφίκα ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με μοναδικό στόχο την είσοδο στους ομίλους. Με το «καλημέρα» έδειξε τις διαθέσεις της και πανηγύρισε δύο νίκες επί της Σπάρτακ Μόσχας με το ίδιο σκορ (2-0).

Ο Λούκα Βάλντσμιντ πουλήθηκε από την Μπενφίκα στη Βόλφσμπουργκ και οι Πορτογάλοι έβαλαν 12 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους. Οι «Αετοί» απέκτησαν δανεικό από την Μαρσέιγ τον μέσο Νεμάνια Ράντονιτς.


 

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα: Στατιστικά 24/08/2021

  • Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι αυτό το απέδειξε και στο πρώτο ματς με 7 αποκρούσεις. Ο Έλληνας γκολκίπερ στα φετινά έξι επίσημα ματς έχει καταφέρει να διατηρήσει 4 φορές ανέπαφη την εστία του.
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια η Μπενφίκα ανοίγει το σκορ.
  • 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια της Αϊντχόφεν έχουν λήξει Over 2,5 Γκολ.
  • 12 γκολ έχει σκοράρει η Αϊντχόφεν στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

  • 7 κόρνερ σημειώθηκαν συνολικά στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπενφίκα (3) και Αϊντχόφεν (4).
  • 5 κίτρινες κάρτες είδαν οι παίκτες της Μπενφίκα στο πρώτο ματς, ενώ ο διαιτητής έδειξε 2 στους ποδοσφαιριστές της PSV.
  • Τη σεζόν 2010-11 η Μπενφίκα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αϊντχόφεν στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο ματς οι Πορτογάλοι νίκησαν 4-1, ενώ στη ρεβάνς το ματς έληξε ισοπαλία 2-2.

 

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα: Προγνωστικά 24/08/2021

Για τη σπουδαία αναμέτρηση ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα γούστα!

Η Αϊντχόφεν χρειάζεται γκολ και νίκη για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και περιμένουμε να ρισκάρει επιθετικά. Η Μπενφίκα δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

ΣΤΑ COMBO BETS TO GOAL & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08

Οι Ολλανδοί μπροστά στο κοινό τους θα πατήσουν γκάζι από τα πρώτα λεπτά με στόχο ένα γρήγορο γκολ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και κάρτες, αφού στο συγκεκριμένο ματς παίζεται ένας τεράστιος στόχος για τις δύο ομάδες που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι βγήκαν συνολικά 7 κίτρινες κάρτες.

OVER 5,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το πάθος της Αϊντχόφεν και η ποιότητα που έχει στο ρόστερ της η Μπενφίκα μας οδηγεί σ’ ένα Fun Bet.

1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 15.00 ΣΤΗ NOVIBET


 

Αϊντχόφεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/8/2021

Ο Ρότζερ Σμιντ θα παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετική διάθεση, αφού η PSV θα ψάξει την ανατροπή κι ένα γρήγορο γκολ. Μακροχρόνια απουσία αυτή του επιθετικού Ρομέρο.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Ντρόμελ, Ραμάλιο, Μποσκαλί, Εμουένε, Τέζε, Φαν Γκίνκελ, Σανγκαρέ, Γκέτσε, Μαντουέκε, Γκάκπο, Ζάχαβι

Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/8/2021

Ο Χόρχε Ζεσούς δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον έχει φέρει μια ανάσα από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πορτογάλοι έχουν λύσεις στο ρόστερ του για να καλύψουν το κενό του μέσου Σεφέροβιτς. Ο Βερτόγκεν μπήκε στην αποστολή, όμως είναι ανέτοιμος για να παίξει βασικός.

Πιθανή 11αδα (34-3): Βλαχοδήμος, Βερίσιμο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο Γκονσάλβες,  Ζοάο Μάριο, Βάιγκλ, Ράφα Σίλβα, Πίτσι, Γιάρεμτσουκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ