el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/02/2024

Μεγάλο ματς στην Ιταλία. Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00) στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Champions League.

Οι Ιταλοί βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση (εννιά νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους) και κάνουν… πάρτι εντός συνόρων, ενώ η Ατλέτικο είναι παραδοσιακά ένας από τους πιο δύσκολους και επικίνδυνους αντιπάλους σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις.

Έτσι, είναι δεδομένο πως το ζευγάρι «κρύβει» μεγάλο ενδιαφέρον και πως τα δύο ματς θα συνοδευτούν με αρκετή… τακτική και σκληρές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές.

Για το ματς στο Μιλάνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την φάση των 16 του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/02/2024

Το timing για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικό για την Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» διανύουν περίοδο μεγάλης αγωνιστικής φόρμας και στα τελευταία δέκξα παιχνίδια τους εντός συνόρων μετρούν εννιά νίκες και μόλις μία ισοπαλία, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα.

Η Ίντερ έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το focus… επιστρέφει τώρα στο Champions League, με τον στόχο να αφορά ξεκάθαρα μία επανάληψη της περσινής, καταπληκτικής πορείας μέχρι τον τελικό. Οι «Νερατζούρι» έμειναν αήττητοι στη φάση των ομίλων (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες) και είναι αυτονόητο πως θέλουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Ιταλοί, αφού οι απουσίες των Ατσέρμπι, Κουδράδρο και Σένσι είναι γνωστές εδώ και καιρό.

Στην απέναντι μεριά, η Ατλέτικο ξεκινά ακόμα μία μάχη στα νοκ-άουτ με την… αγαπημένη ταμπέλα του αουτσάιντερ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει να μην έχει τη δυναμική και την ποιότητα προηγούμενων ετών, όμως είναι ξεκάθαρο πως καμία ομάδα δεν θα ήθελε να την βρει απέναντί της.

Mάλιστα, στη φάση των ομίλων, η Ατλέτικο παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και κυριάρχησε με 14 βαθμούς (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), αφήνοντας 2η τη Λάτσιο. Αντίθετα, στο ισπανικό πρωτάθλημα παλεύει για να μείνει στην 4η θέση και δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα ή την Χιρόνα, που βρίσκονται πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αθπιλικουέτα, Μοράτα, Παουλίστα, Βιτόλο και Λεμάρ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά και Προϊστορία 20/02/2024

  • Και οι δύο ομάδες έμειναν αήττητες στη φάση των ομίλων: Η Ίντερ μέτρησε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, η Ατλέτικο 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Η Ίντερ είναι αήττητη (9 νίκες, 1 ισοπαλία) στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Εφτά από τα οκτώ τελευταία ματς της Ατλέτικο ολοκληρώθηκαν με λιγότερα από τρία γκολ.
  • Η Ίντερ μετρά οκτώ σερί νίκες και οι πέντε από αυτές συνδυάστηκαν με No Goal.
  • Η Ίντερ δεν έχει χάσει στην έδρα της σε αγώνα του Champions League από το 2022. Από τότε μέχρι σήμερα μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Η Ατλέτικο έχασε στα πέντε από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Με Under 2.5 γκολ και No Goal ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του 2010 και του 2018 ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/02/2024

Σπουδαίο και εξαιρετικά αμφίρροπο ματς στο Μιλάνο. Η Ίντερ ξεκινά ως φαβορί λόγω έδρας και αγωνιστικής κατάστασης, όμως η Ατλέτικο διαθέτει το know how για να «επιβιώσει» σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Για το ματς της φάσης των 16 του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Σε καταπληκτική κατάσταση η Ίντερ, μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Βέβαια, το ματς αναμένεται να είναι «σφιχτό» και το τέμπο αρκετά χαμηλό, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουν κάθε ρίσκο.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/02/2024

Δεν έχει προβλήματα η Ίντερ, με τους Ατσέρμπι, Κουαδράδο και Σένσι να μην υπολογίζονται εδώ και καιρό. Αντίθετα, η απουσία του Μοράτα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ατλέτικο, που θα αγωνιστεί επίσης χωρίς τους Αθπιλικουέτα, Παουλίστα, Λεμάρ και Βιτόλο.

Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο – Τουράμ, Μαρτίνεζ

Ατλέτικο Μαδρίτης (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένες, Ρεινίλντο – Γιορέντε, Βέρμερεν, Κόκε, Σαούλ, Λίνο – Γκριεζμάν, Κορέα

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ